Idag kör jag jultröja!!

Jepp här har ni mig, dagens Angelica...redo för en sista arbetsdag innan jul å då kör man ju som alltid en härligt ful-snygg jultröja - det är ju sen gammalt!
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni
 
Ja det var ett tag sen ni fick en outfit bild...men det har varit så mycket med julkalendern, julfixande å allt annat som har med julen att göra att jag inte riktigt hunnit med det...eller kanske inte prioriterat det ska jag säga. Men idag får ni en klassisk Angelica-outfit-bild lite mer i julanda än tidigare outfit bilder men va sjutton, det bjuder jag på!
 
Men visst är tröjan fin...köpte den redan förra året och har använt den vid några få tillfällen här i jul men tycker att den är sådär ful-snygg att den förtjänas att användas även på jobbet! Så nu är det dags att styra mot kontoret, sista arbetsdagen innan lite julledigt väntar så det är bara att gasa på.
 
Jag önskar er en fantastisk dag så syns vi snare igen - ja å glöm inte att tävla i dagens lucka! Ja å tävlade du i gårdagens lucka om en fin bukett från interflora, titta i din mail! Jag behöver återkoppling ASAP så buketten hinner komma ut dit den ska i tid innan julafton!!   
 
#1 - World by Tina

Åh vilken fin! Själv körde jag på en Bloody Merry X-mas, julklapp från en vän som tyckte den var passande haha.

#2 - Sofie

Super fin :)

#3 - Maggiesskafferi

Den är jättefin! En riktig hit! :) Kram

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!