Lucka nr 5 - Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med Sverigemotiv.se
 
 
 
 
Tävlingsregler
 
Idag kan du tävla om valfritt print från Sverige motiv...det finns allt från bilder på olika sportarenor (fotboll, hockey laliga etc), till kända svenska byggnader och städer. För att vara med och tävla om en valfritt motiv så behöver du bara surfa in HÄR, botanisera runt och berätta sen i kommentaren vilken tavla du gärna skulle vilja vinna och ha hängandes hemma och berätta varför du vill ha just denna tavla. Ja och vill du så får du mer än gärna trycka på det lilla hjärtat här nere till höger så jag vet om du gillar denna lucka. 
 

Glöm inte att ange din mailadress så jag kan nå dig om just du skulle vara den lyckliga vinnaren.

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 5 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. Eventull vinstskatt betalas av vinnaren.

 
Lycka till!! 
 
 
Vi har en vinnare i denna härliga lucka! Idag säger vi grattis till
MICKAN!! 
 
Hon lämnade denna kommentar nedan där hon önskade vinna DENNA tavla på Camp Nou
 
Hej Angelica. 

Nu finns möjligheten att göra mig till världens MEST populära flickvän! Min sambo är en inbiten supporter till FC Barcelona. Han har ALLT vad gäller mössor, tröjor, halsdukar och souvenirer kopplat till detta fotbollslag. Han ville även skaffa sängkläder med deras logga, men där satte jag stopp! Däremot hade han gärna fått detta motiv på sin älsklingsarena som julklapp att hänga upp i sin "mancave" i källarvåningen: https://www.sverigemotiv.se/posters/camp-nou-barcelona 
Tror faktiskt han hade fällt en tår av glädje när han öppnat julklappen. Det hade varit obetalbart!!! 

Vänliga hälsningar / "Mickan"
#1 - tova

https://www.sverigemotiv.se/posters/eiffeltornet-paris
Kan verka väldigt basic att välja eiffeltornet men det finns en bra anledning, dottern pluggar som en tok för att få åka på utbytesår till paris och en bild på en del av målet ovanför skrivbordet kan nog vara uppmuntrande de dagar glosorna är många och gramatiken bråkar..

#2 - Carina

Jag skulle vilja vinna postern med Läckö Slott. Läckö Slott ligger ju på Kållandsö som hör till Lidköpings kommun, som jag bor i.Till Läckö slott åker jag minst en gång per år, eftersom de alltid har så intressanta uställningar där. Temat bytavarje år.

#3 - Anonym

Skulle välja "Med hjärtat i Linköping" för min kära Dayhana och hennes älskade stad!🍀🍀🍀

#4 - Marike Wikström

Jag skulle välja Visby ringmur. Vi bor i södra Lappland men våra hjärtan finns på Gotland... Denna underbara ö... Vi längtar alltid dit och det skulle vara härligt att ha en tavla som påminner oss om Ön med stort Ö

#5 - Sanna

Jag fastnade direkt för https://www.sverigemotiv.se/posters/lange-jan-oland som hade varit en fantastiskt julklapp till min älskade mamma. Vi har tillsammans i familjen haft fantastiska stunder på Öland, och det är en plats vi inom familjen återkommer till år efter år. Den här otroligt fina tavlan skulle inte bara symbolisera alla fantastiska minnen, utan också komma till stor glädje då min mamma samlar på saker från havet och har det som tema i sitt vardagsrum. Där kan man hitta allt från gamla snäckor till fiskenät, båtar, fyrar och annat som hör havet till. Den här tavlan skulle med andra ord absolut inte känna sig ensam. ;) Hoppas, hoppas!

Kram Sanna

#6 - Nellie Pettersson

https://www.sverigemotiv.se/posters/dalahasten-avesta
Jag flyttar till Australien inom några månader och det hade varit helt underbart att ha postern med dalahästen i mitt nya hus på andra sidan världen. En ikonsik symbol av Sverige som gör mig väldigt glad. Kan visa upp den stolt i mitt hem och berätta om Sverige och även titta på den när jag längtar hem lite extra. Den är så fin, så magisk!

