Lucka nr 17 - Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med Case App
 
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om ett presentkort till ett  egendesignat mobilskal eller dator skinn behöver du bara berätta hur du skulle designa ditt mobilskal/datorskinns samt mottivera varför just du ska vinna detta presentkort.

 

När du är med och tävlar i denna lucka så glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren!   

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 17 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. 

 

Lycka till

 

Vi har en vinnare i denna härliga lucka, vi säger grattis till 

FILIPPA 

som lämnade denna kommentar

 

Om jag van skulle jag designa det med min hund på framsidan och med citatet ”always smile”. Då jag har det väldigt tufft just nu hade det varit otroligt kul att ha en bild på den jag älskar mest av allt på mitt mobil skal med ”always smile” som för mig påminner om att alltid le hur tufft det än är då ett leende kan förändra någons dag!

 

 

Vann du inte men vill ändå designa ditt egna skal så får du 20% rabatt med koden ANGELICASJUL20 på allt inne hos CaseAPP ja å beställer du senast den 19:e december så får du din order innan jul! Bra va!! 

GOD JUL!! 

 
#1 - Ellinor

Om jag vann skulle troligtvis designen bli e bild av min dotter. Jag är intresserad av att fotografera så det finns många fina och bra bilder att använda. Somsmåbarnsföräldrer och heltidsöärare brukar jag inte lägga tid eller pengar på anna här "lyxsaker". ,☺

#2 - Christer

Tveklöst bästa vinsten!

Skulle göra ett skin till min ipad. Är fotograf och min absoluta favoritbild genom tiderna är en på vintergatan som tog mig åratal att få rätt. Den haze suttit som en smäck på ipaden, speciellt då färgen redan är space grey

#3 - Maja Andersson

Om jag vann skulle jag designa ett mobilskal med min älskade katt som motiv. Då har jag alltid honom med mig var jag än går.

#4 - Elina Söderberg

Jag skulle designat skalet med en idyllisk bild från min senaste resa till Seychellerna! Jag har inget skal just nu och tar mig aldrig tid till att köpa ett, så det hade definitivt varit en uppskattad vinst!

#5 - Hanna

Jag skulle ha ett foto på mina barn. Jag är verkligen i behov av ett nytt fodral då mitt knappt hänger ihop längre och jag har inte hittat något snyggt som passar mig.

#6 - Johanna

Om jag vinner använder jag en av bilderna jag tog i Paris när jag firade min födelsedag där. Jag hoppas på vi st eftersom jag då skulle få en härlig påminnelse i vardagen.

#7 - Anneli Tirri

Jag skulle så klart ha bild på mina tre älskade katter som betyder så mycket för mig. De ger mig anledning till att gå upp på morgnarna.

#8 - Kristina

Jag skulle låta en bild på mina tre barn pryda skalet på familjens gemensamma iPad. I dagsläget har vi någon tråkig svart lädervariant på skalet.

#9 - merima

Min man har nyligen köpt Iphone x och jag skulle vilja överraska honom med att designa ett skal med en familjebild på! :)

#10 - Malin

Jag skulle gjort ett skal med min dotter på. Har massa roliga och fina bilder som jag skulle välja bland.

#11 - liselotte andersson

Jag skulle designa det med en bild på mina härliga barnbarn, och vill vinna för jag har aldrig haft något egendesignat mobilskal så det skulle vara jätteroligt

#12 - Cissi

Om jag vann skulle jag göra ett fodral med bild på tjejerna och något peppande citat!

#13 - Love

Jag skulle göra det med något fint mönster och sen något peppande citat på. Ska nämligen på utlandsstudier i England nästa termin vilket jag är såå nervös över så hade behövt lite pepp på mobilskalet!

#14 - My Thulin

Skulle bli något med blommor eller ananas för det är något som gör mig glad. Behöver ett nytt skal till min nya telefon

#15 - Hanna

Ett nytt mobilskal sitter aldrig fel
med praktisk funktion att hålla mobilen hel
att som plus i kanten få designa sitt egna skal
blir lekande lätt med en Case App dekal
Min telefon är gammal och kommer så ett tag förbli
men kan kännas som ny med hjälp av Angelicas julmagi

#16 - Hanna

Ett nytt mobilskal sitter aldrig fel
med praktisk funktion att hålla mobilen hel
att som plus i kanten få designa sitt egna skal
blir lekande lätt med en Case App dekal
Min telefon är gammal och kommer så ett tag förbli
men kan kännas som ny med hjälp av Angelicas julmagi

#17 - Diana

Jag skulle designa ett skal till min telefon, antingen med bilder av mina katter eller med en massa döskallar. Jag tappar min telefon stup i kvarten och skulle verkligen behöva ett bättre skydd!

#18 - Filippa Norling

Om jag van skulle jag designa det med min hund på framsidan och med citatet ”always smile”. Då jag har det väldigt tufft just nu hade det varit otroligt kul att ha en bild på den jag älskar mest av allt på mitt mobil skal med ”always smile” som för mig påminner om att alltid le hur tufft det än är då ett leende kan förändra någons dag!🌻🌻 filippaenorling@gmail.com

Svar: Grattis Filippa du är vår vinnare - i mailen har du en kod du kan använda när du designar ditt vackra mobilskal!
GRATTIS och God Jul!!
AngelicasVärld

#19 - Eva Å.

