Lucka nr 22 - Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med MPWR sportswear
 
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om ett valfritt träningsplagg från MPWR sportswear så behöver du bara botanisera runt bland alla fantastiska plagg, klistra sen in länken till det plagg du vill vinna i komentarsfältet och mottivera varför just du ska vara den lyckliga vinnaren - ps glöm inte att ange storlek på plagget du önskar vinna!

 

När du är med och tävlar i denna lucka så glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren! Ja och tryck gärna på det lilla hjärtat här nere om du gillade luckan! 

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 22 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. 

 

Lycka till

 

Luckan är avslutad och vi har en vinnare idag säger vi grattis till 

FRIDA ANDERSSON 

 

#1 - Malin Svensk Björck

Jag är handikappad och kroniskt sjuk och kan inte träna som en frisk människa kan. Men dör mig är min rehabträning som är bla yoga och tai chi, otroligt viktigt. Har jag tur kan min försämring sakta ner.
Min ovanliga sjukdom gör mig bla ömtålig i hud och mjukdelar och sköna kläder när jag tränar är viktigt. Plus att det roligare att träna i fina kläder!
Skulle gärna vilja ha den här tröjan i stl L:
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/soft-touch-tee-black

Ha en fin fredag!

#2 - Anna


Efter en bilolycka som ledde till fyra år i rullstol, hann jag vara gående i några år innan jag åkte dit igen i en olycka i våras. Nu står jag på benen, men motivationen är inte på topp - det känns som om jag och kroppen ite riktigt orkar med det här. Sköna och fina träningskläder skulle vara pepp! Jag längtar efter färg och tror att den här byxan även skulle hjälpa cirkulationen på traven: https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1.

God jul!

#3 - jessica

Hej!

Jag skulle bli mycket glad om jag vann http://gavelo.se/sv/artiklar/glnchck-tights.html

Efter att jag prioriterat vänner, familj, arbete, studier och pojkvän framför mig själv i över tio år blev jag utbränd i augusti. Jag har alltid ställt upp för andra, alltid presterat mitt bästa både hemma och på arbetet, men aldrig kopplat av och tänkt på mig själv. Då tvingades jag att tänka till, vad får mig att må bra och vad vill jag?
Jag började träna lite på gym och fastnade fort. Jag började bry mig lite mer om vad jag äter.
Träning och sund kost är det främsta jag har saknat, det ger mig glädje, välmående, energi och lust.
(Har även börjat med lite handarbete).

Jag har bara två gamla träningsbyxor och därför skulle bli mycket glad om jag vann dessa fina tights. Tightsen skulle bli en belöning till mig själv och ge mig mer mer energi, motivation, resultat och glädje.

Mvh Jessica

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-army-green i storlek small

#4 - Maria S

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-bordeaux-1

Önskar vinna denna i stl. M.

Nytt år och nya tag, det borde på att ta hand om sig själv vara lag!
Jag vill nu med träningen komma igång, ja det skulle jag se som en framgång.
Men det blir ju lättare när man roliga träningskläder har, då har jag ju inga ursäkter kvar.
En sport BH i fin färg hoppas jag därför på att vinna, så jag kan bli en sundare välmående kvinna!

#5 - Sara T

Jag önskar dessa till min underbara man, så att han inte fryser om baken när han är ute och springer! Storlek M!

Runner's tights Black MenRunner's tights Black MenRunner's tights Black Men
Runner's tights Black Men

#6 - Johanna

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black

Dessa supersnygga träningsbyxor vill jag gärna vinna i en storlek Medium! Har gått upp mycket i vikt på sistonde men bestämt mig för att börja träna. Dock upptäckte jag att mina enda träningsbyxor gått sönder och kan inte använda dom längre då hålen sitter så jag får lårskav när jag går (aj!) har varit på jakt efter ett par nya träningsbyxor men inte hittat ett par enkla svarta med hög midja som jag har råd med. När jag såg att dessa hade hög midja och dessutom va supersnygga blev jag väldigt glad då jag känner mig bekvämare med hög midja, nu i början av träningen i alla fall tills man känner sig mer bekväm med sin kropp:)