#7 - Isabelle

https://www.sverigemotiv.se/posters/lerkaka-vaderkvarnar-oland

För tre år sen blev himlen en ängel rikare när min morfar lämnade jordelivet. Även om han levde på många platser startade och avslutade han resan på öland. Mina barn fick han aldrig träffa, dottern föddes bara en månad senare. Detta motivet betyder världen för mig. Skulle hänga det i köket, husets hjärta <3

#8 - liselotte

Jag vill gärna ge denna tavla till min son https://www.sverigemotiv.se/posters/emirates-stadium-london Hans favoritlag är arsenal, så denna skulle göra stor succe hos honom

#9 - Julia

Jag och min sambo har precis flyttat till Växjö och bor ett stenkast från det vackra Teleborgs slott. Det hade varit så roligt att få hänga upp den fina postern med just slottet som motiv i vår första lägenhet! https://www.sverigemotiv.se/posters/teleborgs-slott-vaxjo

#10 - Jens Johansson

Jag skulle välja en poster Av Tegera Arena - Leksand (https://www.sverigemotiv.se/posters/tegeraarena-leksand) för att ge den till min mamma uppe i Dalarna. Hon är besatt, och då menar jag BESATT, av Leksands IF och investerar mycket tid och energi åt hockeylaget. Hon åker upp och kollar på träningar, har speciellt Leksandsljus hon tänder vid vinster m.m. m.m. Hon hade älskat denna tavla!

#11 - Malin

Jag skulle vilja ha Eiffeltornet. Vi besökte det aldrig men vi såg det när vi flög över Paris för 9 år sen på våran bröllopsresa. Det har blivit en symbol för barnen och hela upplevelsens på Disneyland där vi var i 4 dagar. Underbara minnen.

#12 - Hanna

Min favoritserie, alla kategorier, är Bron. Därför skulle jag önska mig ett print på Öresundsbron att smycka en vägg. Känslan av att vara på väg, mot nya äventyr!

(https://www.sverigemotiv.se/posters/oresundsbron-malmo-kopenhamn).

#13 - Anette Eriksson

Dalahästen ligger mig varmt om hjärtat <3 Jag är född och uppvuxen i dalarna men bor numera utanför Gävle. Så för mig symboliserar den min uppväxt i vackra dalarna!

#14 - Ekenäsliv

Å detta fina lilla Kalmarföretag som vuxit sig så stort! Så roligt :)
Jag vet att man kan beställa eget motiv, så jag skulle vilja ha en bit av Ekenäs med till stan på väggen där... :)
Kraaaam Anna

#15 - Monika Olofsson

Jag skulle vilja vinna Älvsborgsbron till min man som pluggar till byggingenjör & denna skulle vara perfekt på hans kontor!

#16 - Maria

Jag skulle vilja ha postern av Höga-Kusten bron för att jag bor där. En vacker bro i ett vackert landskap där jag trivs att bo!

#17 - Camilla Waxin

https://www.sverigemotiv.se/posters/stockholms-stadion Denna hoppas jag så på att vinna för att varje gång jag ser den så minns jag tillbaka till när jag var på Kents Vita konsert. En oförglömlig dag men sån glädje och härlig stämning.

#18 - Hannah Noren

Svårt att välja en, men jag håller på dekorera en vägg med bilder av platser som jag och min man har bott, så antligen den från Göteborg eller Varberg. God jul!

https://www.sverigemotiv.se/posters/skansen-kronan-goteborg
https://www.sverigemotiv.se/posters/varbergs-kallbadhus

#19 - Anna-Karin Andersson

https://www.sverigemotiv.se/posters/oresundsbron-malmo-kopenhamn om jag vinner ska jag ge bort det här fina motivet till min son och svärdotter som ska flytta till en helt ny lägenhet . Mycket snygg och lättplacerad!!

#20 - Åsa H

https://www.sverigemotiv.se/posters/coopnorrbottenarena-lulea
För att ge till min kompis som hejar på Luleå Hockey !

#21 - Emma N

Jag skulle vilja vinna den poster med Big Ben på, detta för att de var den första resan som jag och min andra hälft gjorde tillsammans. En fantastisk resa med massa minnen :)

#22 - Maria

https://www.sverigemotiv.se/posters/sodervarnstornet-malmo

Den här väcker så himla många minnen från barndomen att jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg postern. Under somrarna hade de på 90-talet en utomhusbassäng vid tornet som föräldrarna brukade ta oss till på helgerna. Tiden går för snabbt och pappa finns inte längre med oss, men minnena släcks aldrig. Denna postern hade dagligen påmint mig om de fina tiderna och hade fått en fin plats i här hemmet!

