Glad Lucia!!

 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Tittar in som hastigast och önskar er en fantastisk Lucia!! Tänk att det är den 13 deceber idag och full fart mot jul! 
 
Själv så blir det inget lussefirande för oss på någon av barnens skolor...dom är helt enkelt för stora. Föräldrar blir inte inbjudna längre vilket känns lite konstigt. När blev dom så här stora? Jaja...det är tur att vi iaf kommer få ett härligt luciatåg på kontoret idag så att man får lite lussefeeling iaf! 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk lucia! 
 
 
Psst - missa inte dagens lucka i kalendern den hittar ni HÄR
 
#1 - Kamilla

Visst är det lite trist när vi föräldrar inte längre får kika på luciatåg i skolorna. Extra tråkigt nu när jag lämnat förskolan bakom mig och får nöja mig med luciatåg på tv om jag inte tar mig till någon luciakonsert. Fick veta imorse att nästa år är det dotterns årskurs som går luciatåget på hennes skolan. Då borde jag få komma och njuta av lucia.
Ha en fin dag. Kram Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!