Lucka nr 7 - Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med Richmond and Finch
 
 
 
Tävlingsregler
 
För att vara med och tävla om ett valfritt mobilskal från Richmond and Finch behöver du bara svara på frågan: När och var startade Richmond and Finch sin resa mot att bli en av ledande i mobilskal och mobil accesoarer? Svaret hittar du HÄR på Richmond & Finch hemsida! 
 
Glöm inte att lämna din mailadress när du kommenterar så jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren! Ja och vill du så får du mer än gärna trycka på det lilla hjärtat här nere till vänster så jag vet om du gillade denna lucka.
 

Luckan är öppen för tävlan idag den 7 december fram tills det att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 
 
Lycka till!! 
 
Då var denna lucka avsltutad och vi har en vinnare. Idag säger vi GRATTIS tlll
ANNICA HAGLUND!! 
 
Annica hade självklart rätt på frågan ovan och lämnade denna kommentar

I vår vackra huvudstad Stockholm 2014

Annica ta en titt i din mail där finns ett litet mail från mig! 

GRATTIS och God Jul! 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!