Lucka nr 19 - Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med Sealoe
 
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om valfritt print från Sealoe behvöer du bara botanisera runt bland alla vackra tavlor HÄR, klistra sen in länken till den tavla du vill vinna i kommentarsfälet och berätta vart du skulle hänga den. 

 

När du är med och tävlar i denna lucka så glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren! Ja och tryck gärna på det lilla hjärtat här nere om du gillade luckan! 

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 19 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. 

 

Lycka till

Då var denna lucka avslutad och vi har en vinnare!! Idag säger vi GRATTIS till

EVELINA

som lämnade denna vinnande kommentar:

DETTA - ett stort härligt print på världen skulle jag välja. Världen skulle sedan få sitta ovanför vår säng, så vi kan planera och drömma om alla platser vi vill besöka tillsammans.

 
Grattis Evelina - ta en titt i din inkorg där ska du ha ett mail från mig . GRATTIS igen och God Jul! 
#1 - Johanna

http://sealoe.se/prints/all-our-prints/the-melting-revolver.html
Bor på mark nivå så jag kommer att hänga den i fönstret, utåt, så att alla kan se den.
Inklusive jag då, brukar sitta utanför min dörr och socialisera med grannar. Perfect !

#2 - Christer

http://sealoe.se/prints/illustrationer/anna-unga-illustrationer/lion.html

Kan verka lite udda men skulle hänga den i klädkammaren. Nästa år flyttar vi in i vårt nybyggda hus och det är extra speciellt då vi för tillfället är 4,5 personer bosatta på 60 kvm utan klädkammare, grovkök eller ens en toalett! Så en stor vit klädkammare med fönster, det är riktigt speciellt ocj förtjänar att uppmärksammas

#3 - carolina dp

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world-noir.html skulle passa perfekt på väggen i mitt svarta och vita vardagsrum!

#4 - jessica

Jag skulle vilja ha http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horizon-four-photo.html

Den skulle jag sätta i sovrummet framför min säng så att jag varje dag när jag vaknar och när jag ska lägga mig ser den. Jag blir lugn och mindre stressad av att se natur/vara i naturen, men jag bor centralt och har långt till naturen. Därför kan jag drömma mig bort till naturen genom att titta på denna!

Mvh Jessica

#5 - Frida Andersson

Jag skulle välja den här postern http://sealoe.se/shop-home-decor/bare.html
Denna skulle sedan få hänga i min walk in closet :)

#6 - Frida Andersson

Jag skulle välja den här postern http://sealoe.se/shop-home-decor/bare.html
Denna skulle sedan få hänga i min walk in closet :)

#7 - Camilla Waxin

http://sealoe.se/shop-by-room/bedroom/alexander-adiels-art-347.html Denna hoppas jag på att vinna för då skulle jag ge den till min vän som älskar fåglar och t.o.m. för fågeldagbok.

#8 - Diana

Denna med text i silver: http://sealoe.se/shop-home-decor/hello-gorgeous.html
Skulle sätta upp den i min walkin closet, bredvid spegeln :)

#9 - Malin

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/relaxing-view-art-353.html

Den skulle få hänga på min fotovägg där den skulle passa perfekt samt att alla som kommer hit ser den.

#10 - Emelie

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horizon-four-photo.html Jag älskar havet och det här var en fantastiskt vacker bild, den ska få hänga i vår nyrenoverade hall på ovanvåningen där vi ser den flera gånger om dagen och påminns om vårt mål att skaffa ett hus vid havet <3

#11 - My Thulin

http://sealoe.se/prints/typography-prints/the-coffee-guide.html i köket , ovanför kaffemaskinen :)

#12 - Malin

http://sealoe.se/shop-home-decor/angel-in-the-marble-noir.html
På en vägg i vardagsrummet bredvid en vacker väggljusstake. I skenet från ljuset kommer det att bli magiskt.

#13 - Linnéa

http://sealoe.se/shop-home-decor/today.html Jag skulle hänga den vid mina andra tavlor i vardagsrummet. Håller på att fixa en fin tavelvägg med matchande tavlor. Skulle passa sjukt bra vid dom två jag hittills fått upp på väggen!

