Dan före dan före dopparedan...

Då har vi vaknat upp till den 22:a december, dan före dan före dopparedan - härligt! Frosten ligger vit utanför, dock ingen snö, solen skiner och det är en blå krispig himmel...så vackert och helt fantastiskt. Skulle jag få önska så är det väl bara snön som saknas för att man ska få den där härliga vintriga (och juliga) feelingen.
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Jag har precisl lämnat av Theodore hos morfar då dom båda ska iväg på"Body Flight" idag...ni vet flyga i såndär lufttunnel...det var en spänd kille (och morfar) som åkte iväg. Så kul att dom  två själva får åka iväg...viktigt det där med ensamtid, att bli sedd, kunna prata och få bara vara ensama tillsammans. Så idag är det morfar och Theodore dag medans jag är hemma med Mikaela och Olliwer...Tomas gör sista dagen på kontoret innan lite julledigt sen så är vi alla samlade igen och redo för att fira jul! 
 
Mysigt! 
 
Nu ska jag ta å sippa upp min kopp kaffe och ta å hänga en maskin tvätt, sen så är nog det mest ansträngade uppdraget idag att ta sig iväg till blomstermarknaden för att införskaffa lite härliga snittisar till julbordet men annars så blir det nog mest till att luffas runt här hemma, njuta, mysa å bara vara - känns helt UNDERBART om jag får säga det själv! 
 
Jag önskar er en fanatstisk "dan före dan före dopparedan" å tittar säkert in till er senare ikväll igen - ja å vänner missa inte dagens lucka - ett valfritt träningsplagg från MPWR Sportswear ligger i potten - luckan hittar du HÄR, ja å så är ju min fina bloggvän FinaLyan i upphällningen på sin kalender, idag tävlar hon ut massa fina klasdekoratoner, hennes kalender hittar du HÄR
 
 
#1 - Caroline L

På tal om din bloggvän så blandade jag nog ihop er häromdagen. Jag fick för mig att hon hade en söt undulat som satt i en gran förra julen. Var det din?

Svar: hahah ja det är vår Fenix - å han sitter i granen även i år!! Sötisen!
AngelicasVärld

#2 - Caroline L

Lägg ut en ny bild! 😊 Mitt minne brukar inte vara bra, men bilder på julgranar fick mig att tänka på honom.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!