Lucka nr 4 - Julkalender AVSLUTAD

Luckan öppnas i samarbete med Hexter & Baines
 
 
 
 
Tävlingsregler
 
För att vara med och tävla om en vacker klocka från Hexter & Baines så behöver du bara svara klicka in dig HÄR och botanisera runt bland klockorna och sen klistra in länken till den klockan du vill vinna och motivera varför just du är den som borde vinna denna en klocka. Ja och vill du så får du mer än gärna trycka på det lilla hjärtat här nere till höger så jag vet om du gillar denna lucka. 
 

Glöm inte att ange din mailadress så jag kan nå dig om just du skulle vara den lyckliga vinnaren.

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 4 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 
Lycka till
 
 
Luckan är avslutad och vi har nu en vinnare!! 
 
Vi säger GRATTIS till Tommy som hade denna fina mottivering: 

Jag skulle gärna vinna en Stretford till sambon, Hexter and Baines är så snygga att hon aldrig kommer ta av sig den. Det skulle förhoppningsvis betyda att hon kommer i tid framöver... :)

Till frun önskade sig han DENNA klocka - nu får vi bara hoppas att den hjälper henne att komma i tid framöver! 
 
Ja vann du inte i denna lucka men är sugen på en egen klocka så har jag en så får du hela 300 kr rabatt med koden AngelicasVarld !! Bra va!! 
#1 - Isabelle

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Designen är tidslös, den passar såväl till fest som kontor, idag som om 50 år.

#2 - Lisa

https://www.hexterandbaines.com/oakham-36

Jag har länge varit på jakt efter en klassisk modern klocka med läderarmband. Och hej! Jag har hittat den! Så snyggt med cognacsfärgen.
Jag behöver verkligen en ny klocka. Min försvann på en resa i våras och sedan dess har jag kommit försent till allt 🤪 Kanske inte riktigt, men en klocka skulle underlätta. Dessutom är det som ett smycke.

#3 - tova

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Den skulle inte alls vara dum att smycka sig med, det är på tiden att mobilen får vila mer i fickan till förmån för klockan

#4 - tova

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Den skulle inte alls vara dum att smycka sig med, det är på tiden att mobilen får vila mer i fickan till förmån för klockan

#5 - Annica L

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Jag springer inte runt med mobilen på mig jämt och saknar då att ha koll på tiden.

#6 - merima


https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Denna skulle jag vilja ha om jag vann!

#7 - Eva Å.

http//:www.hexterandbaines.com/Devonport 36
Gillar läderarmband trots att de inte håller lika bra som de i metall. Och nu har jag tröttnat på att använda mobilen som klocka, det ska man ju inte heller ha i alla fall inte som väckarklocka.

#8 - Katarina

https://www.hexterandbaines.com/nottingham-40

Den vill jag vinna åt sonen som aldrig ägt en snygg klocka, pengarna räcker inte till för honom att göra det så vore kul att få överraska honom med denna vinst

#9 - Elin J

Att kamma hem en sådan här till sambon vore ljuvligt - han har idag mobilen som tidsangivare och hur ofta springer han inte runt och undrar var mobilen är någonstans... med en snygg klocka på armen skulle hans (och mitt) liv bli fasans mycket enklare!

https://www.hexterandbaines.com/se/oakham-40

#10 - Marike Wikström

https://www.hexterandbaines.com/se/newport är min favorit. Den skulle passa perfekt till mina älsklingsarmband i svart skinn. Fick en klocka i 50-årspresent av maken men den passar inte alls till mina armband! Att köpa en ny klocka som passar till armbanden skulle göra honom djupt sårad. Att VINNA en däremot vore väl ok, eller hur?

#11 - Marike Wikström

https://www.hexterandbaines.com/se/newport är min favorit. Den skulle passa perfekt till mina älsklingsarmband i svart skinn. Fick en klocka i 50-årspresent av maken men den passar inte alls till mina armband! Att köpa en ny klocka som passar till armbanden skulle göra honom djupt sårad. Att VINNA en däremot vore väl ok, eller hur?

#12 - Malin Svensk Björck

https://www.hexterandbaines.com/devonport-40
Vill ge till min lite klantiga man
Som aldrig mer sin klocka fann
Tror den mitt ute i skogen är
För den är då inte i huset här
Men han även på tiden behöver få koll
Så förseningen i framtiden blir noll
Han är värd nåt vackert att bära
Då blir det nog också roligare att passa tiden lära
Kanske hans klantighet även slutar
Om jag med en riktigt snygg klocka mutar
Ha en fin dag!
Mvh
Malin
gizmobus@hotmail.com

#13 - Anna G

https://www.hexterandbaines.com/be-nottingham-36mm
Jag har aldrig ägt en riktigt fin klocka, det hade känts lyxigt och roligt :)

#14 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/oakham-36

Motivering: Jag har aldrig ägt en klocka som vuxen, men det är verkligen det som är högst upp på min önskelista just nu. Frågar alltid min partner om hur mycket klockan är, säkert 5 gånger per dag och nu känner jag att jag inte vill störa han med det längre. Jag är en person som försöker lägga undan mobilen så mycket som möjligt och bara njuta av stunden. Har ett armband som jag bär varje dag som jag har fått från min gammelmormor som hade matchat denna klocka helt perfekt. Hade burit klockan varje dag och varit så lycklig. Tack för att du lägger din tid på oss och har en så fin julkalender 😊

#15 - jessica

Hej!

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Sulle bli jätteglad om jag vann!
Detta för att jag har alltid prioriterat andra framför mig, ställt höga personliga krav och inte tänkt på mina behov = blev utbränd förra året. Blev sjukskriven, fått jobba med sänka kraven, på prioritera mig själv och fundera på vad jag mår bra av. Denna klocka skulle påminna mig om vikten att bry mig om mig själv!


Mvh Jessica

#16 - Lina cronier

Jag hade valt denna: https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Klassisk, enkel att ha till allt, snygg.

#17 - Sofia

https://www.hexterandbaines.com/bristol

Bristol önskar jag mig om jag har den stora turen att få vinna! Jag har länge dragits till klockaffärer såväl online som fysiska butiker men när det kommer till kritan så har jag inte råd eller jag känner i alla fall att jag inte har råd. Jag och min kille sedan 5 år tillbaka sliter otroligt mycket för att kunna köpa en egen lägenhet tillsammans i Stockholm som vi är ifrån och har våra liv i, oturligt nog på ett sätt.. Det är inte lätt, det kräver en stor summa pengar, rätt tjänst och tid. Skulle verkligen uppskatta att få lägga undan den summan till mitt sparkonto som en klocka hade kostat!