#23 - Emma

https://www.sverigemotiv.se/posters/hogakustenbron-harnosand-kramfors
Åh skulle verkligen välja bilden på Högakustenbron, för att alltid påminnas om den fina norrlandskusten nu när jag bor lite mer söderut!

#24 - Annica Haglund

Jag hade valt pater noster och gett till min pappa. Då vi för ca 8 år sedan nästan förliste där. Sjöräddningen fick hämta oss. En hemsk upplevelse som vi nu kan skratta åt 🙈

#25 - My Thulin

Jag är gärna med och tävlar , om jag har turen att vinna vill jag vinna: https://www.sverigemotiv.se/posters/karnan-helsingborg

Det är ju min nya hemstad, så sjävklart vill ja inreda mitt hem med stadens torn på väggen :D

#26 - Linnéa

https://www.sverigemotiv.se/posters/byggnader/kyrkor/
Jag skulle vilja vinna Uppsala domkyrka, då jag bor i Uppsala samt att jag har en poster med texten Uppsala och dessa två skulle passa så bra bredvid varann 😍

#27 - Malin stjernberg

Drömt om att åka till NY forever, så denna, https://www.sverigemotiv.se/posters/stader/newyork/

#28 - Merima

Jag skulle vilja vinna postern på Löfbergslila arenan från Karlstad. Skulle bli jätteglad då vi snart är klara med vårt nybyggda hus och inte har köpt någon tavla alls än! :)

#29 - Hanna

Jag skulle självklart välja en tavla med linköping då de är min hemstad 😊

#30 - Cecilia Finneman

Om jag har turen att vinna skulle jag välja https://www.sverigemotiv.se/posters/alvsborgsbron-goteborg
Göteborg vackraste bro, tack för fin tävling

#31 - Anna


Högakustenbron, eftersom jag passerar den så ofta! https://www.sverigemotiv.se/posters/hogakustenbron-harnosand-kramfors

#32 - Diana

https://www.sverigemotiv.se/posters/eiffeltornet-paris
En underbar plats jag längtar tillbaka till!

#33 - Malin

Skulle välja Tower Bridge eftersom jag tycker den bron är fin. Och den hade passat in bra på min tavelvägg.

#34 - Charlotte Cullen

Jag skulle vilja vinna bilden på Dalahästen. Efter att kommit hem från Australien där jag bott i 11 år skulle denna vara underbar att ha hängande hemma, och som en fantastisk representation av Sverige vid en troligen kommande utlandsflytt.

#35 - Maje

Till min käre karl skulle jag vilja ge en posters med bild på Anfield och text You never walk alone
eftersom han är ett stort Liverpool fan.

#36 - Elin Pettersson

https://www.sverigemotiv.se/posters/dalahasten-avesta

Jag skulle välja postern med dalahästen. Jag är inspirerad av jordens alla hörn och min inredning består delvis av prydnadssaker som jag köpt på resor. Men det kan vara fint att ha en inredningsdetalj som representerar Sverige. :)

#37 - Maja

https://www.sverigemotiv.se/posters/tower-bridge-london
London är så fint, och det skulle vara så fint att ha en tavla hemma!!

#38 - Maria Sundlöf

Jag skulle direkt välja: STOCKHOLMPOSTERS AV STOCKHOLMS STADION,
eftersom det var där jag var och tittade på en av mina favoriter, Bon Jovi för
några år sedan!!! :-D En helt oförglömlig kväll!!
Den skulle få hänga i vårt vardagsrum när vi har renoverat där, drömmer om
en snygg personlig tavelvägg med svartvita motiv där! <3 <3 <3

#39 - Carina B

Katarinahissen - Stockholm https://www.sverigemotiv.se/posters/katarinahissen-stockholm

Mitt favoritområde i Stockholm har alltid varit runt Slussen, och Katarinahissens siluett är ikonisk, och så vacker rent grafiskt att ha hemma på väggen! Jag skulle bli glad av att ha den i vardagsrummet och lite stolt också, över vår vackra, fria gamla huvudstad! Det här motivet är ju väldigt ovanligt också, så det gäller nog att passa på och köpa det nu på www.sverigemotiv.se medan de finns ;)