#7 - Sara B

Hej! :)
Jag har tappt gnistan till löpning. Jag var så duktig tidigare i år och höll på med 3-4 dagars löppass i veckan. Efter en förkylning var det som att all vilja försvann, och jag skulle önska få tillbaka viljan och lusten. Efter tre barn så är vikten på plus så jag behöver träna och löpning är det som är mig närmast hjärtat även om kroppen inte är anpassad för det.
Man kan lura knoppen ganska lätt och då skulle ett par nya byxor göra susen! Denna önskar jag i L, om jag har turen på min sida :) : https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue

#8 - Joanna

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-army-green-1 den toppen för precis jag förstörd min topp och jag har livid duktig och går 1 gång per vecka på gymmet så jag vill förtsätta i 2018 och kanske öka till 2 gånger !! behöver lite inspo

#9 - Sofia Eriksson

Dessa springbyxor hade vart drömmen för mig att vinna då jag under 2 år inte har kunnat träna på den höga nivån jag gjorde innan pga en sjukdom. Nu får jag äntligen köra all in så dessa hade vart en grym julklapp att få då jag inte kan använda mina gamla springbyxor! 😔 https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black Storlek S 😃

#10 - Sara S S

Önskar mig ett par tights i den urläckra färgen Bordeaux.
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1

De tights jag redan har hemma driver mig till vansinne då de hasar ner och inte alls håller sig på plats. Dessa har hög midja och skulle kanske kunna göra jobbet. Vore kul att testa detta märke som är nytt för mig.

#11 - Emma N

Jag skulle vilja vinna denna sport-bh https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-bordeaux-1 i storlek M. Mina gamla älskar jag, men sambon börjar ledsna på dem och kallar dem "äckliga" då massa trådar har släppt från den. Ser lite ut som små maskar som kryper från den. De börjar bli utslitna dock så jag måste börja införskaffa nya. Det är så svårt då man har haft de bästa och de slutat tillverkas. Däremot liknar deras sport-bh lina gamla så jag hoppas på ett bättre support 2018 🙏

#12 - Jenny

Jag skulle gärna vilja testa deras sportBH. Jag har bröst av den större skalan och jag tycker det är svårt att hitta en BH som ger ett bra stöd under ett träningspass. Jag skulle vilja testa den i storlek L
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-army-green-1

#13 - Annika Andersson

De här tightsen skulle bli perfekta för mig att springa i efter nyår när jag julkilona ska bort. Började löpträna ordentligt 2017, men sista månaden har jag tappat bort mig lite med 3 veckors förkylning, en sjuk katt som dog och ett ryggskott. Jag har gett mig lite jullov nu, men sen ska jag ut i skogen igen. Gärna i nya tights :)
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue

#14 - Elin J

Hej!
Jag är sugen på ett par riktiga löparbyxor (https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black storlek S), idag springer jag oftast i lite vad som helst som finns här hemma. Med ett par funktionsbyxor som är gjorda för just löpning ökar motivationen och förhoppningsvis också prestationen! Ny träningsoutfit är dessutom extra lägligt nu när jag snart får börja träna igen efter förlossning :)

God jul!

#15 - Diana

Dessa: https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black i xl
Jag behöver verkligen få lite motivation att komma i form igen, snygga träningskläder skulle hjälpa en bit på vägen!

#16 - Jasmine

Whoohoo!

Vilken toppenlucka för mig!

På fyra månader har jag gått ner 10 kg och gått från trång Medium till tight Small! Yippe! Jättelycklig över det! Har 5 kilo kvar bara.
Men jag är inte färdig än! Nu när jag har blivit smalare och finare, vill jag shapa fläsket och bygga snygga muskler.
Jag skulle älska att springa i såhär fina tights! Tidigare har jag skämts att ha tights för att jag var så fläskig men nu skäms jag inte alls!
Håller tummar och tår att turen är med mig!

God Jul fina Angelica!

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-army-green Strlk S

1fjarrkontrollen@gmail.com

#17 - Hanna

Nytt år och nya friska tag närmar sig med stormsteg läser man överallt. Jag har tjuvstartat och hoppas snart få in mina 30 min pulshöjande/dag som en sund vana och inte bara något tillfälligt. Min guru Anders Hansen (Hjärnstark) får tillbaka mig på banan när jag tycker det känns tufft. Det enda som inte är en positiv effekt av regelbunden träning är tvätten. Med ett par tights till behöver jag så klart fortfarande tvätta men inte lika ofta...
Om jag vinner önskar jag mig https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black L
God jul!