#18 - charlotta hellström

Det var verkligen inte lätt att välja men denna fastnade jag för https://www.hexterandbaines.com/cornwall den föll mig helt i smaken och jag vet att min 18-åriga dotter skulle älska den. För att det är hon som skulle få den av mig, som en lycka till present nu när hon skall börja plugga till textil designer. Hon kommer att kunna använda till allt då den både är tidlös men på något sätt ändå ett statement om vem hon är

#19 - Anette Eriksson

https://www.hexterandbaines.com/nottingham-40

Den läckra klockan med armband i läder
kommer att matcha min sambos kläder
Ja, Nottingham 40 är faktiskt helt i hans stil
för urtavlan matchar även kromen på hans bil
Han skulle använda den dagarna i ända
för han är mannen som gillar att glänsa och blända

#20 - Yasmine

https://www.hexterandbaines.com/newport

Jag skulle nog välja bakgrunden vit... fast
en svart urtavla egentligen är snyggast.
Det har att göra med min dåliga syn.
Får kisa och rynka mina ögonbryn.
Rosé är ju för himla snyggt, eller hur?
Men har nickelallergi, hmm..sicken otur.
Vänta! Det går! Jag har en idé!
Det finns en som är både svart och rosé.
Vilken det är, kan jag nu förtälja.
Newport är den, jag skulle välja!

#21 - Susanne

https://www.hexterandbaines.com/newport

Nu har du gjort det igen!! Inspirerat mig med ytterligare en grej!! 😍

#22 - Alexandra

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Har aldrig ägt en klocka förut och någon gång måste väl bli första känner jag, så varför inte passa på när man kan vinna en 😄 kram ☺️

#23 - Mattias Olofsson

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Som ett vackert smycke med tidsfunktion
-klassisk och snygg i härlig kombination!

#24 - Theresd

https://www.hexterandbaines.com/cornwall-1

När man har fått tre barn på mindre än tre år så glömmer man bort sig själv. Vore så kul att få känna sig lite snygg men denna klockan. Älskar guld!

#25 - Alice

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Denna skulle jag vilja ge min mamma i julklapp 🤶🏻☺️

#26 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/stretford
Åh denna tävling har perfekt timing för mig!
Jag läser min femte termin på psykologprogrammet och nästa termin ska jag ut på praktik (!!) och för första gången vara någon psykolog "på riktigt". Det kittlas i magen bara av tanken! Både av nervositet men framförallt för att jag är så PEPPAD! Det ska bli sååå kul!
Båda mina klockor jag äger har gått sönder, och att lägga pengar på att laga dom eller köpa en ny är inte jätteaktuellt såhär i jultider för en fattig student. Men, i vår kommer jag behöva ha en klocka på armen såklart när jag är på praktiken och ska ta emot patienter! Jag kommer ha fullt upp med att tänka på allt annat så att ha koll på tiden känns som en av få saker jag kan kontrollera haha! Sååå, om jag skulle vinna denna fina klocka (Livia noir) skulle jag bära den med stolthet på min arm varje dag och känna mig liiite mer självsäker i min roll på praktiken (och vid alla andra tillfällen också såklart!).

#27 - Anna-Karin

Missade att fylla i mitt namn i kommentaren ovan: Anna-Karin!

#28 - Emma N

https://www.hexterandbaines.com/newport
En klocka skulle jag vilja vinna, då min enda är borttappad och går ej att finna. Problemet är att komma i tid, så känner mig alltid stressad och ute på glid. En vardag med en vinst skulle bidra till mindre stress, då jag har en iPhone som inte klarar kyla är jag sen och alltid less..

#29 - Malin

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Hade varit kul att vinna en sån fin klocka, så jag kan byta ut den mot min repiga.

#30 - Hanna

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Denna skulle jag vilja ha. Dock är jag så trött på att försöka komma på förklaringar till varför jag skulle vara värd att vinna. Tror nog att vi alla känner att vi är värda av olika anledningar och jag har många saker som jag skulle kunna ta upp och göra allt detta till en tyck synd om mig fest. Dock tycker jag att de räcker med att säga att jag tycker att jag ska vinna bara för att jag är jag 😊😉

#31 - Annie

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Har alltid varit förtjust i svarta urtavlor och kanske inte så mycket i guld men
jag blir väl vuxen nån gång ;) Armbandet är jättesnyggt till den urtavlan!
Söker just nu nytt jobb och den där klockan skulle vara pricken över I, grädden på moset och Icing on the cake ;)

#32 - Annika Andersson

Den här är min favorit och den skulle passa så fint på min arm. :) Och alla skulle vara glada för de kommer slippa mitt tjat om vad klockan är hela tiden. :D
https://www.hexterandbaines.com/stretford

#33 - Frida Johansson

https://www.hexterandbaines.com/oakham-36 Denna skulle jag önska mig i strl 36!
Jag har nog inte ägt en klocka sedan jag var sju år och hade en med Bamse på. Jag försöker nu dra ner på mitt mobilanvändade och en klocka är precis vad jag behöver (Bamse passar inte min handled längre tyvärr) eftersom jag tidigare använt mobilen som armbandsur. :)

#34 - Maria

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Jag vill vinna klockan till mig själv för jag ser det som en tjänst till världen ;) Jag äger ingen klocka och är i princip alltid sen. Så kan jag ha tiden mitt framför ögonen på mig så ska det nog kunna bli bättring!

#35 - Johanna

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Jag har inte ägt eller burit en klocka på flera år, pga att jag aldrig totalt fastnat för någon.. den ska ju trots allt bäras dagligen. Men när jag såg den här klockan... alltså wow!!! Den är to die for! Jag blev fullkomligt kär direkt och skulle bli så glad av att vinna denna skönhet!

#36 - Zenita

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Med denna fina klassiska klocka får man både koll på tiden & ett snyggt smycke i ett!

#37 - Michaambjornsson

https://www.hexterandbaines.com/se/york-36-1

EFTERLYSNING !
Tidsoptimist söker ”partner in crime”.
Gärna en klassisk skönhet som vet värdet av att vara i tid.
En vän som vill vara min högra hand till både vardags och fest.
Ja, jag hoppas helt enkelt på julig-tur !
Kanske kan det här vara MIN ”Fröken Ur” ?


#38 - Moa

https://www.hexterandbaines.com/be-nottingham-36mm
För den var stilren och snygg och passar allt som jag äger. Jättefin! (Och min förra klocka slog jag sönder mot en bildörren av misstag så jag har inte haft en på nästan ett år.)

#39 - Evelina

https://www.hexterandbaines.com/oakham-36

Tiden bara snurrar på och går i mellanåt allt för fort tycker jag.
Tyvärr använder jag min mobil allt för ofta som just "klocka" och när jag ändå tittar vad klockan är så scrollar jag genom allt annat också. Så nu hoppas jag på att det blir skärpning på det, för med en ny fin klocka som håller tiden åt mig så kan mobilen få ligga och vila lite. Ha en bra dag!!

#40 - Jessica Åkesson

https://www.hexterandbaines.com/oakham-40

Denna fina klockan vill jag vinna till min sambo Mattias. Jag har gått med gallsten i 9 månader och han har varit helt underbar med att ha tagit hand om mig under denna jobbiga tid, bl.a har han kört mig till Jourcentralen mitt i natten när det har gjort mest ont. Nu har jag äntligen gjort min titthålsoperation så eländet är borta men han är verkligen värd denna <3

#41 - Ottilia Wikström

York 36 skulle pryda min handled var dag, eftersom den verkligen passar till allt. Har alltid drömt om en klocka som denna men aldrig investerat. Nu hoppas jag på tur!

