När tredje ljuset brinner...

...vi juleklappar syr och vi bakar kakor och har ett fasligt styr.

 

 

 

Hej söndag kväll!

Vänner - Hoppas ni haft en fin tredje advent! Tänk att om en vecka vid den här tiden så äts det julmiddag och öppnas julklappar. Galet!! Tiden har verkligen gått så fort!!

 

Nu så har vi precis kommit hem från stan där vi varit på nya Starwars filmen - den rekomenderas helt klart! Så bra och barnen var alla tre riktigt nöjda med att ha sett den sista filmen i serien. Nu är iaf det tredje ljuset tänt och vi ska ta och mysa med lite härliga peppisar och glögg...jag ska också ta å slå in de sista klapparna - sen så är jag klar! Härligt va! 

 

Ja å så måste jag ju tipsa er om dagens lucka i kalendern men för alla er inredningsintresserade så frå ni INTE missa morgdagens lucka - där i är något som varit så hypat på sociala medier den senaste tiden och som jag också mer än gärna skulle se fick flytta in här hemma! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!