#18 - Ingrid

I januari skulle jag ta upp träningen igen efter x antal år. Jag hade önskat mig ett 10-kort i julklapp, men gick bara dit 8 gånger. Jag var den enda med stora fluffiga träningsbyxor (a'la min gymnasietid) och kände mig otroligt malplacerad. Nya träningskläder är verkligen ett måste om jag ska våga ge mig på det igen! Därför hoppas jag på att vinna dessa tighta snyggingar i storlek M: https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

#19 - Jerker

Det vore så kul att få vinna åt min fru, som varit jätteduktig och tränat bort 20 kg lite drygt. Om jag vinner så får förstås hon själv välja vad hon vill ha för vinst :)

#20 - Camilla Waxin

Jag hoppas på att vinna denna sport-bh i strl S https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-petroleum
Den jag har nu sliter jag verkligen på och skulle verkligen behöva en ny. Det är så viktigt med en bra sport-bh som ger bra stöd under träningen. Jag gillar färg och denna verkar så bra och så är det fina färger på den. Den skulle jag bli så glad att få träna i.

#21 - Titti skarp

hej jag hoppas vinna dessa i st xl dels är det min favoritfärg och så skulle det vara härligt att ha riktiga tights då jag är i skog och mark https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1 hoppas på tur då blir löpningen riktigt kul

#22 - Madeleine

Varför just jag önskar vinna är helt enkelt för att jag på sistone tappat motivationen till träningen och även om det låter dumt hjälper det faktiskt att sätta på sig och testa att träna i nya träningskläder. Storleken jag skulle vilja ha ifall jag vann är small. Kram!
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black

#23 - Linnéa

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-army-green
Dessa skulle verkligen sitta fint nu när jag äntligen tagit tag i att köpa ett gymkort. Skulle kännas lättare att ta sig dit med dessa ur snygga tights. Jag önskar storlek small.

#24 - Matte #1

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black vill jag vinna
för jag är en tränande kvinna:)
Gillar det mesta
av det allra bästa
Både lira i lag
och springa ensam en dag
De här https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black vore käckt
ett par L skulle sitta perfekt!

#25 - Anna Bäckman

Jag jobbar som instruktör i yoga och Bodybalance - ett par Cardio Tights Bordeaux skulle vara både snyggt och skönt att ha på sig när jag instruerar.

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1

#26 - Josefin

Jag vågar knappt alls ha kläder i färg, men när jag ser andra så tycker jag det är så snyggt och inte alls konstigt. De här träningstightsen skulle liva upp min garderob och få mig att ha lite färg när jag tränar.
Jag skulle gärna vinna de här i storlek S:
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1

#27 - Rebecka Gustafsson

Har haft dålig häsla ett tag men snart snart snart ska jag få träna igen- som jag önskat mig träningskläder i julklapp (men kommer få en vinterkappa istället- fint det med såklart) men en vinst skulle sitta perfekt!

#28 - Erika Johansson

Jag har nyligen fått mitt andra barn (2 år emellan) och har inte hunnit komma ner till min mer vanliga storlek vilket är fysiskt tungt. Jag behöver träna nu men har inga tröjor som är lagom, denna vinst hade därför gjort mig glad och sugen på att dra igång!

Storlek L: https://www.mpwrsportswear.com/product-page/soft-touch-tee-black

#29 - Malin

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black
Skulle gärna vilja vinna dessa då jag precis har kommit igång med min löpning och det är ju skönt att ha på sig bra tights som känns bekväma när man tränar.

#30 - Per

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

Min fru har kommit i form helt och hållet. Jag vill inte vara sämre och efter nyår ska jag bli lika fit som jag var när vi träffades

#31 - Anna

Mina löparkläder är helt söndertvättade, så att få ett par fina tights vore kul.
Dessa står högt upp på min önskelista nu till jul: www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black stl s

#32 - Linnea

www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black stl m

Har inga fina träningsplagg, så nya träningstights vore superbra!
Det finns mycket fint, men med studiemedel har man inte råd,
dessa fina tights skulle jag SÅ gärna vilja ha!