#42 - Björn Karlsson

https://www.hexterandbaines.com/newport
Underbara fru, hur ska jag min tacksamhet kunna visa? Du är ständigt vid min sida, även om det skulle krisa! Du är en underbar mamma och tar hand om våra barn på bästa sätt... vad som än händer kommer jag att älska dig oavsett. Tänk om jag ett fint paket kunde vinna... Jag hoppas tiden aldrig tar slut med denna otroliga kvinna! <3

#43 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Stilig och snygg, gillar speciellt att urtavlan är svart, det blir en snygg kontrast mot armbandet och visarna i rose guld.
Jag vill gärna ge klockan till mig själv, skulle passa mig, tidlös och vacker.

#44 - Katarina Strömberg

Oj missade visst mina uppgifter så postar igen :)

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Stilig och snygg, gillar speciellt att urtavlan är svart, det blir en snygg kontrast mot armbandet och visarna i rose guld.
Jag vill gärna ge klockan till mig själv, skulle passa mig, tidlös och vacker.

#45 - Ingela Molin

Denna gillar jag: https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Stilren, klassisk och elegant. Precis som jag :)

#46 - Malin

https://www.hexterandbaines.com/newport
Klassisk och så fantastiskt snygg. Jag har varit utan klocka i flera år men inser vilken grym accessoar den är. Den gör helheten.

#47 - Nettan

Min älskade klocka gick helt sönder förra veckan på jobbet, så jag skulle gärna vilja vinna denna lucka och klockan skulle jag helt egoistiskt behålla själv ;)
Älskar denna klocka och förstår att den är slut i lager, skulle tålmodigt vänta på att den återigen finns i lager då den skulle pryda min handled perfekt!
https://www.hexterandbaines.com/women?utm_source=Blogfame&utm_medium=35008

#48 - Patricia

https://www.hexterandbaines.com/women?utm_source=Blogfame&utm_medium=35008

Har så länge önskat mig en klocka men som fyrabarnsmamma så blir det aldrig att jag unnar mig något. Den hade underlättat i så många situationer i mitt vardagspussel, men är också en otroligt snygg och stilren accessoar som passar både till vardag och fest. Hoppas lyckan är med mig, skulle göra mig gladare än gladast! 🤗🌟

#49 - Alexandra

Efter en tids suktande på sajten föll mitt hjärta på denna stiliga damklocka i rosefärg. Riktigt elegant men samtidigt festlig med det annorlunda bandet! Denna klocka är drömklockan: https://www.hexterandbaines.com/cornwall

#50 - Maja

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Att få denna klocka, det skulle mig chocka! Såå fin

#51 - Maria Sundlöf

STRETFORD är min drömklocka!
Vore underbart att vinna den och
få glänsa på julens alla festligheter!

#52 - Malin Håkansson

Hej Angelica.

Om jag fick chansen att vinna skulle jag välja Klockan STRETFORD.
Tidlös och passar till vardags och fest, både i ur och skur skulle jag med hjärtlig värme bära detta ur. (https://www.hexterandbaines.com/stretford)

#53 - Sara S S

Den här skulle gärna få pryda min arm: https://www.hexterandbaines.com/stretford

Har bara en klocka i stål och skulle gärna komplettera med en guldfärgad för variationens skull. Detta märke är nytt för mig, men jösses vilka snygga klockor!

#54 - Hanna

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Fyller 30 i januari så hade varit en helt fantastisk 30-års present!

#55 - Åsa H

Newport är min favorit !
Ja, där åkte jag verkligen dit !
Den ser perfekt ut på alla sätt,
och på min arm blir den helt rätt !
En klocka är fin som accessoar,
jag tar tacksamt emot ett exemplar !

#56 - Julia

Jag vill vinna: https://www.hexterandbaines.com/newport

Den skulle hjälpa mig att se hur lång tid jag har kvar på mina tentor och föreläsningar men också snygga till alla mina outfits :-)

#57 - Cissi

jag skulle vilja vinna denna https://www.hexterandbaines.com/newport skönhet. Skulle sitta så perfekt i vår när en ny resa som färdig lärare börjar - och fröken kan ju inte hålla på och kolla mobilen för att veta tiden :)

#58 - Diana

https://www.hexterandbaines.com/newport
En klocka i svart, det vill jag ha! Chocka mig gärna, det skulle va bra!

#59 - Jackie

https://www.hexterandbaines.com/cornwall är klockan som jag hade valt, den är helt magisk! Snygg, klassisk och ändå simpel som passar till alla outfits! Tänk den klockan till en helsvart outfit, snacka om on point!! Som student hade en klocka varit guldvärt, men tyvärr inget man lägger pengar på i nuläget, så hade blivit så glad om jag fick lyckan att vinna denna! Stor kram!

#60 - Sara B

Den här är såå snygg och jag har suktat länge efter den, men som trebarns pluggande mor så är inte en klocka prio tyvärr. I skolan skulle jg verkligen behöva en klocka då det är mycket spring mellan lektioner, akademiska kvartar och så bussar hem som ska passas och ist för telefon så skulle verkligen en klocka behövas! Hexterandbaines har många fina klockor så valet var inte lätt men denna tog hem priset som snyggast enligt mig: https://www.hexterandbaines.com/be-devonport-36mm

#61 - Jennya Johansson

Hej! För mig är en klocka mer än ett tidur. Det är en snygg och läcker accessoar! Jag är extra förtjust i romerska siffror just nu och gillar denna klocka skarpt:
https://www.hexterandbaines.com/be-nottingham-36mm
Glada hälsningar Jennya

#62 - Malin Nordgren

Jag skulle vilja ge min man Adlington 40 120/75 i 50 årspresent! Såå fin och läcker!

#63 - Anna

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Vilken perfekt klocka att ge min dotter i julklapp. Hon skulle älska den.
Det vore perfekt att vinna julklappen till henne eftersom min ekonomi återhämtar sig just nu efter att 18 månaders sjukskrivning.

#64 - Emelie Erlandsson

https://www.hexterandbaines.com/stretford
Jag önskar vinna för att jag alltid glömmer bort tiden med två småbarn här hemma!

#65 - Tommy

Hej Hopp

Jag skulle gärna vinna en Stretford till sambon, Hexter and Baines är så snygga att hon aldrig kommer ta av sig den. Det skulle förhoppningsvis betyda att hon kommer i tid framöver... :)

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Ha det fint
Tommy

Svar: Grattis Tommy! Du är vår vinnare! Nu får vi hoppas att frun blir glad och att hon kommer i tid framöver! Ta en titt i din inkorg för där har du ett mail från mig!
AngelicasVärld

#66 - Caroline Torbjörnsen valberg

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Min favorit!

#67 - Johanna

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Den här för att den passar till allt. Skulle verkligen pigga upp varje arbetsdag att kunna titta på den!

