Bästa gå-bort-presenten i jul - Ren-Öl !!

 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja visst är dom söta, renarna ovan...vem skulle inte bli glad för att få en sådan fin liten present när man kommer över på middag eller glögg-mingel. Jag gjorde dock denna lilla fina låda med Ren-Öl till Tomas i adventspresent å ni må tro att han blev glad...god öl i olika varianter som är lite jul-fixade! 
 
 
Vill du göra egen Ren-Öl  så behöver du:
 
6 st ölflaskor alkoholfria fungerar toppen så det behöver inte vara med alkohol! Flaskorna behöver bara vara mörka i färgen och vara utan etikett på halsen. Sen så behöver du en låda för ett 6-pack öl, bruna piprensare, röda bollar till näsor, ögon, papper, papperslim, superlim, tejp, sax och sidenband 
 
 
 
 
 
Gör så här:
 
Börja med att använda pappret till att klä in din öl-låda. Detta för att få bort det lite fula  märkestrycket på lådan. Jag klippte till pappersbitar som jag limmade fast med papperslim och sen satte jag en tejpbit rakt över varje hörn för att fästa pappret lite extra ja och så avslutade jag med ett vackert sidenband runt.
 
När det var klart gick jag på att göra iordning ölflaskorna och hur jag gjorde det ser du enkelt nedan.
 
 
 
 
Ganska enkelt pyssel men visst blev dom söta!! Jag tycker verklgen att dom blev sååå fina. Tomas fick dessa i adventspresent och blev jätte glad men jag vet att dom även skulle vara en så bra gå-bort-present...vem skulle inte bli glad om man fick dessa som en liten fin present vid en julfest eller ett glöggmingel. Ja å de är iaf en samtals-startare om något...
 
 
Titta hur gulligt renarna tittar ut ur sin lilla box...så sött!! 
 
 
 
 Ja där har ni ett litet DIY tips så här i jultider...hoppas ni gillart! Måste även påminna om att tävla i dagens lucka...lovar att ni inte bli besvikna på vinsten! Tävla gör du HÄR.
 
 
Nä vänner nu blir det soffan en skön ansiktsmask och Dessertmästarnas jul på 5:an...tycker det är så mysigt med dessa julprogram och alltid får man någon inspo!! 
 
Lycka till! 
#1 - Kristin/onlyfemale%252520

Men åh vilka söta! Måste göra något liknande jag med! Tack för tips!

Kram

Svar: Ja visst var dom söta...så lätta att göra också!
KRAM
AngelicasVärld

#2 - Michaambjornsson

Men vilken himla rolig ide !! Super söta :)
Kram

Svar: Tack snälla! Ett så enkelt men lite roligt och väldigt uppskattat pyssel!
AngelicasVärld

#3 - Ekenäsliv

Men åååå vilket roligt tips!!! :)
Du är så himla pysslig och jag verkligen älskar dina pedagogiska fina beskrivningar, love it <3
Kraaam Anna

#4 - Hanna

Så fina! Perfekta på julmustflaskan till barnen också!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!