#14 - Sandra

Svårt att välja bland alla fina citat och motiv, men denna världskarta med texten "You mean the world to me" fastnade jag för och den skulle få hänga i vårt sovrum över sängen så att jag och min kille alltid kan läsa det innan vi somnar. <3

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html

#15 - Jenny

Jag hade valt; Things I love: http://sealoe.se/prints/things-i-love.html
Den hade fått pryda hallen så att vi hade blivit påminda av det lilla i det stora varenda gång vi går hemifrån eller kommer hem! Tänk vad en kopp vanilj-te och en sovmorgon kan göra <3

#16 - Titti skarp

denna låt spelades på en begravning till en 4 åring som kämpat med cancer i ett års tid men förlorade sin kamp och denna print skulle uppskattas att ha bredvid kortet på honom här hemma som ett minne av den lilla hjälte han var http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/utan-dina-andetag.html
hoppas på turen

#17 - Cilla

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world-noir.html

Den skulle få ta uppmärksamheten i vardagsrummet, istället för TVn som jag skulle slänga ut om jag har lyckan att vinna! Vill så gärna njuta av stunderna, ta vara på dagarna och resa för att växa...och då är det denna poster som ska få ta plats och inspirera mig!

#18 - qat

Detta är min önskeklapp: http://sealoe.se/shop-home-decor/ma-maison-est-mon-chateau.html och jag skulle hänga den ovanför min säng såklart. I den är jag drottning! :D

#19 - Hanna

You mean the world to me (http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html)
skulle få hänga i vardagsrummet så att alla kan njuta av den och för att visa att vi är EN värld och att alla hör samman.

#20 - Johanna

http://sealoe.se/prints/all-our-prints/what-s-cooking-good-looking.html
Skulle hänga den i köket så min kära pojkvän får lite inspiration när han fixar maten. Dessutom skulle den tänka några fula hål vi har i väggen sedan våra tavellister råkade trilla ner...

#21 - Joanna

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-most-iconic-handbags.html skulle hänga den vid min makeup hörna !! jag jobbar med väskor så det är bara perfect !!!! !<3

#22 - Susanne

Den må heta 911 men på ASL (american sign language) är det ”I love You”!! Helt givet för en teckenspråkig familj som vår!

http://sealoe.se/shop-home-decor/911.html

#23 - Evelina

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world-noir.html

Ett stort härligt print på världen skulle jag välja. Världen skulle sedan få sitta ovanför vår säng, så vi kan planera och drömma om alla platser vi vill besöka tillsammans.

Svar: Grattis Evelina - Du är vår vinnare! Ta en titt i din inkorg så ska du ha ett mail där från mig! Grattis och God Jul!!
AngelicasVärld

#24 - Elin

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horizon-one-photo.html
Skulle sitta perfekt på väggen i vardagsrummet!:)

#25 - Emma S

http://sealoe.se/prints/sealoe-gloss/no-grit-no-pearl.html

Den här skulle jag vilja vinna, det är mycket girl power i den tycker jag! Jag har en stort rutnät som täcker en hel vägg hemma hos mig, byggt av armeringsjärn. Där hänger ljusslingor, dekorationer och posters. Den här postern hade passat perfekt där!

#26 - Marie

Jag har tre fantastiska tjejer anställda och jag är så glad för att jag har lyckats få just dem att arbeta på min byrå. De är duktiga, trevliga, roliga, hjälpsamma, lojala, ja listan kan göras hur lång som helst. Denna http://sealoe.se/prints/all-our-prints/letterboard-print-girl-power.html skulle jag sätta upp som en hyllning till dem i vår entre så att det är de första de ser när de kommer till jobbet!

#27 - Isabelle

http://sealoe.se/prints/things-i-love.html
jag hade hängt den i min tomma hall så alla kan se den dessutom :D

#28 - Pia-lena

http://sealoe.se/shop-home-decor/bang-bang.html

Solitär i hallen.

#29 - Thess

http://sealoe.se/shop-home-decor/afterglow-gold.html
Den skulle hänga ovanför den svarta soffan. För tillfället hänger där en gammal svart tavla med nån stad, jag vill ha dit lite färg och GLAM!!

#30 - Amanda Andersson

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html
Denna skulle jag hänga i hallen. Min partner kommer från Australien så den skulle betyda lite extra för oss.

#31 - Camilla

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/women-one-photo.html Jag har alltid varit fascinerad av old style svart vita foton, har till och med lärt mig framkalla. Helt värdelöst nuförtiden, borde lärt mig att fotografera istället! Men den här skulle iallafall få hänga ovanför min byrå och ge hemmet lite hollywoddstjärneglans.

#32 - Johanna

Någon av Alexander Adiels barntavlor, tex http://sealoe.se/prints/kids-collection/alexander-adiels-barn/alexander-adiels-art-324.html skulle få pryda 1-åriga sonens vägg då han gillar djur i alla former.

#33 - Simone Hanna

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horse-photo.html
Min guddotter älskar hästar och hon rider själv,har inga pengar att köpa några julklappar så detta hade varit kul att ge henne då vi ses.

