It's beginning to look alot like christmas

Ja då är vi inne i julveckan...på söndag är det julafton, tänk nu är vi snart där!! 
 
Vänner hur långt har ni kommit i julstökandet? Är klapparna klara? Har ni handlat mat till julbordet?? Är sillen inlaggd?? Har ni haft det stora julbaket?
 
Här hemma är klapparna klara och inslagna, sillen är inlaggd, senapen är gjord, det stora julbaket är avklarat så det är bara resten av maten ska inhandlas imorgon och sen ska skinkan griljeras på lördag...så det känns som om vi är i bra fas inför julafton! Så skönt att inte behöva stressa in i det sista utan att få njuta å bara ha jul...
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja då har jag två arbetsdagar kvar sen så blir det lite härlig julledigt...jag  måste dock jobba lite i mellandagarna men sen så blir det ledigt igen runt nyår. Efter detta intensiva år så känns det riktigt härligt att veta att man snart ska få vara lite ledig - det behövs! 
 
 
Ja nu är det verkligen jul på ingång...i fönstren lyser vackra stjärnor och ljusstakar, granen står där på sin plats i vardagasrummet och sprider sin glans...ja å så alla vackra härliga julblommor som finns överralt i hela huset, amaryllisar, hycinter, julstjärnor och julros...älskart! Gud vilken underbar tid detta är...jag njuter som aldrig förr!! Det känns som om jag blir mer kär i julen för varje år som går...det är bara snön utanför som saknas - men vi håller tummarna att den kommer till julafton - det vore ju UNDERBART! 
 
Nä vänner, nu blir det julmys här hemma med glögg, peppisar, lussebullar och lite blädder i härliga jultidningar...önskar er en fantastisk tisdag så syns vi imorgon igen...ja å missa inte dagens lucka men jag måste även tipsa er om morgondagens lucka också där har chansen att göra någon väldigt, väldigt glad genom ett litet speciellt bud lagom till jul! Det ni - den luckan vill ni inte missa!! 
 
Nä peppiser och glögg var det - vi syns imorgon igen vänner!
 
 
 
 
#1 - Kamilla

visst är det galet när man tänker att det är julafton på söndag redan. Jag har några klappar kvar men de ska bara hämtas upp. Tror vi ligger bra till men vem vet kanske blir crazy dagen före.
Kram Kamilla

#2 - Paulina

Så mysigt med jul ju! 😁 Är inte riktigt klar med alla julklappar än.

Svar: Men så härligt!! Ja nu är det jul!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!