#68 - Jenny Ö

https://www.hexterandbaines.com/bristol
Bristol är verkligen min favorit! Så snygg och tidlös som passar alla typer av tillställningar, vardag som till fest!

#69 - Hannah Noren

https://www.hexterandbaines.com/stretford, bara så julen skulle bli lite snyggare.

#70 - Anna


https://www.hexterandbaines.com/oakham-36

Det knns lite uppkäftigare med diarrébrunt läder än metall just nu - och jag kan ju inte fortsätta bra klockan jag fick av ex-maken nu när jag har träffat en ny man!

#71 - Cecilia Blick

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Denna är oerhört vacker, och om jag ska bära klocka så vill jag att den skall vara som ett smycke. Skulle känna mig oerhört fin och glad om jag vann denna.

#72 - Anna M

Denna vackra hade vart så fin att få bära <3 https://www.hexterandbaines.com/cornwall

#73 - Julia Gedell

Jag har en vän så underbar och fin, med ett inte så fyllt smyckeskrin. Och då tiden är något hon aldrig kan hålla, skulle folk tro att det är någon som kan trolla, då hon för en gångs skulle komma i tid, krävs det inte i väntan på henne så mycket tidsfördriv. En klocka så himla fin som denna skulle hon gilla, ja hon blir alltid så glad för även det pyttelilla. Och hennes vackra leende, passar verkligen hennes utstrålning och utseende. Det var längesedan man ett leende på hennes läppar såg, och det hade verkligen behövts inför kommande luciatåg.

#74 - Sandra Lindahl

Jag vill vinna denna klockan

https://www.hexterandbaines.com/kensington-36-1

Jag tycker den skulle vara snygg till vardags eller fest som en stilren accessoar så därför vill jag vinna

#75 - Fredrik

https://www.hexterandbaines.com/adlington-40

Vissa säger att klockan spelat ut sin roll,
dessa människor har då rakt ingen koll.

För än så länge har den kvar sin charm,
där den sitter så snyggt runt om min arm.

Och en klocka gjord i klassisk stil,
är nåt som passar min profil.

Därtill hör så ock till saken,
att utan klocka känner jag mig naken.

Så vilken tur att jag denna blogg lyckats finna,
som ger mig chansen att en så stilig klocka få vinna!

#76 - Johanna

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Newcastle är klockan från mina drömmar, och den kan behövas när motivationen inte strömmar!
Till föreläsningar & tentor bör jag komma i tid, och klockan kanske även kan ge mig lite julefrid.
Så om du vill glädja en fattig student, ge mig denna vackra klocka som present!

#77 - Sandra Nilsson

Jag skulle vilja vinna denna: https://www.hexterandbaines.com/cornwall för att slippa va så beroende av min telefon. Jag har inget armbandsur, och måste därför kolla på mobilen hela tiden för att veta vad klockan är, vilket resulterar i att jag ofta kollar annat också. Så om jag vann denna så skulle det gynna både mig och min omgivning och jag kanske skulle visa min sociala sida lite mer!

#78 - Maria

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Om du ingen koll på tiden har, är det bra om du har denna kvar. Aldrig behöver du undra mer när du denna på din arm ser.

#79 - Martina Andersson

Skulle jag vara den lyckliga vinnaren av det här priset hade jag valt: https://www.hexterandbaines.com/stretford , då jag föll för den klockan så fort jag såg den.

Jag fick min klocka stulen ur mitt skåp på gymmet efter att ha gått iväg till vattenkranen för en sekund och som student är tid bra att hålla koll på. Det är inte alltid man kan ha mobilen med sig då den utgör ett störningsmoment för ens studiero och därför skulle en klassisk och snygg klocka som denna göra så mycket gott för mig! Så här inför jul måste min lite snäva studentbudget gå till julklappar och julmat utöver räkningarna vilket gör att jag inte prioritera en klocka just nu. Därför skulle jag vilja vinna denna :)

#80 - Elin Pettersson

https://www.hexterandbaines.com/se/oakham-36
Alla klockor var fina och de har jätte fin design, men jag föll lite extra för "Oakham". Det bruna läderarmbandet är precis i min smak och jag skulle mer än gärna vilja bära den här klockan :)

#81 - Fanny J

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Hoppas på att vinna denna då tiden alltid verkar försvinna.
Jag skulle vilja se på denna hela tiden om jag hade en på armen! Så Snygg :D

#82 - Maje

https://www.hexterandbaines.com/nottingham-40 är klockan som jag skulle ge min älskade son.
En stolt mamma naturligtvis:)

#83 - Linnéa Nilsson

https://www.hexterandbaines.com/bristol
Så snygg verkligen! hade velat ge till min syster som pluggar och jobbar jag tycker att hon verkligen hade förtjänat denna klockan!!

#84 - Tina

www.hexterandbaines.com/cornwall
Ok hoppas på redig tur.Behov av en klocka o hur fin är inte denna

#85 - Anonym

Åh vad denna klocka för mig locka. Ett väldigt fint smycke som jag omtyckte mycket.
Tänk om man denna klocka kunde vinna, det skulle få mina förseningar att försvinna.
Denna är för mig som klippt och skuret, då jag sällan kan passa uret!
Många ursäkter de brukar få, men med denna har jag inget att skylla på!

https://www.hexterandbaines.com/newport

#86 - Suss

Åh vad denna klocka för mig locka. Ett väldigt fint smycke som jag omtyckte mycket.
Tänk om man denna klocka kunde vinna, det skulle få mina förseningar att försvinna.
Denna är för mig som klippt och skuret, då jag sällan kan passa uret! Många ursäkter de brukar få, men med denna har jag inget att skylla på!

https://www.hexterandbaines.com/newport'' (glömde mailen på mitt förra så la en till kommentar)

#87 - Sanna

Wow, vilken toppen tävling! Som ensamstående mamma är det sällan man lyxar till det lite extra, och när det väl finns utrymme för något, så tycks det alltid dyka upp något annat som måste prioriteras före. En klocka är därför något som har fått hamna åt sidan, trots att jag varit sugen på en i flera år. Faktum är att jag inte haft något armbandsur sedan jag var i åtta års åldern, jag känner med andra ord att det är hög tid för en ny nu.

Fastnade lite extra för: https://www.hexterandbaines.com/kensington-36-1

Kram Sanna

#88 - Erica

Så otroligt fina klockor! Jag har inte ägt en klocka på 15 år, men nu vill jag verkligen ha en efter att ha sett denna skönhet https://www.hexterandbaines.com/cornwall.
Skulle bli så himla glad om jag kunde ge det i julklapp till mig själv 😀 God Jul ☺️🎄

#89 - Monika Lindh

https://www.hexterandbaines.com/cornwall - är min favorit och kommer att hålla länge, länge.

#90 - Sandra

https://www.hexterandbaines.com/be-adlington-36mm


Med denna klocka kan jag äntligen ha koll,
med tiden på armen har jag nu kontroll,
den är även praktisk och fin,
ja, den klockan måste nu bli min!