#34 - Filippa Norling

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html
Jag skulle hänga den ovanför min soffa i mitt sovrum<3 filippaenorling@gmail.com

#35 - Malin Öhlund

Skulle vilja vinna denna: http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html.
Hade hängt den i mitt sovrum mittemot min säng, har en väldigt ful tavla där nu. Den här tavlan skulle ge hela rummet ett lyft! :)

#36 - Maja

http://sealoe.se/prints/illustrationer/anna-unga-illustrationer/body-three-illustration.html
Skulle hänga den i mitt rum, den skulle passa så bra där.

#37 - Elin Pettersson

http://sealoe.se/shop-by-room/bedroom/alexander-adiels-art-347.html
Den skulle få hänga i hallen vid husets entré. Väggarna är tomma just nu och det behövs verkligen en liten färgklick som lyfter upp rummet. Tavlan med fågeln som motiv är supersöt!

#38 - Marianne A

http://sealoe.se/prints/all-our-prints/letterboard-print-flower-child.html
Den skulle min dotter få. Passar i hennes vardagsrum.

#39 - Per

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html
Den skulle hänga över soffan . Hela världen är min fru.

#40 - Katarina

http://sealoe.se/shop-home-decor/home-of-coco-caged-beauty.html Denna otroligt vackra skulle jag ha i sovrummet. Jag har ingen Wallpapper, poster i dagsläget så gissa om jag skulle bli otroligt glad om jag detta set vann. God Jul på dig fina ;-)

#41 - Maria

http://sealoe.se/prints/illustrationer/anna-unga-illustrationer/lion.html
Skulle hänga den i vårt sovrum, där jag tyvärr inte har något på väggarna för tillfället

#42 - tova

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/orange-lips.html
Fast jag skulle bli tvungen att veställa två till så jag får en i varje färg =)
Sen skulle jag hänga dem i min långa fula hall

#43 - Anna


Tja... gärna en tavla som överensstämmer med sanningen i huset, till exempel den här: http://sealoe.se/shop-home-decor/designer-dreams.html

:)

#44 - Ana

http://sealoe.se/shop-home-decor/you-mean-the-world-to-me-nothing-better.html
Jag skulle köpa den för min fina dotter. Hon är snart tonårig men nu kommer hon få sitt första eget rum så det skulle glädja henne så mycket.

#45 - Björn Karlsson

Dottern älskar kossor, traktorer, skördetröskor och allt som hör jordbruket till... Att vinna ett en tavla med ditt favoritdjur är den enda jag vill... 'Muu, muu' så fort vi ute och går... Titta på när bönderna gödslar, släpper ut korna och sår... En tavla skulle förgylla rummet ditt... Hoppas nu vinna till hjärtat mitt! (http://sealoe.se/prints/kids-collection/alexander-adiels-barn/alexander-adiels-art-337.html

#46 - Carina Gerdin

Detta print skulle jag välja & jag skulle hänga det i vardagsrummet. http://sealoe.se/prints/art-prints/lehna-fahlstrom-art-357.html

#47 - Isabelle Hedström

http://sealoe.se/shop-home-decor/inhale-exhale.html
Denna vackra tavla. Ibland måste jag stanna upp och bara andas, pga av ångest. Med denna tavla i min nya lägenhet, i hallen hade det varit lätt att komma ihåg. Plus så är den jättevacker!

#48 - Hanna

http://sealoe.se/shop-by-room/kitchen/bon-appetit.html
Denna skulle få en plats i vårt kök.

#49 - Elvira

Jag har ett litet rum på ynka kvadrater, helt vita väggar inte en ÄNDA tavla i rummet , så himlar dystert och tråkigt , hade jag vunnit hade jag högt upp den vart som helst i mitt rum där de finns plats= VART SOM HELST. Mvh fattig student som inte har råd att köpa konst ...:/ håller tummarna att jag vinner och kan få lite kont i mitt dystra rum.
Mail: hardenbergelvira@gmail.com

#50 - Anders

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/relaxing-view-art-353.html
Den här skulle få en härlig plats mellan våra barn i TV-rummet. Så har man ytterligare en fin sak att kika på om programmen på lådan blir allt för trista.

