Torsdag den 7 december är min dag

Ja idag är det MIN dag...det är nämligen den 7 december och då har jag namnsdag! Det är Angelica idag!! Så grattis till mig och grattis till alla andra Angelica där ute i vårt avlånga land! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner...
 
 
Jag tycker att dagarna går lite för fort nu. Jag vill ju mer än gärna hinna njuta lite av att ha julfeeling så nu kan faktiskt dagarna få gå lite långsammare...ett lite lägre tempo och helgerna kan få bli lite längre å gå lite sävligare. Det är inte det att jag inte hinner med allt jag vill göra under julen utan det är det där att inte göra nått som jag saknar...att få ha en helt lat och ledig dag utan att göra något...bara vara å njuta. Skrota runt i tofflor å lyssna på julmusik...jag får helt enkelt se till att helgen blir så...lat, ledig och att den spenderas i tofflor! 
 
 
Men vänner, torsdag och 7:e december...min namnsdag...Angelica dagen! Firar ni namnsdagar? Firar ni då alla namn (om man har flera)? Här hemma så firar vi namnsdagar lite lätt, dock bara tilltalsnamnet...vi kan fika lite å mysa till det lite extra men inte med pressenter eller så...men trots det så kom min fina make hem med tre vackra rosor till mig och lite god choklad. Han är bra fin min make! 
 
 
 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk kväll...här hemma så ska det lite fort röras ihop en smarrig pepparkakskladdkaka då jag har "fredags-fikat" imorgon på jobbet sen så blir det soffan och mys med hela familjen - ett bra avslut på en härlig namnsdag! 
 
Ja å glöm inte att tävla i dagens lucka!! Den hittar ni HÄR!! 
 
 
#1 - Sven S

Stockholm 2014

#2 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom

Grattis på namnsdagen

Svar: TACK Snälla!!
AngelicasVärld

#3 - Paulina

Grattis! 😊 Fina bilder! 😊

Svar: TACK snälla!!
AngelicasVärld

#4 - Ann-Katrin J

Stockholm 2014

#5 - Kamilla

Grattis på namnsdagen. Imorgon är det min tur att fira namnsdag Anna står i almanackan.
Ha en fin fredagskväll.
Kram Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!