#91 - Katarina Andersson

https://www.hexterandbaines.com/kensington-36-1

Är minst sagt stressande att inte ha en välfungerande klocka under en tidspressad tenta. Denna ursnygga klocka skulle verkligen lugna nerverna och göra mig extra glad.

#92 - Anna Berg

Kanske skulle en klocka sätta stopp för den ursäkt jag alltid har
- "Förlåt jag visste inte vad klockan var"
Tänk om en Hexter & Baines fick min handled smycka,
Det skulle bringa oändlig lycka!
Newcastle är såå fin 😍🙏🏼

#93 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

skulle jag välja :)

#94 - Tingeling

https://www.hexterandbaines.com/cornwall denna hade jag velat vinna :)

#95 - Elena eklund

https://www.hexterandbaines.com/se/stretford

Jag fyller 30 år (🙈) nu den 17/12. Det är med blandad förtjustning. Jag behöver och har tänkt köpa mig en ny klocka, nu hoppas jag att jag har chansen att vinna klockan så jag kan ge den till mig själv i 30-års present! hoppas hoppas!

#96 - Sara

Den här snygga och stilrena klockan får gärna flytta hem till min handled: https://www.hexterandbaines.com/york-36-1
När det handlar om kärlek så gör det.

#97 - Carina Gerdin

Denna klocka skulle bli alldeles perfekt till mig, jag har ingen armbandsklocka men saknar en som passar både till vardags som till fest <3
https://www.hexterandbaines.com/stretford

#98 - Marie

https://www.hexterandbaines.com/cornwall. Jag gillar inte att använda smycken, men klocka kan jag inte leva utan. Denna klocka skulle vara en stilren och samtidigt användbar accessoar på mig.

#99 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/newcastle
Har aldrig ägt en klocka i mitt 30åriga liv och denna skulle sitta som gjutet på min handled 😍

#100 - Julia

Jag har en vän så underbar och fin, med ett inte så fyllt smyckeskrin. Och då tiden är något hon aldrig kan hålla, skulle folk tro att det är någon som kan trolla, då hon för en gångs skulle komma i tid, krävs det inte i väntan på henne så mycket tidsfördriv. En klocka så himla fin som denna skulle hon gilla, ja hon blir alltid så glad för även det pyttelilla. Och hennes vackra leende, passar verkligen hennes utstrålning och utseende. Det var längesedan man ett leende på hennes läppar såg, och det hade verkligen behövts inför kommande luciatåg.

https://www.hexterandbaines.com/stretford (glömde lägga in länken i förra kommentaren, så skickar igen hihi)

#101 - Jonas R

https://www.hexterandbaines.com/devonport-40

Jag är en så kallad tidsoptimist
och jag kan förstå det är jobbigt, visst.
Men min vision av tiden
är av naturen snedvriden.
Jag tycker mig ge mig ut i god tid
men det slutar alltid med sekundstrid.
En snygg klocka är vad jag behöver
då kanske jag kan komma i tid framöver!

#102 - Filippa Norling

https://www.hexterandbaines.com/bristol Skulle vara skönt med en klocka så man kan hålla lätt på tiden lätt utan att vara beroende av en telefon. Sen skulle de ju vara passade med en snygg klocka som denna då den passar till skolan så som kalas. Skönt att inte behöva stressa o kunna känna sig trygg att man alltid kan veta vad klockan är fast man inte har telefonen i närheten

#103 - liselotte

Jag vill gärna vinna denna fina https://www.hexterandbaines.com/be-devonport-36mm
Skulle vara så roligt med en ny klocka, och denna passar väldigt bra till det mesta och det är en klar fördel i och med att jag behöver bära klocka på mitt jobb.

#104 - Åse

https://www.hexterandbaines.com/be-nottingham-36mm

Ett armbandsur kan verkligen lyfta stilen, vare sig jag har jeans, vit skjorta, sneakers och kavaj - eller den lilla svarta. Just det här klassiska, krispiga svart-vita modellen från Hexter & Baines gör en så enorm skillnad de där dagarna det känns som om någonting saknas - och man kommer inte på vad det är. This is it. Det är inte förrän man hittar rätt klocka, som man märker hur mycket mer "klädd" man blir. En jättebonus är ju också att man slipper rota fram telefonen jämt och ständigt (i alla fall gör jag själv det), och så kan man ju ge andra ett intryck av att man har koll på saker ;) Och det får man ju: Tiden och Stilen. Den här vackra saken skulle bli mycket uppskattad i mitt liv, och så kunde jag äntligen begrava min URgamla trasiga Certina som bara ligger hemma och skrotar som en påminnelse att jag VERKLIGEN måste komma mej för att hitta en annan. Hoppas jättemycket på att detta blir min chans, äntligen :) Tack för en jättefin julkalender, och grattis till vinnaren!

#105 - Stellan

https://www.hexterandbaines.com/be-adlington-36mm
Jag vill vinna för att ge den i julklapp till min fru som är blivande mamma. Jag har inte bra ekonomi för att köpa present tyvärr.

#106 - Jessica H

https://www.hexterandbaines.com/stretford
Jag borde vinna detta ur
för jag har minsann aldrig tur.
Att vinna denna skulle få mig att hinna
till jobbet utan att vara sen en timma.
Rimma är verkligen inte min grej
så med det säger jag tack och hej....

#107 - Annie

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Vacker klocka på handled pryda
Tiden man alltid då kan förtyda
Kära mamma är min bästa vänninna
Hon skulle få den om jag skulle vinna

#108 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom

Jag har inte ägt en klocka på 10 år så tycker det är dags nu:) Jag skulle vilja ha denna: https://www.hexterandbaines.com/stretford

#109 - Pauline

https://www.hexterandbaines.com/newport är min favorit! Såå snygg, visste inte att en klocka kunde vara sexig, haha.. Passar både till en häftig vardagslook såsom sena middagar följt av drinkar. Helt underbar!

#110 - Pauline

https://www.hexterandbaines.com/newport är min favorit! Såå snygg, visste inte att en klocka kunde vara sexig, haha.. Passar både till en häftig vardagslook såsom sena middagar följt av drinkar. Helt underbar!

#111 - Ingegerd Rönnlid

https://shop.textalk.se/shop/ws31/51331/files/SL5_SKUGGA.jpg Denhär snygga klockan vill jag väldigt gärna vinna. Motivering:
Min tidsuppfattning är ett skämt, tiden springer ifrån mig jämt, får jag hjälp att hinna fatt den igen, blir den läckra klockan min bästa vän, chefen blir häpen och impad och min status på jobbet pimpad!

#112 - Malin stjernberg

https://www.hexterandbaines.com/sheffield 🖤

#113 - linda

Hej :) jag är jätte gärna med, jag hade viljat vinna denna https://www.hexterandbaines.com/stretford
Varför? jo för snyggare klocka har jag sällan sett och tänk att få vinna denna, då hade jag kunnat glänsa över hela stan! :)

#114 - Anders

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Jag skulle vilja ge denna klocka till min fru. Vi firade vår sjätte bröllopsdag för två dagar sedan och det här vore en fin present för att visa hur mycket jag uppskattar vår tid tillsammans (plus att eventuellt bota lite av hennes tidsoptimism).

