Lata mellandagar

Ledsen för min frånvaro här på bloggen men jag har valt att lägga undan altl vad som socialamedier, mobiltelefoner, datorer och ipads heter under dessa lediga dagar...jag har valt att vara närvarande (härvarande) för att njuta av ledigheten med min fina familj - så värdefullt! Å gud vilka mysiga lediga lata dagar vi haft! 
 
 
Vi hade en UNDERBAR julafton med allt från smarrig julfrukost, besök av storfamiljen, klapputdelning, god middag, massa mys, många kramar, skratt, goda samtal och väldigt nöjda och glada barn - precis så som julafton ska vara. Igår, juldagen, så spenderade vi dagen här hemma i pyjamas...bara skrotandes runt utan att göra något mer ansträngande än att lägga pussel och äta godsaker som blev kvar på julafton. Så härligt!! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ovan ser ni två vackra ljusstakar som låg i vackra paket under granen från maken och barnen...så fina å jag är sååå glad och tacksam - så fina paket! Jag fick flera fina paket men det innehållet dyker säkert upp längre fram här på bloggen. Nu blir det mer mys här hemma...det blir godsaker och soffmys i pyjamas framför snowroller...älskart! 
 
 
Hoppas att även ni haft en fin julafton och fin juldag med era nära och kära! 
 
 
 
 
 
 
#1 - JUNITJEJ

Så fina ljusstakar!

Svar: Ja TACK, visst var dom fina!!
AngelicasVärld

#2 - Isabelle

Liljan ljusstaken är ju bara magiskt vacker. God fortsättning!

Svar: JA visst var dom vackra!!
AngelicasVärld

#3 - Cissi

Å de ljusstakarna är verkligen jättefina!

Svar: Ja visst är dom fina!!
AngelicasVärld

#4 - Kamilla

Riktigt snygga ljusstakar du fick av tomten. God fortsättning. Kram Kamilla

Svar: Ja visst är dom fina!! God fortsättning till dig med!!
AngelicasVärld

#5 - Jennie

Så fina ljus.

Svar: Ja visst var dom!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!