Bordsplacering nyår

Ja då har en första arbetsdag så här mellan jul å nyår avklarats. Vi var några få tappra på kontoret idag så det var en lugnare dag helt klart…jag jobbar även imorgon men sen så blir det lite  mer julledigt å det ska bli sååå skönt! 

  

Så här i ”snart nyårs-tider” så tänkte jag tipsa er om ett litet härligt sätt att göra bordsplaceringen lite roligare till nyår! Varför inte använda champagnekorkar? Så här fint dukade jag till förra årets nyårsmiddag – enkelt snyggt och lite nyårs-feeling blev det! 

 

 
 
 
 
 

Att använda champagnekorkar är lättare än man kan tro…det är bara att skära en liten skåra i korken och trycka fast ett papper med namnet på så är det klart! Det tillsammans med fint porslin, lite vackra ljus och blommor så är man hemma!

 

Önskar er en fortsatt härlig onsdag...själv så är vi precis hemkomna från stallet så nu blir det en dusch för att tina innan vi ska krypa upp i soffan och landa (ladda) inför en ny arbetsdag imorgon!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!