Put on your red shoes and dance the blues

Då har jag blivit med de snyggaste och rödaste skorna ever!! Dom är faktiskt helt fantastiska, så snygga i färgen, med lagom klack och sådär party perfekta...ja å iom det röda så är dom kanske lite juliga också! 
 
- L O V E L Y -
 
Ja är såååå kär i dem! Visst är dom snygga!! 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja, dessa nya finingar ska jag minsann inviga på fredag! Då vankas det nationell konferens med efterföljande middag och baluns för alla medarbetar på jobbet - året 2017 ska firas av och 2018 ska kickas igång  - ska bli så roligt! Dessa nationella konferenser brukar vara något helt utöver det vaniga...goda prestationer hyllas och medarbetare tackas för goda insatser. På det så brukar det vara mycket med underhållning...förra året dök 2016-års Mello vinnare Frans upp och sjöng under dagen efter middagen så stod Danny på scenen och kickade igång kvällen!! Så ja, förhoppningarna inför årets konferens är höga...ska bli en så spännande dag och kväll!! 
 
Så ja, dessa finingar ska helt klart invigas...kanske inte på dagen men till kvällen så ska dessa snyggingar på, bubbel ska sippas och jag ska dansa loss på med fina vänner och kollegor! 
 
 
 
 
 
Ja å till de där röda skorna så blir det svarta byxor, svart spetsblus, smoking kavaj, snygga smycken och finaste nya väskan från Ralph Lauren - en enkel toppen outfit om jag får säga det själv. 
 
Bara en onsdag och torsdag att klara av först...sen är det dags för "Put on your red shoes and dance the blues" !! LOVELY!! 
 
 
 
#1 - Kamilla

Galet snygga skor. Du kommer garanterat dansa hela natten lång i den. Ha det gott. Kram Kamilla

Svar: ja det hoppas jag ;-) Lagom klack för dans helt klart!!
AngelicasVärld

#2 - Anonym

Wow vilka snygga skor.
Du kommer att ha kul i dem, röda skor har man kul i.
Kram
Maria

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!