#40 - Anonym

Hej hopp

Sambon kommer nere från Skånes slätter innan hon flyttade upp till mig, så en hylling till Malmö passar fint. Att vi båda två håller på just Malmö FF gör valet av Swedank Stadion enkel.

https://www.sverigemotiv.se/mesta-mastarna-20-smguld

Ha det fint
Tommy

#41 - Tomm

Hej hopp

Sambon kommer nere från Skånes slätter innan hon flyttade upp till mig, så en hylling till Malmö passar fint. Att vi båda två håller på just Malmö FF gör valet av Swedank Stadion enkel.

https://www.sverigemotiv.se/mesta-mastarna-20-smguld

Ha det fint
Tommy

#42 - Tommy

Hej hopp

Sambon kommer nere från Skånes slätter innan hon flyttade upp till mig, så en hylling till Malmö passar fint. Att vi båda två håller på just Malmö FF gör valet av Swedank Stadion enkel.

https://www.sverigemotiv.se/mesta-mastarna-20-smguld

Ha det fint
Tommy

#43 - Emelie Erlandsson

Skulle välja Friends arena för att min man har varit med och byggt upp den.

#44 - Isabelle

Jag är ursprungligen från Gävle men bor just nu i Dalarna. Att få ha denna hängandes på min vägg skulle vara så himla fint och hemtrevligt för mig.
https://www.sverigemotiv.se/posters/gavlebocken-gavle

#45 - Sarah

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Jag vill vinna postern med Dalahästen på.
Dalkulla som jag är så vill jag stolt visa upp denna på min vägg!

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

#46 - Anna

https://www.sverigemotiv.se/posters/tower-bridge-london

Skulle välja denna, till mitt och min mans sovrum<3 Första resan vi gjorde ihop gick till London, och Tower Bridge syntes från vårt hotellfönster. Tower Bridge är också en viktig plats för mig, eftersom jag och min lillebror varit i närheten väldigt mycket-vårt absoluta favoritcafé i hela världen ligger nämligen precis i närheten.

#47 - Astrid

https://www.sverigemotiv.se/posters/hogakustenbron-harnosand-kramfors denna poster av Högakustenbron skulle jag vilja vinna. Det är något speciellt med högakustenbron som ger mig många minnen. Mina föräldrar skiljde sig när jag var liten och högakustenbron passerar jag varenda gång jag åker mellan. Dessutom har vi vår sommarstuga i Gusterviken som ligger precis bredvid bron, jag brukade ofta ta båten och åka ut med morfar under bron. Väldigt många kära minnen har jag därifrån, därför skulle det vara kul att få hylla den bron lite extra genom att sätta upp den på väggen hemma.

#48 - Johanna

https://www.sverigemotiv.se/posters/oresundsbron-malmo-kopenhamn-61x91-cm

Denna postern av Öresundsbron hade passat in underbart i mitt och sambons hem, då den faktiskt speglar vårt förhållande eftersom han är från Danmark och jag är från Sverige. Dessutom kommer det bli en hel del resor över bron nu till jul för att få fira med båda familjerna, så det hade blivit en väldigt symbolisk julklapp till min sambo! Det hade verkligen varit en dröm att få vinna denna poster så att de tomma väggarna blir fyllda med lite kärlek!

#49 - Malin Eriksson

Jag har en syster som är smått besatt av London så jag hade gett henne denna i julklapp: https://www.sverigemotiv.se/posters/tower-bridge-london
Hon hade förmodligen blivit helt lyrisk!

#50 - Elena

Jag vill vinna kloster kyrka i Eskilstuna. Jag är född i Eskilstuna och den kyrkan är så fin. Har många minnen därifrån då jag har gått musikklass och haft många konserter där. Jag skulle ha den i vårt vardagsrum.