#115 - Marie Tranåker

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Jag vill vinna denna lyxiga klocka så att jag alltid har en trendig accessoar på mig som får mig att känna mig välklädd och snygg.

#116 - Elina Söderberg

Om jag hade vunnit så hade jag väldigt gärna velat ha den här! : https://www.hexterandbaines.com/stretford

Jag har ett jobb där vi stämplar in och måste vara väldigt punktliga. För tillfället använder jag endast mobilen för att kolla klockan, men vem hade tackat nej till att även vara snygg runt armen på jobbet!

#117 - Emma

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Jag vill vinna den här klockan för att jag är världens tidsoptimist, men jag har bestämt mig för att mitt nyårslöfte är att sluta komma försent och bli bättre på att hålla tiden! Med den här klockan på handleden skulle det bli lite roligare att hålla koll på tiden :)

#118 - Rolf

Hej!
https://www.hexterandbaines.com/be-devonport-36mm som skulle bli en enormt fin julklapp till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Håller nu tummarna och hoppas få vinna. För då får jag julens lyckligaste och tacksammaste kvinna.

#119 - EvaMar

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

En underbar klocka – ett smycke så elegant
gör mig ju till en tjusig OCH punktlig tant!

#120 - Matte #1

https://www.hexterandbaines.com/stretford vill jag gärna vinna
för jag är en klockälskande kvinna!

#121 - Hanna

"Ur led är tiden" sa Hamlet till sin vän,
med en Stretford runt armen kan jag lätt vrida den rätt igen!

https://www.hexterandbaines.com/stretford

#122 - Linnea

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Den klockan skulle passa mig perfekt helt enkelt och då skulle jag kanske kunna bli bättre på att passa tider också...

#123 - Karin S

Min favorit https://www.hexterandbaines.com/oakham-36 hade lätt få följa med mig 365 dagar om året.

Mina vänner kallar mig tidsoptimist,
jag dyker alltid upp sist...
Nu hoppas jag på vinnartur,
tänk att få erövra detta fina arbandsur!
Tillsammans skulle vi tiden utmana
och skapa en "komma-i-tid-vana"

Hoppas, hoppas, hoppas :)

#124 - Karin S

Min favorit https://www.hexterandbaines.com/oakham-36 hade lätt få följa med mig 365 dagar om året.

Mina vänner kallar mig tidsoptimist,
jag dyker alltid upp sist...
Nu hoppas jag på vinnartur,
tänk att få erövra detta fina arbandsur!
Tillsammans skulle vi tiden utmana
och skapa en "komma-i-tid-vana"

Hoppas, hoppas, hoppas :)

#125 - Claudia Kerttu

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1
Nu hoppas jag att det är min tur, att runt handleden få ha ett kvalitetsur. Tiden är viktig för mig, och efter tre års utmattning är återhämtning min grej!

#126 - Anna-Karin Andersson

https://www.hexterandbaines.com/newcastle Jag skulle bli jätte-glad om det var just jag som vann den här ur-snygga ;) klassiskt snygga klocka

#127 - Joakim Paulsson

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

Frun som skänker mig sån lycka, skulle om denna vackra klocka så mycket tycka.
Hon har kärlek och omtanke om alla, och vi vill med allt i livet hon ska palla. Jobbet tar mycket tid, vill kunna ge henne denna så hon kan ta det lugnare få sinnesfrid!

#128 - Elin

https://www.hexterandbaines.com/oakham-36
Tycker denna var superfin och klassisk, en klocka man kan ha länge som passar både till fest och vardag. Precis en sådan klocka som jag vill ha så denna vore perfekt att vinna. Håller tummarna för vinst för har kollat runt på klockor men denna är absolut finast!

#129 - Eva

Har jag turen att vinna så är det den här klockan jag gillar bäst :)
https://www.hexterandbaines.com/women?utm_source=Blogfame&utm_medium=35008

#130 - Maria K

https://www.hexterandbaines.com/se/cornwall

Helt klart min favorit! Må vara en tjejmodell men skulle vara perfekt till killen som bor utomlands. Jul firas på olika håll, som jag tänker att det är lätt hänt när man bor i olika länder. Men att få ge en klocka i present vore magiskt, självklart ska den vara inställd efter svensk tid också så han vet när tolvslaget på nyårsafton är ;)

#131 - Anonym

Om jag har turen att vinna vill ja ha : https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Älskar designen de är en klassiker som funkar i alla evighet :) Hade passat perfekt på min arm ;D

#132 - Sofia

Denna klassiska godig är min favorit https://www.hexterandbaines.com/be-nottingham-36mm
Använder klocka varje dag. Snyggt som smycke och viktigt för mig som är punktlig. Önskar att jag vinner den till min man.. så kan han ge mig den i julklapp! 👍🏼🕙

#133 - MALINDENISE

Om jag vann denna klocka https://www.hexterandbaines.com/cornwall skulle jag spåra UR av lycka! ;)

#134 - Sara

https://www.hexterandbaines.com/nottingham-40
Jag hade önskat att vinna denna klockan att ge till min sambo i julklapp, då jag tycker att han förtjänar det mest. Han jobbar och sliter både med sitt företag och ideellt i en förening, och ska snart bli världens bästa pappa till vårt första barn - så att unna honom denna är det minsta jag kan göra. Han hade blivit så glad för denna fina klocka då han inte unnar sig såhär fina saker själv!!

#135 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Jag har aldrig hatt en så fin klocka, så nu är det på tiden!
annemar@halden.net

#136 - Ellen

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

York36 är den rätta klockan rätt och slätt. Den hålls runt min handled tätt. Hoppas jag får rätt och ett ur från hexter&baines jag håller i min hand lagom till julen minsann

#137 - Frida, aka drottningen av tid

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Till skillnad från många andra här i kommentarerna så kommer jag typ ALLTID i tid. Det är lite av mitt signum. Tycker därför verkligen att jag förtjänar denna snygga klocka som en liten klapp på axeln för alla gånger jag tvingats vänta på sena kompisar.

#138 - Decibel S

En passande julklapp till min lilla syster yster, https://www.hexterandbaines.com/cornwall förgyller med sin glans årets mörkaste tid som äro så dyster. Hon är en riktig klippa som ständigt finns där vid min sida, hon är då verkligen värd det absolut bästa, i alla fall om jag får tycka. Jag vet att det är en julklapp som skulle glädja henne mycket, om jag bara lyckas formulera en vinnande motivering i detta ögonblicket. <3
Håller tummar och tår. Hårt som det bara går. God Jul, Mvh/ D

#139 - Amanda

Åhh är snart nyexaminerad lärare, och vad passar bättre som present till sig själv än en ny klocka? Skulle älska att få bära https://www.hexterandbaines.com/cornwall först dagen på jobbet!