#33 - Björn Karlsson

Att bara bygga stora muskler är inget alternativ... jag vill ha ett balanserat och välmående liv. Äta hälsosam mat och vara i en trevlig träningsmiljö. Underhålla kroppen och inte bli deprimerad och känna mig slö. Ett par sköna tights skulle underlätta för mig att nå mitt mål... då ska jag fira med en löprunda och ge kroppen vad den tål! Att jag vinner tar jag inte för givet, jag vill bara att mina älskade barn ska få ha mig kvar några extra år i livet.
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/kopia-av-runner-s-tights-black-men
(Önskar XL)

#34 - Julia

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/soft-touch-tee-black
Jag har precis börjat träna en ny klass där man har händerna över huvudet mycket. Jag har bara träningslinnen vilket är väldigt jobbigt eftersom jag då börjar tänka på hur välrakade armhålor eller inte jag har under klassen. Därför hade denna T-shirten passat mig perfekt!

#35 - Daniella

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/soft-touch-tee-black Denna fina t-shirt i storlek xs skulle jag vilja ha. Jag känner mig inte alls bekväm i linne på gymmet då jag själv är så liten så därför skulle den passa perfekt.

#36 - Daniella

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/soft-touch-tee-black Denna fina t-shirt i storlek xs skulle jag vilja ha. Jag känner mig inte alls bekväm i linne på gymmet då jag själv är så liten så därför skulle den passa perfekt.

#37 - Marie

Jag skulle älska att vinna denna https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-bordeaux-1. Jag har länge letat efter en både snygg och skön sportbh och inte riktigt lyckas men denna uppfyller ju åtminstone det ena kriteriet direkt vid åsynen :-). Det vore kanonskoj att få prova.

#38 - Simone Hanna

Gjorde en operation förra året för att var i ett vägskäl där antingen ja skulle äta mig till döds eller göra op och kämpa tillbaka till min man med 3 barn.Valet var enkelt men vägen till de självförtroendet man hade hoppats på att komma kom aldrig fast kilona rasa ner,har nu märkt att kroppen är slapp och inte så fräsch så de enda sättet är att ta sig till gymmet och träna men då jag varit så överviktig och min garderob behöver köpas nytt men inte så bra ekonomi så har jag bävat för att ta mig till gymmet.Med denna vinst skulle jag kunna gå ut och slippa skämmas och börja få tillbaka livet åter både för mig själv men även för familjen.https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black

#39 - Maria H

Nya träningsbyxor skulle mig passa, efter jul och nyår jag nytt gymkort löser
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

#40 - Elisabeth A

www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-top-lime
Som reumatiker sen många år tillbaka vill jag göra mitt yttersta för att hålla mig så frisk och rörlig som möjligt. Jag har därför gjort ett träningsschema på sammanlagt fem timmar per dag. Mycket är utomhusträning för att få välgörande dagsljus och frisk luft. Snygga träningskläder hjälper så otroligt mycket för motivationen. Heja på till mig och alla andra som kämpar!

#41 - Mari B

jag önskar vinna Cardio Tights Black i XL. Dessa skulle jag använda vid mitt nya tränings år, kampen mot ett lättare liv.

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

#42 - Mari B

jag önskar vinna Cardio Tights Black i XL. Dessa skulle jag använda vid mitt nya tränings år, kampen mot ett lättare liv.

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

#43 - Johanna

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1

Jag har varit så duktig och hållit i med träningen och utmanat mig själv att jag faktiskt förtjänar en belöning, storlek m om jag har tur :)

#44 - Caroline L

Jag är en kvinna med rondör som kör med mycket svart när det gäller åtsittande plagg. Nu vill jag bryta denna trend och spatsera ut i läckert röda tights:
www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1 Storlek XL

#45 - Louise

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

Dessa tightsen tyckte jag var otroligt snygga, är väldigt svag för kombinationen svart+guld!
Jag är en av dom som började träna ganska sent i livet men bättre sent än aldrig och jag är stolt över att jag tagit makten över min kropp.

Något jag dock inte är så stolt över är min träningsgarderob…
Dels äger jag inte så mycket träningskläder utan kör mest samma-samma och de jag har är ganska slitna, urtvättade och noppriga.
Jag har inte riktigt haft ekonomin till att köpa massa nya kläder de sista och definitivt inte träningskläder.

