Att vara redo för första advent

Dagen före första advent...hur mysigt är inte det! Julen har smygit sig på sakta men säkert här hemma under de senaste veckorna men nu känns det verkligen som om julen är här. Fönstren är prydda av vackra El-ljusstakar och julstjärnor, adventsljusstakar är framme och redo för att få tändas imorgon och på det så har en maffig härlig plantering av vackra vita julstjärnor tagit plats på skänken i vardagsrummet - ja så vi kan nog säga att vi är redo för att fira första advent. 

 

 annonslänkar
 
Kubus ljusstake (till vänster) finns HÄR, Rådjuren finns HÄR, den vita krukan är en gåva från en fin vän och ljusstaken till höger är en Constella från Klong och finns HÄR

 

Tjingeling lördag

 

Jag måste passa på att välkomna alla nya läsare hit...det är ju som det brukar vara när jag har julkalender att det kommer MASSOR av nya läsare till min lilla del av cyberspace - så roligt! Ni är alla härtligt välkomna! Hoppas att ni varit med och tävlat i dagens lucka där ni kan vinna en så fin necesär till ett värde av 1200kr!! 

Här i AngelicasVärld så bjuds det på massor av inspiration när det gäller inredning, mode, mat, träning, bakning och så bjuds det på massor med bilder av blommor som är en av mina stora laster i livet (sämre kan det nog vara) ja å så dyker min fina make Tomas och våra tre fina barn upp här lite då och då...ja å så tipsar jag lite om DIY (do it yourself) pyssel...älskar nämligen att pyssla och fixa och delar mer än gärna av mig till er. 

Hur som hemst - ni är så välkomna hit och jag hoppas innerligt att ni ska trivas! 

 

 

 

Vi har iaf haft en så mysig dag här hemma, härlig julmusik har strömmat ur högtalarna (bäst är ju Michael Bublé så mysig stämma och härlig musik)  å så har vi pysslat och jufixat...älskart...det enda som saknas är ju snön utanför men den kommer säkert snart, ja det hoppas jag iaf! 

Vänner - Vad gör ni? Adventsstökar ni också?

Vad ni än gör så önskar jag er en så härlig kväll...här hemma så ska vi ta och äta en smarrig middag och sen blir det till att krypa ner i soffan och titta på kvällens avsnitt av Så mycket bättre - känns som ett bra avslut på en härlig dag! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!