Nu är Tomten klar !!

 
 
 
Hej fina ni!
 
 
 
Nu är jag  ä n t l i g e n  klar med alla klappar! Då mernar jag klar på riktigt...alla klappar är inhandlade, inslagna och ligger å väntar på att det ska bli julafton. Känns så toppen skönt att vara klar, att inte behöva stressa där in i det sista! 
 
 
 
I år har vi försökt skala ner klapparna, jag brukar ju gå bananas när det gäller klappar men iom barnens digra önskelistor så har vi fått valt lite mer noga vad som ska ges och läggas under granen. Det blir lite färre klappar än vanligt men jag tror och hoppas att vi får nöjda och glada barn till jul. Vi har ju jobbat hårt för att att kunna ge barnen det vi vill, det dom önskar sig och vi är lyckligt lottade som har det så bra att vi faktiskt kan göra det. Men iom att barnen blir äldre så blir klapparna man önskar sig dyrare och då får det bli färre i antal i stället...
 
 
 
Julen är ju en högtid av gåvor och även om vi skalat ner klappar som vi ger till barnen och varandra här hemma så drar vi inte in de klappar eller gåvor vi ger till välgörenhet, (vilket vi inte bara gör till jul utan året om), så som varje år ligger lite extra nötcreme och några vaccinpaket under granen - alla dom klapparna är hemklickade via UNICEF en fantastisk organisation och en fantastisk sida att klicka hem klappar och göra en god gärning på en och samma gång. 
 
 
Nej detta inlägg är inte sponsrat av UNICEF utan bara lite tips och goodwill så här i jultider...så klicka gärna in där och klicka hem lite nötcreme,vaccin eller vätskeersättning som jag såg att det var extra stort behov av just nu.
 
 
Ja å pssst missa inte dagens lucka där en vacker Pallo vas tävlas ut! Luckan hittar du HÄR
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!