Är verkligen i behov utav ett par snygga tights i RÄTT storlek (har gått ner ett par kilon så de jag har är för stora) och dessa hade varit perfekta.

Hoppas på tur och god jul till dig Angelica!!

#46 - Anna

Jag skulle gärna vilja vinna:
Cardio Tights Army Green Lime Logo i storlek M
Det vore en extra knuff att komma igång med träningen igen efter helgerna, kan ju vara lite
si och så med motivationen! Men ett par snygga träningstights gör det hela mer lockande! :)

#47 - Tove

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-army-green-1

Denna godig hade suttit fint i storlek M. Rensade precis ut en massa sportbhar som var trasiga och inte passade så nu har jag bara en ynka kvar. Behöver fylla på lite så jag kan träna utan o behöva tvätta hela tin. :)

#48 - Melissa

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue
Jag har inte så bra ekonomi för att köpa en ny tihgt för att träna. Jag behöver verkligen en ny tight. Jag hoppas att jag vinner den!

#49 - Camilla

https://www.mpwrsportswear.com/ Alltså jag lyckas ju bara kopiera in den här länken...men det är ett par svarta tights i dam modell strl m jag hoppas vinna. Jag vill ge dem till min storasyster, eftersom jag har lite dåligt samvete över alla kläder, skor, smink mm jag lånat av henne genom åren. Och inte alltid lämnat tillbaka...

#50 - Elin

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black, storlek M
Har atopisk hy och exem över hela kroppen och då känns de inte alltid så kul att fara och träna då folk kan se exemen och för att då jag svettas svider och kliar mina exem så extremt så har nästan gett upp hoppet om att de går att träna med svåra exem och hudproblem därför skulle det vara en motivation att få nya fina träningstights

#51 - Annie

Jag skulle behöva lite motivation inför det nya trön8ngsåret, och tror att det skyllen7nderlätts med nya fina tights. https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue Önskar jag mig.

#52 - Milla

Jag skulle så gärna vilja vinna https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black för att jag inte hat ett par träningsbyxor som jag kan jogga i. Så dessa skulle bidra till att jag mår bättre och presterar bättre.

#53 - Frida Andersson

Tycker det är hopplöst att hitta fina tights som sitter bra och inte åker ner när en böjer sig framåt. Har hört mycket gott om dessa så hade gärna velat testa. Önskar mig dem i strl S
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

Svar: Hej Frida - du är vår vinnare - GRATTIS, ta en titt i din inkorg där ska du ha ett mail från mig!
AngelicasVärld

#54 - Anders

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1
De här önskar jag vinna åt min fru, i storlek M för det är hon väl värd.

#55 - Belinda

Nu när jag fått mitt barn så är det dags att börja ge sig ut i spåret igen för att komma i form. Dumt nog så "vill jag inte köpa nya kläder innan jag kommit i form", vilket jag tycker är det dåligt argument till att unna sig nya kläder. Att känna sig fin handlar ju inte om vilken form man är i!

#56 - Eva Å.

När man läser alla kommentarer ser man att det finns många som kanske var mer värda detta luckpris. Men jag försöker ändå. Är förstids-pensionerad för värk. Måste träna för att inte bli sämre. Allra skönast är vattengympa två gånger i veckan i 32-gradigt vatten underbart. sen promenader i rask takt om jag kan.Önskan: htpp//:mpwrsportswear.com/produkt-page/cardio-tights-bordeaux-1 Storlek: XL

#57 - Elin H

Älskar Yoga. Avslappningen, känna kroppens styrka osv. Mitt stora problem är att mina tights som (antagligen pga dålig kvalité) är genomskinliga! Skäms när jag gör övningar som "stående hunden" och är i grupp. Ja, borde väl lära mig slappna av och koppla bort MEN det hade underlättat med dessa grymt snygga (och förhoppningsvis heltäckande) tightsen till vårens nya Yoga-pass!

