DIY - Julkrans till ytterdörren

Något jag gör varje jul är att binda en krans till vår ytterdörr...det är faktiskt lättare än man tror och så blir det så mycket finare med något hemmagjort som får pryda dörren! 
 
 
 
 
 
Vill du göra en egen krans likt den jag gjort så kommer en enkel DIY guide här nere.
 
 
Du behöver:
En kransstomme, bindtråd (ståltråd), avbitartång, granris, blåbärsris och ett långt rött sidenband...iaf om du ska binda denna krans som jag gjort. Materialet till kransen kan du dock varriera till det oändliga...jag gillar ju klassikt granris men "ruffsar till det" lite med blåbärsris också.
 
 
 
 
 
Gör sen små knippen av granris och blåbärsris som du virar fast runt kransen med ståltråden, Jag gör först ett knippe med granris som jag virar fast och efter det blåbärs ris...sen så gör jag så varannan så att det blir lite liv i kransen.
 
 
 
 
 
 
 
Slutligen så trär jag ett enkelt rött brett siden band genom kransen och fäster det sen på baksidan av ytterdörren...ja sen så är du klar - enkelt va!
 
 
 
 
 
 
 
Ja å vänner missa inte dagens lucka i min julkalender! Ett så fint armband tävlas ut idag och imorgon har jag en så bra lucka som ni INTE vill missa!! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!