#51 - Erica

Jag ska flytta till årsskiftet och skulle behöva lite tavlor. När jag var i New York förra sommaren blev jag kär i Brooklyn och skulle bli väldigt glad om jag vann tavlan på Brooklyn bridge ☺️ https://www.sverigemotiv.se/posters/brooklyn-bridge-new-york

#52 - Belinda

Skulle jättegärna vinna Uddevallabron, för att ge till min mamma som kommer därifrån.

https://www.sverigemotiv.se/posters/stader/uddevalla/

#53 - Elisabeth

Skulle välja Stockholm stadshus då det ligger mig varmt om hjärtat, vi firade vår tionde bröllopsdag den 24 nov och vi gifte oss i just Stadshuset...

#54 - Mattias Olofsson

Jag och min sambo kommer från Norrbotten men spenderade nästan 10 år i en av Sveriges vackraste städer, Kalmar. Studier förde oss dit och när en graviditet överraskade oss båda blev vi kvar...längre än vad som först var planerat. Kalmar är födelseort för våra två barn, idag 7 och 9 år gamla och för 2 år sedan valde vi att lämna den plats vi så länge kallat hem och återvända till familjen och rötterna. Vi har inte ångrat det för en sekund, men Kalmar (och alla härliga människor där) kommer för alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. Därför var valet enkelt denna gång. Motivet på Kalmar Slott skulle fungera som en daglig påminnelse för oss alla.

https://www.sverigemotiv.se/posters/kalmar-slott

(som kuriosa köpte vi ett hus för ett år sedan, på tomten står en stor ek, som husets första ägare tog med sig från Småland för drygt 60 år sedan -det knyter ihop säcken på ett fint sätt).

Håller tummarna, ha en fortsatt fin jul!

#55 - annsophie

https://www.sverigemotiv.se/posters/brooklyn-bridge-new-york en av de bästa resmålen vi som familj besökt hade varit fint att ha hemma

#56 - Carina Gerdin

Denna poster vill jag vinna <3 Här har man handlat mycket gott under årens lopp. https://www.sverigemotiv.se/posters/ostermalms-saluhall-stockholm

#57 - Sara

https://www.sverigemotiv.se/posters/sparo-bak-vastervik
Jag skulle vilja vinna denna med den fina Spårö Båk fyren, för att kunna titta på den och längta till Västervik där vi har våran sommarstuga. Från våran stuga kan man skåda denna fyren då öarna ligger precis mittemot varandra, och att kunna ha denna tavla hemma skulle få mig att påminnas och längta till alla härliga varma sommarkvällar i stugan. Det hade piggat upp mig i denna tråkiga och mörka årstid!

#58 - sofia

Så häftigt och helt otippat att hitta vackra Stora Mellösa kyrka som poster! I denna kyrka gifte vi oss, jag och min man, så vad skulle passa bättre som bröllopspresent i en snygg ram av stål - till vår stålbröllopsdag!

#59 - Tingeling

https://www.sverigemotiv.se/posters/stader/london/ Denna :)

#60 - Annie

https://www.sverigemotiv.se/posters/dalahasten-avesta

Dalahästen ska det vara! <3 Älskar dessa små trähästar och denna hade fått en given plats i hallen så att man ser den direkt när man kommer in! Den är sååå tjusig och vore ett fint tillskott i min dalahäst-samling!

#61 - Ana

Hej!
jag skulle helst vinna en poster från min stad Göteborg. Jag älskar den här för jag bor i närheten: https://www.sverigemotiv.se/posters/alvsborgsbron-goteborg
Varför skulle jag vilja den? För Göteborg blev min andra hem. Jag flyttade hit från Kroatien och på väggen har jag redan mina kroatiska favoriter. Nu är det dags att hänga upp en göteborgsk symbol bredvid, för de bägge två har plats i mitt hjärta.

#62 - Julia

Jag hade väldigt gärna velat ha postern på Big Ben hängande i mitt hem. https://www.sverigemotiv.se/posters/bigben-london

Anledningen till att jag vill just denna postern är för att denna byggnaden enligt mig är väldigt beundransvärd, den står där dag in och dag ut, iakttagande och bevittnande av en mängd olika händelser och människor, exalterade och intresserade turister, men även människor som stressar mellan ärenden, människor i konflikt eller människor som är kära. Det senaste har Ben också fått bevittna hat och terrorism, han har fått bevittna rädsla och sorg. Därför skulle jag vilja ha Ben på min vägg, för att påminna mig om allt jag beundrar hos byggnaden, för dess mod och för allt han har fått vara med om, det skulle även påminna mig om att fortsätta kämpa, vad än våran historia är. Det var även i skuggan av honom som jag träffade en person som har kommit att betyda väldigt mycket för mig och jag vill alltid förknippa den byggnaden med beundran och stolthet.