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-army-green

#58 - Karin

Ni vet den där oerhört billiga online butiken där man aldrig riktigt vet vilken kvalitet man har att vänta sig på det man köpt? Precis! Wish heter den! Där har jag köpt mina träningsbyxor... mer hade jag helt ärligt inte råd med efter det otroligt dyra träningskortet... problemet med dessa träningsbyxor är att de inte sitter åt alls i midjan vilket betyder att jag visar rumpan för alla om jag glömmer att dra upp dem (detta har inte hänt än, men det är nog bara en tidsfråga) så jag inte bara vill ha (och tro mig jag VILL HA) ett par nya träningsbyxor utan jag BEHÖVER ett par nya träningsbyxor! Helst de här: https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black i Medium!

#59 - Ellen

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1

Rött hör julen till så ta på dessa och far ut och spring eller dansa kring granen hela dagen då du är mätt i magen . Snyggast i stan kommer du va med dessa och känna dig som en riktig sessa :)

#60 - Stina Polvi

Från att varit 6barnsmamma med diverse problem och xxl i stl, greppade jag mina demoner..nu rasar träningskläderna.
Dessa i L vore härligt :) https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue
Fit for the new year och taggad 👌✨

#61 - Annica

I somras bestämde jag mig för att börja leva ett mer hälsosamt liv. Jag började träna och äta bättre och sedan dess har midjan minskat 18 cm. Jag har fortfarande en bra bit kvar, innan jag är där jag vill vara, men denna vinst skulle definitivt motivera mig att fortsätta kämpa. Håller tummarna och hoppas ha turen att vinna dessa svarta tights i stl XL. https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

#62 - Jessica

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue Jag skulle verkligen vilja vinna då jag har gått ner 39,9kilo under 2017 och skulle verkligen behöva lite nya tights i rätt storlek så dom slipper åka ner när man är på gymmet.

#63 - Anonym

Cardio Top Black storlek M.
Snygga toppar är bra att ha och byta med.

#64 - Marianne A

Cardio Top Black storlek M
Snygga toppar är bra att ha och byta med.

#65 - Susanne

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue
Stl L
Om en inga byxor har får en gå med rumpan bar!! I januari startar utomhusträningen... och jag har inga byxor! 😳😱🙈

#66 - Raili Pikkusaari

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black
Önskar till mig och behöver när jag nu har bärajt träna

#67 - MariaM

Ett par nya byxor att träna i hade varit en perfekt julklapp. De gamla visade sig ha ett hål mitt på ena skinkan, som jag upptäckte sista jag var och tränade (efter passet var slut, tur jag hade trosor i samma färg...). Dessaser både funktionella, sköna och snygga ut, de hade dessutom gett lite extra pepp för att fortsätta hålla i träningen!
Strl L hoppas jag på https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

#68 - Tatiana

Jag är 43 år och har aldrig tränat men ska nu äntligen ta tag i detta har jag bestämt. Kroppen är inte vad den en gång var och utan träning kommer jag bli svagare och mer orkeslös än vad som är bra. Jag har redan lagt om kosten så nu saknas bara träningskläderna. Skulle välja dessa tights i storlek S om jag hade turen att vinna:

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-bordeaux-1

#69 - Ingela

Hej

Drog på mig en knäskada i våras, har ägnat mig åt vila och tråkig rehab med balansplatta och gummiband sen dess.
Nu efter nyår har läkaren sagt att jag får börja träna igen, så nu är det comeback på gymmet som gäller. Ska komma tillbaka till min gamla form igen, det har jag lovat mig själv.
Skulle gärna glida in till denna comeback med ett par nya tights!

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

Kram kram
Ingela

#70 - Emmy

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black i M. Nu när min galla är bortopererad och jag för första gången på 2,5 år inte har ont är det dags att komma i form! Bröllopsform till och med :D den smärtan och illamåendet jag länge levde med gjorde att jag gick ner i vikt så nu behöver jag bli stark i kroppen igen. Och vad passar bättre än att ha turen att vinna ett par snygga träningsbyxor då! :D

#71 - Nadja

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-bordeaux-1 i storlek M vore toppen,
då jag gör det mesta
av det allra bästa:
Leder och instruerar, åker skidor, springer och deltar i några av Stockholmsloppen.

#72 - Maja

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black
Ååh dem är sjukt fina! Skulle vara en så rolig julkalkonen!

#73 - Larsson

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black

Jag tränar 7 dagar i veckan så ett par nya tights skulle man inte tacka nej till.