Skulle vara bra med ett snyggt skydds till min LapTop. Skulle nog välja en vacker vy.

#20 - Camilla

jag vill ha ett iPad skinn med en bild på våra söta små lamm! Jag behöver skydda min iPad bättre så det vore toppen. Dessutom blir man så glad av att se lamm

#21 - Tingeling

hade designat ett skal till min surfplatta med min hund och katt på så jag har något trevligt att titta på när jag är i skolan

#22 - Anna


Jag skulle vara så fårbolt tråkig att jag valde ett klassiskt skin till min laptop - troligen i svart skinnlook med familjevapnet på! Japp.

#23 - qat

Jag skulle såklart ha ett gruppfoto på mina tre katter på mitt iphoneskal :D
Skulle ju inte finnas ett vackrare skal än just detta ;)

#24 - Maja

Ååh skulle tagit en bild på mina älskade vänner!! Behöver ett skal, och det hör är så fint!!

#25 - Fanny j

Jag skulle ha marmor, lite blink och kanske en fin färg som är i ett snyggt mönster 😊

#26 - Sofia Eriksson

Jag skulle designa det med en bild från Miami Beach! :)

#27 - Caroline L

Måste snart köpa ny mobil eftersom nuvarande har defekter. Kommer då att behöva ett nytt skal som jag vill ska designas utifrån bild på mina vackra katter.

#28 - Carina Gerdin

Jag är precis nybliven farmor till Julia & Melvin så dom skulle jag vilja ha på mitt mobilskal, då är dom alltid med mig <3

#29 - Marie

Jag skulle göra ett mobilskal med en bild på mig och ge till min man så att han aldrig glömmer att jag finns :-)

#30 - Isabelle

Skulle designa ett marmorskal men en peppande text på. Det behövs just nu!

#31 - Anonym

Jag är så tråkig att jag skulle ha mina barn som motiv. De har flyttat hemifrån och bara en finns kvar på orten. Höjdpunkterna i mitt liv är när alla är samlade. Det svåraste blir väl att få med alla teaterapor på samma bild :)

#32 - Marike Wikström

Jag är så tråkig att jag skulle ha mina barn som motiv. De har flyttat hemifrån och bara en finns kvar på orten. Höjdpunkterna i mitt liv är när alla är samlade. Det svåraste blir väl att få med alla teaterapor på samma bild :)

#33 - Mari B

Jag skulle ha ett skal på mina barn till mobilen. Slipper jag gå in i galleriet på telefonen och leta fram bild. Räcker det med att kolla på skalet, just därför vill jag vinna det.

#34 - Erika Johansson

Jag skulle designa ett skin till familjens iPad med ett foto på min mans och min långresa till USA och då sannolikt en bild från Highway 1 eller Yosemite National park. 😍

#35 - Becky

Tänkte att flickan skulle få min gamla notebook men tycker att det är lite tråkig hur det ser ut just nu men med nya dator skinet skulle notebook få en ny look och tösen skulle hoppa av glädje!

#36 - Madelene Abrahamsson

Jag skulle nog pryda min mobil med ett skal med ett motiv med bild från någon av mina resor, skulle vara ett fint minne att bära med sig. Min mobil är i stort behov av ett nytt fint skal. Håller tummarna hårt! Kram

#37 - Susanne

Inte lätt att motivera när alla har något de håller kärt! Min man skulle få det vi länge drömt om att få, en bild på våra små! 💜🙏🏻

#38 - Stellan s

Jag skulle designa mobilskal med mitt barns bild. Det är mitt första barn och det skulle vara trevligt :)
Jag behöver verkligen ett mobil skal eftersom mitt blev ganska trasigt... Hoppas att jag vinner!

#39 - Anneli

Jag skulle vilja vinna ett mobilskal med ett foto på mina härliga hundar. Då är de med mig överallt även om de inte kan vara med mig "på riktigt"

#40 - Lisa Norrman

Om jag vinner skulle jag göra ett skal till ipaden med en familjebild från vårt bröllop i somras då mitt nuvarande skal snart faller i bitar.

#41 - Sara B

I somras fjällvandrade jag för första gången, vilket var en otrolig upplevelse och jag längtar tills nästa gång! Hur som så besteg vi ett fjäll (haha) och där uppe tog jag ett klassiskt kort där jag står med armarna utsträckt. Den känslan, lyckan och glädjen då blåsten for genom jackan som blåstes upp, det lyckoruset vill jag känna fler gånger. Genom den bilden så kan jag iaf komma ihåg den där känslan av eufori! Motiveringen är för att jag de grå dagarna bara behöver vända på telefonen för att få den att skimra igen!

#42 - B-M

Det skulle designas som en skog (några träd) och en motorsåg (kanske en röd rand runt om, i reflexfärg så är den lättare att se) för jag skulle ge det till min bror som hjälpt mig nu under hösten när jag hade det mycket tufft och fick opereras. Han fick verkligen ställa upp, han är verkligen välförtjänt av detta, unnar sig själv inte något.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!