#63 - Sofie

Ölandsbron! Det är hemma och sommar för mig och familjen! En bro till vackra Öland och en vacker siluett!

#64 - Amanda Andersson

Jag skulle vilja ha postern över kärnan i Helsingborg. Helsingborg som stad är alltid hemma för mig och det vore helt fantastiskt att alltid ha en påminnelse om hemmastaden trots att man flyttat iväg.

#65 - Anonym

Jag skulle så gärna vilja göra om mitt kök, men eftersom jag bor i hyresrätt får jag inte göra mycket med färg eller tapet. Därför hade det varit roligt att påbörja en tavelvägg för att det skulle hända någonting och skapa en intressantare atmosfär. Skulle därför välja denna: https://www.sverigemotiv.se/posters/olandsbron-kalmar-oland
Den tror jag skulle vara tavelväggens centrum och skulle kunna kompletteras med lite dovare motiv.

#66 - qat

https://www.sverigemotiv.se/posters/uppsala-domkyrka-uppsala-61x91-cm är mitt drömmotiv helt enkelt för att jag så många gånger tittat på just denna tavla och önskat mig den. Jag kommer från Uppsala och mina allra härligaste minnen är kopplat till just min hemstad...trots att jag rest mycket. Det är ett motiv som gör mig lycklig. Året runt. Ända in i själen.

#67 - Sandra

Sen min första resa till London (för 9 år sedan) så är jag helt frälst i staden och älskar inredning som påminner mig om min favoritplats, så tavlan med Tower Bridge skulle jag mer än gärna vilja hänga upp i mitt vardagsrum

#68 - Jonas R

Jag skulle välja https://www.sverigemotiv.se/posters/oresundsbron-malmo-kopenhamn eftersom jag tyckte den var snygg och bor inte så långt bort från bron. Kanske Old Trafford eftersom jag är united-fan också.

#69 - Carro

Hade självfallet valt vår vackra gamla arena Stockholms Stadion, så jag kunde drömma mig tillbaka till frusna höstkvällar, lyckliga vinster och fantastisk stämning!

#70 - Marianne A

https://www.sverigemotiv.se/posters/visby-ringmur-visby
Visby ringmur. Min syster bor utanför Visby så det skulle bli en present till henne.

#71 - Per

https://www.sverigemotiv.se/posters/great-wall-of-china-china
Min fru kommer från Kina så det skulle vara kul att ha muren på väggen här hemma och titta på.

#72 - Anja Lennartsson

https://www.sverigemotiv.se/posters/olandsbron-kalmar-oland
Eller https://www.sverigemotiv.se/posters/lange-jan-oland
Är ju en Ölandstok...

#73 - Mackan

Rolig tävling!:) Jag skulle vilja ha "Posters Av Götaverkens Kranar - Göteborg" (https://www.sverigemotiv.se/posters/gotaverkens-kranar-goteborg)

En poster vars motiv verkligen representerar fina Göteborg om du frågar mig! Just den hade jag velat ha därför att den var väldigt stilren samtidigt som det ändå händer något och passar verkligen med stilen jag har hemma - samtidigt som en go göteborgare som jag självklart inte kan få nog av västkustens pärla, haha!

God (snart) jul!:)

#74 - Anders

https://www.sverigemotiv.se/posters/rasunda-stockholm
Den här skulle betyda väldigt mycket för mig. Jag har så många minnen från otaliga besök på gamla Råsunda, men den är ju tyvärr riven nu så minnena är allt som finns kvar. Den här skulle jag hänga mitt på väggen och begrunda och med ett leende minnas tillbaka varje dag.

#75 - Andrea Breitholtz

Jag föll handlöst för postern med Eiffeltornet på. Var där när jag var blott 16 år och det var en underbart härlig flashback som satte ett STORT leende tvärs över precis hela mitt ansikte.

#76 - Maria Vastesson

Östgötaporten- ifk norrköping

#77 - Elisabeth McCann

Jag skulle vilja vinna en poster med Eiffeltornet på, för att jag längtar tillbaka till Paris.