#74 - Filippa Norling

Då jag haft väldigt svårt att träna o röra på mig då jag har haft en skada i ca 1,5 år som gör mig tokig. Men som det ser ut ska jag kunna börja träna igen efter jullovet hade de varit jätte kul med ett par snygga nya byxor att träna i <3

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/kopia-av-runner-s-tights-black-men
Storleken L
filippaenorling@gmail.com

#75 - Linnea

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-black i storleken S.

Jag har lite svårt att komma igång med träningen och behöver hitta motivation. Vad är inte bättre då än lite nya snygga träningskläder. Det här är precis vad jag skulle behöva för att hitta tillbaka till träningen.

#76 - Hannah Noren

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue Jag sprang min första 5k i Göteborg med mysbyxor på och alla omkring hade tuffa sportkläder på....men nästa gången kommer jag står dar igen i kön att springa och denna gången kommer jag blir annu mer redo, både med klädsel och musklerna! God jul!

#77 - Maje

Till min kära dotter jag det här gärna skulle vilja vinna
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue
för hon är en toppentjej på alla sätt och vis. Jobbar, tränar och lirar, bakar och hjälper mig som
har problem med hälsan och orken. Hon är duktig och bra, och bäst för mig:) Och för "prinsen" hennes också!

#78 - Anonym

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black
Jag har lovat mig själv att nästa år ska vara MITT! Jag ska försöka komma igång med träning och sluta småäta. Mår bara dåligt av det... Därför skulle jag verkligen behöva dessa tights så jag inte blir omkullsprungen av bilringarna när jag rör mig lite fortare än vanligt!

#79 - Marike Wikström

Jag har lovat mig själv att nästa år ska vara MITT! Jag ska försöka komma igång med träning och sluta småäta. Mår bara dåligt av det... Därför skulle jag verkligen behöva dessa tights så jag inte blir omkullsprungen av bilringarna när jag rör mig lite fortare än vanligt!

#80 - Sanna

Vilken fantastiskt och välbehövlig vinst! Som ensamstående mamma är ekonomin ofta tajt, och det är sällan man prioriterar sig själv. Men om jag vann det här lyxiga vinsten skulle jag faktiskt välja att lägga den på mig själv i form av en riktigt bra och stödjande sportbehå, det är något jag har önskat mig i flera år men saknat när jag tränat.

Fastnade direkt för denna https://www.mpwrsportswear.com/product-page/sports-bra-high-support-petroleum som var riktigt snygg. Önskar storlek L alternativt XL om det finns.

Kram Sanna

#81 - Carola L

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black skulle jag vilja vinna i storlek s till min dotter så att hon kan känna sig bekväm på gymmet.

#82 - Madelene Abrahamsson

Jag har varit svårt sjuk i en cancersjukdom som satt i min ryggrad. Tumören knäckte en kota i min ryggrad som gjorde att jag inte kunde gå längre utan blev totalt sängbunden under flera månader. Men i takt med att jag blev bättre av cellgifterna så kunde jag också starta den tuffa och krävande resan till att lära mig att gå på nytt igen. Idag kan kan jag med mycket träning och envishet gå igen. Med dessa snygga träningstights skulle det vara ännu mer roligt och motiverande att gå mina dagliga promenader som ingår i min rehabilitering på min väg tillbaka efter sjukdomen https://www.mpwrsportswear.com/product-page/runner-s-tights-blue Håller mina tummar hårt! God Jul 🎄🎅🏻🦌

#83 - Sofia J

Tack för trevlig läsning. Jag skulle gärna vilja fortsätta träningen 2018 i dessa storlek S. =) https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-army-green

#84 - B-M

https://www.mpwrsportswear.com/product-page/soft-touch-singlet-petroleum Soft-touch Singlet Blue i storlek XL, supersnygg! Går nog lättare att träna i en sådant snyggt plagg.

#85 - Therese S

Dessa i strl S vore en dröm att ha i gymmet! Sjukt snygga!
https://www.mpwrsportswear.com/product-page/cardio-tights-black

Jag vill vinna för att jag tyvärr alltid sliter sönder mina tights så de går sönder. Vill inte veta hur mycket pengar jag lagt ned på att köpa nya tights för mina lår sliter upp hål. Vore så kul att vinna detta!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!