Att ha alla samlade...

Nu är vi alla samlade, alla har julledigt å till och med den hårt arbetande pappan i huset är hemma å har nu jul! Älskar verkligen denna så mysiga känsla, familjen är samlad, alla är glada, förväntasfulla och så kärleksfulla mot varandra...det är den där julfeelingen som infunnit sig.
 
 
 
 
 
Hej finaste ni
 
Ja nu har vi jul på rikgtigt i vår lilla villa...älskart! Sååå mysigt! 
 
Idag har vi haft en så härlig dag...medans Theodore var iväg å flög "Body Flight" med morfar så fixade jag å de andra två här hemma...sen så när alla tre barn var hemma så har vi bakat, dekorerat pepparkakor och slagit in lite presenter till mormor/morfar och farmor/farfar...en så härlig stund. Ja jag har också varit iväg å plockat upp snitt hyacinterna på bilden - de får bli de blommor som står på vårt julbord denna jul - så vackra, enkla och de sprider ju en så fantastisk doft! En doft av jul!
 
Nu är en smarrig middag i magen så nu blir det pyjamas mys framför en härlig film med lite gott till...så UNDERBART! Gud vad jag älskar denna lata ledig tid med familjen! 
 
Jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!