#140 - Susanna

https://www.hexterandbaines.com/stretford
Denna är så fin, skulle sitta fin fint på mig MEN...(om jag vinner) ska jag ge klockan till min fina dotter(22år) som under en längre tid fått kämpa med det mesta..(inkl mig).
Nu har vi tillsammans äntligen "lyckats vända skeppet"
och framtiden är hennes (det enda mammahjärtat kämpat för, så glad&stolt)
Tack fina för en blogg som ger daglig inspiration 👍

#141 - Isabelle

https://www.hexterandbaines.com/newport denna hade passat så himla bra på min arm!
Jag har nästan aldrig råd att unna mig själv något, så detta hade varit en grym julklapp att vinna åt mig själv!

#142 - Tilda Bengtsson

Jag hade velat vinna denna fantastiskt snygga klockan : https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Jag har länge velat vara en av de snygga tjejerna som har klocka på sig, för jag tycker det ger ett så himla professionellt och klassiskt. Kanske idag är det min tur att känna mig lika fin som alla andra!

#143 - Annki Thylander

Jag fyllde år i förra veckan men hittade ingen snygg klocka att önska mig. Nu har jag hittat den. Såå snygg! Https://www.hexterandbaines.com/se/newcastle

#144 - Anna

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Att vinna denna ur-snygga klocka vore väldigt kul.
En fin klocka är klappen jag helst vill ha till jul.

#145 - Marianne A

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1
Denna vore toppen att vinna.

#146 - Per

https://www.hexterandbaines.com/be-devonport-36mm
Perfekt julklapp till min fru.

#147 - Viktoria

https://www.hexterandbaines.com/newport

Att en klocka från Hexter & Baines på armen få bära,
svart & guld i kombo skulle bli min nya kära.
Jag är ständigt på språng & många bollar i luften har,
tänk att få komma i tid till allt & därmed känna mig klar.


#148 - Frida Andersson

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Fram till igår hade jag min deömklocka, en fin silvrig från GANT. Observera ordet HADE, en liten olycka där klockan fick bekanta sig med klinkersen i hallen gör nu att jag är i stort behov av en ny snygging.

#149 - Anders

https://www.hexterandbaines.com/be-adlington-36mm

Jag vill denna snygga klocka till min sambo vinna,
hon är ingenting annat än en underbar kvinna.
Nu när det är jul vill jag henne skämma bort,
men det är svårt när bankkontot blivit torrt.
Perfekt hade det varit med klocka så flott,
passar perfekt till min Charlotte.


#150 - Sabrina Hauta

https://www.hexterandbaines.com/nottingham-40

Med en Karl som aldrig i tid hinna, tänk om han på sin födelsedag denna skulle få, så han alltid i tid kan gå! 👆🏻😍✊🏻🎁🥂

#151 - Mari B

Jag skulle vilja vinna en Bristol (https://www.hexterandbaines.com/bristol). Jag är ingen klocktjej men önskar att jag var en då jag vet inte hur många gånger på ett dygn man letar fram mobilen för att kolla hur mycket klockan är. Men med denna skönhet kanske jag blir en klocktjej.

#152 - Anja

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Sällan är jag i tid som jag borde,
tänk vad mycket lättare en klocka detta gjorde!

#153 - Sandra

Jag föll för modellen Sheffield: https://www.hexterandbaines.com/se/sheffield
En väldigt enkel men stilren klocka som hade passat perfekt både för vardag och fest. Jag hade jämt klocka på mig förut men sen favoritklockan gick sönder förra året har jag haft svårt att hitta en ny som jag gillar, så denna hade verkligen kommit väl till hands

#154 - Emelie

https://www.hexterandbaines.com/newport

Snygg och fin på alla vis,
är detta första pris !
Det är bara till mig förstås,
så här i jul kan man ju släppa loss !

#155 - MariaM

https://www.hexterandbaines.com/cornwall Alltså, så sjukt snygg! Och den hade matchat mina vigselringar också! Hoppas på denna lilla läckerbit som en extra fin julklapp till mig själv!

#156 - Emelie Wandel

https://www.hexterandbaines.com/oakham-36 Är min absoluta drömklocka.

Som den tidsoptimist jag är,
så blir den jag håller kär,
Ofta besviken på mig,
För vänta vill han ej.
Skilsmässa vill vi ej ha,
det vore inget bra.
Så vi sätter vårt hopp till dig,
Du verkar vara en givmild tjej.

Emelie.wandel@yahoo.se

#157 - Nadja

En snygg klocka: https://www.hexterandbaines.com/stretford vill jag gärna få
vad gott jag skulle må
och alltid komma i tid dessutom...

#158 - Nadja

En snygg klocka: https://www.hexterandbaines.com/stretford vill jag gärna få
vad gott jag skulle må
och alltid komma i tid dessutom...

#159 - Nadja

En snygg klocka: https://www.hexterandbaines.com/stretford vill jag gärna få
vad gott jag skulle må
och alltid komma i tid dessutom...

#160 - Maria

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Har alltid varit sugen på en klocka med brunt läderband, men nu såg jag denna silvriga. Den verkar sjukt snygg och passar perfekt både till vardags och fets!

#161 - Maria

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Har alltid varit sugen på en klocka med brunt läderband, men nu såg jag denna silvriga. Den verkar sjukt snygg och passar perfekt både till vardags och fets!

#162 - Maria

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Har alltid varit sugen på en klocka med brunt läderband, men nu såg jag denna silvriga. Den verkar sjukt snygg och passar perfekt både till vardags och fets!

#163 - qat

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1 är min drömjulklapp. Jag har ju aldrig ägt en klocka i hela mitt liv så denna vore såklart en rivstart i rätt riktning och ingenting jag någonsin skulle ha råd med själv.

#164 - Elin

https://www.hexterandbaines.com/be-adlington-36mm

Skulle verkligen behöva en klocka så att jag slipper kolla tiden på mobilen på jobbet! Ser lite proffsigare ut.

#165 - Madelene Abrahamsson

Denna URfina klocka https://www.hexterandbaines.com/york-36-1 🌷Den är så tidlös och läcker, beundrande blickar den väcker. Hoppas få bära den på min arm
För att sprida Stil och charm. Jag skulle bära den varje dag, och känna mig extra glad! Håller tummarna hårt och hoppas vinna, för då blir jag en väldigt lycklig kvinna! 💕

#166 - Tatyana

En snygg klocka är precis vad jag önskar mig i julklapp. Så jag kan hålla koll på tiden både på jobbet och i lekparken.

#167 - Liisa

Åh, alla klockorna är ju vackra som juveler, men mitt val föll slutligen på den här läckerbiten:
https://www.hexterandbaines.com/stretford

Här är gåvan som är rätt i tiden,
när jag tar klockan Stretford på, den fulländar sviden!
Klockan visar när det är dags att ta besluten,
så jag slipper komma i sista minuten!
Snälla Tomten lägg under granen en klapp
som är liten och grann!
Att uppfylla önskningar är det väl bara
du som kan?!

#168 - Emelie

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1
Denna skulle jag gärna vilja vinna och varför ska just jag vinna då?
Jo jag behöver en klocka på min arm under mina arbetsdagar, då det är viktigt att hålla koll på tiden för att veta vilja arbetsuppgifter som ska göras.

