So this is christmas

Då var stora julshoppingen gjord och kylen är full till bredden av godsaker! Känns verkligen så skönt att ha detta gjort! Nu har vi brysselkål, rödbetssallad, prinskorvar, goda ostar, lax å flera goda korvar i kylen. Vi har även sill som Tomas lagt in, egengjord senap, en stor skinka som ska griljeras och en massa annat gott som bara ligger där och väntar på att det ska bli julafton så vi får hugga in på allt gott. 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja då har vi onsdag, mitt i julveckan och nedräkningen till jul fortgår...barnen inväntar skolavslutning där terminens betyg ska delas ut till två av tre (den lilla gåri 5:an å får inga betyg ännu) själv så har jag en sista arbetsdag imorgon innan jag får ta jul så snart...snart är det julledigt å jag längtar! Det ska bli såååå härligt att få vakna upp på fredagmorgon utan att klockan ringer...att sen få ha en dag med lite lätt julstök här hemma känns ännu bättre! Jag ska då försöka få till någon bukett/julgrupp till köksbordet, städa av lite här hemma å sen bara lufsa runt i tofflor, spela hög julmusik å njuta...kan ju inte bli bättre! 

 

Theodore var riktigt söt när vi satt vid middagen idag...mamma det är bara ungefär 90 timmar kvar tills vi vaknar upp å det är julafton - ja nu är vi på den nivån att vi räknar ned timmar här hemma...eller kanske inte vi, utan mer den jultokiga snart 14-åringen vi har här hemma. Tror han har fått lite av sin kärlek till julen av mig...men jag kan ta den. Det finns värre saker som man kan låta gå i arv till sina barn än just kärlek till julen! 

 

 

 Sen så måste jag bara TACKA alla er som tävlat i min julkalender - det är såååå roligt att den är så uppskattad...att ni gillar luckorna och tävlar som aldrig förr - det gör mig så glad! Allt slit med att få ihop sponsorer, förbereda luckor å allt annat jobb som det innebär är så värt det - TACK för alla glada hejjarop, alla fina kommentarer och mail från er vinnare - tack tack tack!!  Ja å så har vi ju dagens lucka där du kan vinna en vacker bukett blommor (värde 850 kr) som skickas dit du vill i god tid innan jul - så missa inte att tävla!! 

 

Nä vänner nu är det soffan och mys som gäller...alla barnen är hemma så vi ska se på Mandelmans jul, avsnittet gick ju på TV igår men då var barnen hos sina andra föräldrar så det blir till att streama från tv4play...ja å så ska jag och Tomas sippa på ett gott glas vin var medans barnen dricker alkoholfri gllögg och äter peppisar - är man färdig med de flesta julbestyr så här den 20 december så måste det ju firas lite extra - eller vad säger ni? 

 

  

Önskar er en fantatisk kväll så syns vi imorgon igen! 

Tjingeling så länge!

#1 - Kristin/onlyfemale

Du gör ett fantastiskt jobb! En underbar kalender på alla sätt och vis.

Jag är klar med alla julklappar sedan ett par veckor men nu ska de bara slås in. Och sen skulle jag vilja hinna baka massor av julgodis också innan jag känner mig färdig:)

Stor kram!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!