#78 - Anna

Klockren present skulle postern med Gavlerinken vara till min far!

#79 - Filippa Norling

Jag skulle helst vinna postern med dalahästen på pga att jag bor i Dalarna men äger ingen dalahäst så det skulle vara kul med en fin poster att ha hemma. Men sen skulle jag oxå vilja ha postern över tegara arena då jag bor i Lekand ochjag o min familj är stora hockey älskare💖🌻 filippaenorling@gmail.com

#80 - Una

Jag skulle vilja vinna postern med Eiffeltornet för jag ÄLSKAR Paris!! Så drömmig stad <3

#81 - Agnes

Jag skulle vilja vinna denna
https://www.sverigemotiv.se/posters/stockholms-stadion
Eftersom det var där jag såg Håkan Hellström i somras och det skulle vara ett fint minne att hänga upp hemma på väggen!

#82 - Erika johansson

https://www.sverigemotiv.se/posters/dalahasten-avesta
Jag hade valt Dalahästen eftersom min man är från Dalarna i närheten av Avesta där hästen står. Han har ibland lite hemlängtan så att hänga upp den på väggen hemma hade betytt mycket för honom. Hade varit roligt att överraska honom! 😍

#83 - Madelene Abrahamsson

Denna fina hoppas jag vinna https://www.sverigemotiv.se/posters/klosters-kyrka-eskilstuna Jag är uppvuxen i Eskilstuna och jag tycker att Kloster Kyrka är så himla vacker och jag har många fina minnen från min skoltid från den kyrkan ❤️ Jag skulle bli så glad i hjärtat att få vinna den ❤️Håller tummen extra hårt! Kram Madelene

#84 - Sofia

Detta var otroligt svårt. Min sambo är ett otroligt fan av Manchester United och en Old Trafford-tavla skulle han fälla en tår för. Jag har spenderat evighetslånga dagar på Carolina Rediviva i Uppsala, där jag också bodde i 3 år, 3 fantastiska år. Förra året bodde min sambo i Storbritannien och jag skulle hälsa på efter några månader, vi möttes på Londons flygplats, Heathrow och lämnade våra saker på ett hotell och därefter promenerade vi bort till Tower Bridge för en fantastisk middag och mycket känslor. Så jag kan inte motivera exakt vilken poster jag skulle välja just nu men det finns verkligen många motiv hos Sverigemotiv som förknippas med betydelsefulla stunder i mitt liv! :)

#85 - Tingeling

https://www.sverigemotiv.se/posters/stader/london/ Denna :)

#86 - Tina Adolfsson

Skulle bli så glad för en tavla med Kalmar slott❤ gifte mig i slottskyrkan 1996.

#87 - Mari B

Jag skulle vilja vinna Rio. Just för den "gubben" ser ut som han vill ge en kram och kramar blir man varm utav och alldeles lugn. Den skulle få hänga i köket där mycket utav vardagsstressen utspelar sig.

https://www.sverigemotiv.se/posters/cristo-redento-rio

#88 - Mikaela Appelkvist

Hej Angelica.

Nu finns möjligheten att göra mig till världens MEST populära flickvän! Min sambo är en inbiten supporter till FC Barcelona. Han har ALLT vad gäller mössor, tröjor, halsdukar och souvenirer kopplat till detta fotbollslag. Han ville även skaffa sängkläder med deras logga, men där satte jag stopp! Däremot hade han gärna fått detta motiv på sin älsklingsarena som julklapp att hänga upp i sin "mancave" i källarvåningen: https://www.sverigemotiv.se/posters/camp-nou-barcelona
Tror faktiskt han hade fällt en tår av glädje när han öppnat julklappen. Det hade varit obetalbart!!!

Vänliga hälsningar / "Mickan"

Svar: Grattis Mickan! Du är vår vinnare! - Ta en titt i din inkorg där ska du ha ett mail från mig! Grattis och God jul!
AngelicasVärld

#89 - Matte#1

Oj vad svårt och välja men jag skulle ta Turning torso och ge den åt min pappa; då han på sitt jobb gjort grejer dit och Malmö ligger säkert 200 mil härifrån...