#51 - Elina Söderberg

Jag hade valt denna om jag vann: http://sealoe.se/prints/all-our-prints/bon-appetit-noir.html

Jag hade lätt hängt den över matbordet! :)

#52 - Marike Wikström

http://sealoe.se/shop-home-decor/love-louder-wallies-business-babe-wallies.html
Jag skulle hänga den på mitt kontor/arbetsrum. Jag jobbar med hantverk på hemmaplan och vill ha peppning och inspiration :)

#53 - Marike Wikström

http://sealoe.se/shop-home-decor/love-louder-wallies-business-babe-wallies.html
Jag skulle hänga den på mitt kontor/arbetsrum. Jag jobbar med hantverk på hemmaplan och vill ha peppning och inspiration :)

#54 - Emmy

http://sealoe.se/shop-home-decor/yours-truly.html skulle få hänga i sovrummet <3

#55 - Caroline L

/shop-design-items/new-designs/bring-her-flowers.html vill jag vinna. Mycket fin med sina rosa blommor, skulle placeras ovanför min vita sovrumsbyrå. Tror även den gör sig bra mot min gröna tapet. 🌸

#56 - Martina Andersson

http://sealoe.se/shop-home-decor/success.html
Jag har en tavelvägg men har länge känt att jag saknar något! Denna hade passat så bra in!

#57 - Jonas R

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/relaxing-view-art-353.html

En vacker och avslappnande bild
naturen kan vara både stilla och vild.
Påminner om dagarna vid havet
när du är och fri från vardagskravet.
Skulle hänga på min sovrumsvägg
blir ett bra och lugnande upplägg!

#58 - Louise B

Fanns verkligen så mycket fina tavlor att välja på men min favorit blir nog ändå
http://sealoe.se/prints/things-i-love.html

En vacker, stilren och framförallt kärleksfull tavla. Så himla bra text och med ett sånt viktigt budskap!
Jag hade hängt den bredvid sängen i sovrummet. Har haft en stressig och orolig period och måste verkligen hitta tillbaka till mig själv och det viktiga i livet och jag tror att denna tavlan hade gjort mig väldigt gott1

#59 - Emely

Åhh så fina posters!!
Jag väljer det här tjusiga motivet http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horizon-three-photo.html den representerar en kvinna redo att ta världen med storm, vilket är precis vad jag ska göra så den får hänga vid min säng. Så att jag kan titta på den och bli inspirerad! Allting är möjligt.

#60 - Carro

http://sealoe.se/shop-home-decor/home-is-wherever-i-m-with-you.html Den hade varit fin i hallen, väggen där är lite tråkig nu..

#61 - Katarina

Denna vackra skulle jag välja till minne av dottern vi miste när hon var bebis, vi har fått lära oss att leva utan hennes andetag
http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/utan-dina-andetag.html
Skulle hänga den i sovrummet bredvid sängen därför jag tycker att den passar bra där, bredvid blyertsteckningen jag har av dottern

#62 - Tingeling

http://sealoe.se/prints/typography-prints/the-tea-guide.html hade jag velat ha i mitt kök då jag är en stor te drickare så hade den passat perfekt

#63 - Malin

http://sealoe.se/prints/illustrationer/anna-unga-illustrationer/lion.html

Den skulle hänga i min dotters rum.

#64 - Kamilla

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html
Denna fin önskar jag av tomten

#65 - Ellinor

http://sealoe.se/prints/kids-collection/alexander-adiels-barn/alexander-adiels-art-338.html

Jag skulle vilja vinna denna till min älskade dotters rum. Hon tycker om djur och skulle nog bli glad för denna "katt".

#66 - Sanna

Vilken härlig vinst! Fastnade lite extra för http://sealoe.se/shop-by-room/kitchen/bon-appetit.html som hade varit fantastiskt med en guldram ute i köket.

Kram Sanna

#67 - Hanna

http://sealoe.se/shop-home-decor/entangled.html
den hade varit så fin att ha i min nya lägenhet som jag flyttar in i i april :)

#68 - Becky

Skulle vilja http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html en jätte vackert världskarta som skulle få en speciell plats i var nyrenoverad vardagsrummet och ge oss känslan att vi är kosmopoliter!🍀💝🍀

#69 - Emma

Jag skulle så gärna vilja ha den här fina i vårat kök! Den skulle passa så bra :-) http://sealoe.se/shop-by-room/kitchen/bon-appetit.html

#70 - Emelie Erlandsson

Jag skulle placera denna http://sealoe.se/shop-home-decor/911.html i vårt vardagsrum.

#71 - Anette Eriksson

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horizon-one-photo.html

Det är precis ett sånt ögonblick jag skulle vilja fånga...

#72 - Hannah Noren

"Hello Gorgeous!" Ibland behöver man en påminnelse för att få den självförtroende för att stå rakt när man stigar opp varje dag. :) http://sealoe.se/shop-home-decor/hello-gorgeous.html God jul gorgeous!

