Dan före dopparedan

Här hemma skålar vi in julen med lite härligt bubbel...NU är det verkligen jul!!

L O V E L Y

 

 

 

 

Tjingeling så här dan före dopparedan

Ja då har vi dan före dopparedan...tänk att julafton är här redan imorgon!! December har sprungit på i all hast och imorgon så kommer han...Tomten!

UNDERBART!

 

Då vi har dagen D imorgon...men vi har faktist haft en väldigt lugn å härlig dag...vi har tagit en härlig promenad, gjort janson, bäddat rent i sängarna och hängt upp julstrumpor. Så en väldigt lugn och skön dag...jag hade inte orkat med att stressa runt å hålla på idag så vi har preppat så mycket det bara gått tidigare i veckan för att just kunna bara vara idag...älskart! 

 

Jag har tänkt mycket på det där med jultraditioner idag...jag och barnen hade ett härligt samtal om det å vad traditioner innebär för dem. För dem så handlar julen om så mycket...allt från att sätta upp alla stjärnor och ljusstakar i fönstren, till att tända ljus vid advent, få baka allt som ska finnas vid jul - lussebullar, kärleksmums, pepparkakor och så självklart favoriten Rocky Road...men mest tänkte dom på julafton å dagen innan julafton. Hur vi fixar hemma dagen innan julafton. vi stökar i köket, förbereder all mat. Ja å det att man ska bädda rent sängen, somna nyduschad i ren och ny pyjamas, ja å viktigast är nog att hänga upp strumpan dagen innan julafton. Å sen på julaftonsmorgon när dom tar med sig allt som dom fått i strumpan in i vårt sovrum, hoppa upp i sängen med oss för att öppna paket...att sen få se alla paket under granen å äta en god och mysig julfrukost med allt vad det innebär.

  

Själv så är det där med att bädda rent i sängen, sova nyduschad i ren pyjamas något som jag fått med mig av min mamma...hon såg alltid till att vi fick somna i renbäddade sängar, att vi sen fick paket i strumpan...så jag hoppas att våra barn tar med sig den traditionen vidare i sina liv...

 

Nu ser jag dock fram emot en annan jultradition...den där första knäckemackan med nygriljerad skinka å Tomas hemagjorda senap på...ja å en lite snaps till det - det är en mysig tradition! Barnen har lovat att hoppa i säng vid 22-tiden då ska julens skinka smakas...längtar!! Då blir det min och Tomas mysiga stund tillsammans...sen så ska ska julklappar läggas under granen och strumpor ska fyllas med klappar och godsaker - sen så är det jul på riktigt! 

 

 

 

Skål och God Jul vänner!! Jag önskar er en fantastisk kväll så här dan före doppare dan.

Tjingeling så länge! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!