#90 - Jessica Eliasson

Har ju flyttat från min hemstad Göteborg. Om jag vinner skulle kranarna från Götaverken i Göteborg kännas som hemma på min vägg

#91 - Decibel

Jag vill mer än gärna vinna https://www.sverigemotiv.se/posters/oscar-fredriks-kyrka-goteborg.
Jag älskar ju min hemstad Göteborg, men mest av allt är ju motivet helt otroligt vackert. Äntligen har jag hittat en poster som kan pryda den helt nakna väggen bredvid sängen i sovrummet. Den är en perfekt början på en tavelvägg som jag länge velat påbörja men ständigt skjutit upp. Då vet jag också vad jag önskar i julklapp i år från nära och kära, fler posters! <3 Håller tummarna.
God Jul! Mvh/ D

#92 - Louise L

Om jag vann så skulle jag vilja ha tavlan på Uddevallabron. Jag är född och uppvuxen och bor fortfarande kvar i Uddevalla. Större delen av släkten bor även här eller i närheten så det är en stad som betyder mycket för mig.

#93 - Tilda Bengtsson

Åh alltså postern på Vida Arena i Växjö! https://www.sverigemotiv.se/posters/vidaarena-vaxjo
Älskar den arenan! Jag vet inte hur många Växjö Lakers matcher jag har sett i den arenar, hur mycket glädje, men även sorg jag har varit med om i den arenan! Såg mitt älskade lag vinna SM guld 2015. Jag hade älskat att ha denna postern hemma hos mig i Lund för att längta till nästa gång jag kan ta mig upp till Växjö för att se ytterligare en vinst live!

#94 - Ana K

Så mycket fint att välja på från Göteborg...men om jag måste väljer jag Skansen Krona.
En symbol som finns i varje Göteborgares hjärta

#95 - Karin

Jag skulle välja postern med Brooklyn Bridge - New York eftersom det troligen är det närmsta New York jag kommer tills jag vinner på Triss!

#96 - Marie

https://www.sverigemotiv.se/posters/bernabeu-stadion-madrid-spanien Jag skulle så gärna ge denna Madrid poster till min son som älskar Real. Då han förlorade sin pappa tidigt har jag försökt att vara både mamma och pappa och att hänga med på fotbollsintresset men inte lyckats alla gånger så att få överraska med denna till jul vore toppen och säkert överraskande för honom.

#97 - Kamilla

https://www.sverigemotiv.se/posters/rasunda-stockholm
Perfekt som julklapp till ena sonen som älskar AIK och allt som har med klubben att göra.

#98 - Annika - drömmen om 11 barn

Tyvärr har de ingenting om Skövde, varken staden eller byggnader - MEN de har från min hemstad, Jönköping. Jag skulle gärna vinna tavlan med Kinnarps Arena - och ge till min äkta hälft. Efter att han träffade mig så vart han omvänd från djurgården till HV71 - inte illa pinkat ;) Så klart att jag tycker att han ska ha en Kinnarps-tavla ;)

#99 - Camilla

Jag vill vinna Dalahäst-postern, jag är ju dalkulla uti fingertopparna! Den är dessutom jättesnygg, det är intr bara kullor och masar som blir avundsjuka på denna snygging! Självklart klickar jag på hjärtat

#100 - Anonym

Å vilka fina prints.
Mina barn är imponerade av stora byggnader och allra helst skulle jag vilja ha en vägg med många små affischer av deras favoritbyggnader; Stadshuset, Globen, Riddarholmskyrkan, Slottet (Stockholms), Kaknästornet och Söder Torn.
Men. Favoriten nummer ett är stadshuset. Om vi så åker tunnelbana eller buss, går en promenad och bara skymtar Stockholms stadshus så skriker barnen (3 och 5 år) högt. Speciellt om vi har varit bortresta på landet eller liknande och är på väg hem över centralbyrån. Då är det en kör bak i bilen som skriker av glädje att de ser fina stadshuset. Det har blivit en symbol på att vi snart är hemma...
Självklart skulle tavlan placeras i barnens gemensamma sovrum.
I övrigt kan jag tipsa om att gå upp i Stadshuset. Fint för både stora och små!

#101 - Anna L

https://www.sverigemotiv.se/posters/stader/paris/

Matchar de vi har i olika ramar av eifffeltornets uppbyggnad!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!