#73 - Mari B

Jag gillar The World. Den skulle hänga i köket på väggen där sonen när han var liten har målat med en bläckpenna. Den skulle även bli samtalsämne vid någon måltid. Slipper vi googla mitt i maten. Har en frågvis son ibland :P

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html

#74 - Erika Johansson

http://sealoe.se/shop-home-decor/little-star-maker-of-messes.html
Dessa hade jag hängt i mina barns rum. Så fina ord som passar dem så bra.

#75 - monica

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html skulle jag hänga i sovrummet. Den skulle passa så bra eftersom jag och min sambo träffades utomlands och vi älskar att resa tillsammans!

#76 - Maria S

http://sealoe.se/shop-by-room/bedroom/alexander-adiels-art-347.html

Denna är min favorit för att talgoxar, tillsammans med domherrar var mina favoritfåglar när jag var liten. Min syster har även målat en tavla med fåglar så denna hade på ett sätt knutit ihop lägenheten. Jag gillar även den har endel färg i sig, men att färgerna är dova i den, men att den ändå inte är endast svart och vit.

#77 - Kristina

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/horizon-four-photo.html

Vilken fantastisk bild, den skulle jag helt klart sätta i vårt sovrum med en gammal timmervägg som bakgrund. Tänk att få vakna och se denna vackra bild, man kan inte annat än vara på bra humör resten av dagen. Vissa dagar behövs det verkligen, fråga min man 😉 Nu hållet jag tummarna

#78 - Annica

http://sealoe.se/prints/illustrationer/anna-unga-illustrationer/body-four-illustration.html Det vore en stor lycka, om denna söta tavla min hall fick smycka. För att välkomna liten som stor, och påminna om att fantasin inom oss alla bor.

#79 - Sara B

Jag har en dotter som älskar flamingos (hur böjer man ordet flamingo månntro?). Om jag vinner så blir det därför denna jag väljer: http://sealoe.se/prints/illustrationer/anna-unga-illustrationer/flamingo-illustration.html
Då hon sedan fyller åtta år i januari så skulle det här vara den ultimata födelsedagspresenten. Den skulle sitta i rummet hon delar med sin lillasyster :)

#80 - Nathalie

Hej Angelica! Den här skulle jag så hemskt gärna vilja vinna åt min älskade lilla mamma som älskar konst men aldrig unnar sig något fint. Jag skulle hänga den i hennes sovrum, som just nu är rätt deprimerande och tråkigt.
http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/oleg-gekman/women-face-three-photo.html

Varma hälsningar från Nathalie

#81 - Maria Wärne Påfvelsson

http://sealoe.se/prints/typography-prints/the-coffee-guide.html

#82 - Ernesa

http://sealoe.se/prints/all-our-prints/bang-bang-silver-entangled.html

Dessa hade varit superfina ovanför soffan precis som på bilden!

#83 - JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

Alltså wow, jag har letat överallt efter den perfekta matchen till min kate Moss tavla som jag har ovanför min soffa i vardagsrummet. Och nu hittade jag äntligen matchen - http://sealoe.se/shop-home-decor/glorious-nothing.html håller tummar och tår för mega tur, dom två skulle bli sååå snygga ihop

#84 - Madelene Abrahamsson

Detta snygga print http://sealoe.se/shop-home-decor/bang-bang-rose-gold.html som skulle få sin plats i vardagsrummet. Håller tummarna hårt! Kram

#85 - Decibel

http://sealoe.se/prints/art-prints/lehna-fahlstrom-art-357.html skulle jag vilja hänga övanför min säng. Bor i en etta så jag har ju sovrum/vardagsrum i samma stora rum. Jag älskar detta print eftersom den känns både befriande men också sorglig. En svart ängel som slår sig fri från sina demoner helt enkelt. Det är så jag känner inför mitt liv och det "bagage" av tankar och känslor som man hittills har släpat med sig. Fram tills nu. Det känns som om det är dags att släppa taget om det som har varit dåligt och sorgligt, och blicka framåt. Denna tavla vore en sån fin påminnelse om att varje dag stå fast vid den övertygelsen. Står man i mitt rum skulle allas ögon genast dra sig till denna bild vilket är så fint! God Jul, Mvh/ D

#86 - Anna Bäckman

Jag skulle hänga tavlan Inhale Exhale i hallen, som en påminnelse om att ta det lugnt i alla situationer som möter mig under dagen.

#87 - Stellan

http://sealoe.se/shop-home-decor/today-nothing-better.html
Jag skulle hänga den i vardagsrummet.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!