Men nu har jag tyvärr avverkat 3 klockor bara under detta år och det börjar bli för dyrt att köpa nya hela tiden, jag har tidigare enbart köpt billiga skitklockor då min lön inte tillåter en dyrare och finare klocka som kanske håller lite länge och är i bättre kvalitet.

#169 - jenny

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Jag och tiden är inte alltid vänner. Men det skulle bli bättre med en sån här snygg klocka som jag inte skulle kunna låta bli att titta på ofta

#170 - Charlotte Håkansson

https://www.hexterandbaines.com/stretford denna lilla läckerbit hade jag velat vinna. Älskar den svarta bakgrunden till den guldiga länken. Jag använder klocka varje dag på jobbet och denna hade jag burit varje dag.

#171 - Erika Johansson

Jag såg nåt liknande på Wish men vågade inte chansa eftersom jag vill ha kvalitet och eftersom föräldrarledigheten gör sig påmind i plånboken vill jag väldigt gärna vinna denna snygga klockan https://www.hexterandbaines.com/cornwall

#172 - Kim Lundberg

https://www.hexterandbaines.com/se/newcastle-1

Skulle behöva lite tidsperspektiv...

#173 - Anna Bäckman

https://www.hexterandbaines.com/stretford
Stretford – jag vill så gärna vinna det urverket
för att kolla tiden på ur av bästa märket

#174 - Emma Persson

https://www.hexterandbaines.com/cornwall

Som lärare måste du hålla koll på många tider, det blir roligare med en snygg klocka!

#175 - Jerker

Denna vore perfekt för mig :) https://www.hexterandbaines.com/oakham-40

#176 - Tove

https://www.hexterandbaines.com/be-adlington-36mm

Jag slarvar bort min telefon för ofta och har således aldrig koll på vad klockan är. Tänker att det är svårt att tappa bort något som sitter fast på armen. Plus att denna klocka är himla snygg!

#177 - Sjuksköterskan

https://www.hexterandbaines.com/york-36-1 är fantastiskt fin! Jag borde vinna för att jag behöver pepp och vardagsbling då jag är på väg att ta slut mentalt på grund av för mycket jobb i kombo med slitigt privatliv. Vart tog jag själv vägen?

#178 - Hanna palm

Det här ÄR verkligen det som står högst upp på min önskelista, just den här klockan drömmer jag om! https://www.hexterandbaines.com/se/bristol Sedan jag fick min fina klocka i konfirmationspresent för en herrans massa år sedan har jag burit den varje dag. Jag känner mig naken utan klocka och tycker det ser så stilrent ut samtidigt som det är en riktigt användbar accessoar. Tyvärr gick min kära klocka sönder för några veckor sedan och jag önskar mig nu en ny, precis den här! Jag håller alla tummar och tår jag har, det här skulle vara den bästa möjliga julklappen och jag skulle äntligen känna mig som mig själv igen men en SÅ stilfull klocka på armen. God jul!

#179 - David

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Min fru påstår att hon avskyr att komma försent.
Det märks inte...
Hon brukar skylla på att hon inte hade koll på tiden,
nu vill jag gärna ge henne något annat att skylla på (eller ge henne insikt om hennes dåliga tids-egenskap).
Dessutom är det en skitsnygg klocka som skulle klä henne kanoners!

#180 - Jane

https://www.hexterandbaines.com/stretford

Att bära klocka är så klassiskt snyggt,
känns liksom både tidlöst (ha!) och snyggt!
Trots detta tar jag mig inte tid att skaffa en,
tänker alltid; jag gör det sen.
Men tiden rinner som bekant iväg så fort så fort,
vinner jag nu så blir det äntligen gjort!

#181 - B-M

https://www.hexterandbaines.com/cornwall
Sjukdom, operation, rehabilitering och kanske snart på väg att bli frisk
Någonstans på denna väg försvann min klocka mycket mystisk
Efter sjukskrivningens slut
behövs passa tid till jobbet absolut.
Vore därför väldans trevligt att få ta del av denna vinst! inte minst!

#182 - Sanna

https://www.hexterandbaines.com/be-nottingham-36mm

Är nog sämst i världen på att hålla tider, skyller ofta på att jag inte har nån klocka. Hade jag haft en hade jag varit tvungen att skärpa till mig och tror att det är på tiden.

#183 - Annika - drömmen om 11 barn

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Jag älskade verkligen denna klocka, och känner att jag som blivande niobarnsmorsa borde ha en klocka för att kunna börja passa tider - tidsoptimisten som alltid kommer inspringande på möten sisådär en kvart försenad ;)

Denna klocka var snygg i all sin enkelhet, passar till allt - både vardag, helg och fest. Oavsett kläder så kan jag bära NewCastle med stolthet - och utan risken att tröttna på den!

#184 - Sara

https://www.hexterandbaines.com/newcastle

Jag har varken tid eller ork till att rimma,
Som nu när jag tävlar i sista timma’.
En klocka behöver jag verkligen ha,
Börjar komma försent var da’.
Tänk vad fint med silverlänk och vitt ur,
Mina tankar skulle då rakt inte gå i dur.
Nej jag skulle skratta och alltid le,
Som om du vore min magiska fe ❤️

#185 - Sandra johansson

Min absoluta drömklocka alla kategorier;https://www.hexterandbaines.com/newcastle med två småtjejer hemma och ett hus i stort renoveringsbehov finns varken samvete eller ekonomi att önska mig denna men drömma kan man och hålla tummarna för.vinst 😊

#186 - Una

https://www.hexterandbaines.com/newcastle
Gud vilka fina klockor dom hade! Har jätte länge velat ha en klocka och har tittat runt länge men inte hittat nån som jag fastnat för. Tycker verkligen den här var så fin, väldigt enkel och elegant som jag tycker om. Jag tycker det är jobbigt just nu att inte ha klocka för pendlar varje dag och måste därför hålla koll på tiden mycket för att hinna med tåg och bussar, och lite jobbigt att ALLTID vara så beroende av min telefon, med iPhones batteri vet man aldrig vad som kan hända så en klocka skulle verkligen underlätta och hjälpa mig samtidigt som jag är väldigt dålig på attt använda smycken och accessoarer så detta skulle verkligen ge mig ett lyft men samtidigt hjälpa mig mycket!! <3
Kram

#187 - Mila

https://www.hexterandbaines.com/newcastle
Såå fina klockor! Hade verkligen velat vinna denna till min fina syster, som kämpar med skolan och vill ge henne en fin julklapp för att verkligen viss hur mycket jag uppskattar henne <3

#188 - Camilla

https://www.hexterandbaines.com/women?utm_source=Blogfame&utm_medium=35008 Den här snyggingen vill jag ge min syster i julklapp. Hon har precis opererat bort ena bröstet pga cancer och jag vill visa hur mycket hon betyder för mig med en riktigt fin julklapp som hon kan bära med sig överallt!

#189 - Anonym

https://www.hexterandbaines.com/stretford

#190 - Anna L

https://www.hexterandbaines.com/stretford

vill vinna till mig så jag också får en fin klocka som min sambo

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!