2017-års julgran...nu är den på plats

Ledsen för ett sent inlägg men vi har haft fullt upp...julgranen har kommit på plats och pepparkakshus har pimpats. Så lite härligt julmys en torsdag i december...älskart! 
 
 
Ni ska få en fin bild när det är lite ljusare på vår vackra gran så idag får ni nöja er med lite fina bilder på några av mina favorit julkulor...först de vackraste från Kähler omaggio i pärlemor. Jag har flera sett av dessa och ÄLSKAR dem - så fina
 
 
 
 
Sen så är mina andra favvoriter från Elsa Beskow...såååå enormt vackra - även dessa har jag i flera olika varianter och idag hänger 9 olika i granen...så fina!!  
 
 
 
 
 
 
 
Ja så granen är klädd och står så grön och grann i stugan (vår lilla villa) och sprider julfeeling...älskart! Gilar verkligen att få ta in granen lite tidigare än precis vid julafton. Jag vill ju kunna njuta så länge som det är möjligt. Gud vad jag älskar denna härliga tid! 
 
 
Annars så har jag faktiskt använt lite av tiden ikväll till att packa...imorgon väntar ju nationel konferens med jobbet och med det även övernattning på hotell så det behövs packas lite smått och gott...bla är DESSA röda snygg-snygga skor packade å ska invigas imorgon. Ja å flaskan bubbel ligger också i väskan och ska poppas medans jag och min rumskompis jenny ska piffa oss. 
 
Så där har ni min kväll...hoppas även ni har haft en härlig torsdag och är peppade för fredag, helg och 3:e advent!  Ja å glöm inte att tävla i dagens lucka - den vill ni INTE missa!! 
#1 - Sara

Åh Elsa Beskows julgranskulor var jättefina (har en dotter som heter Elsa efter denna otroliga kvinna)! Jag skulle både vilja ha de själv plus ge till min kära mor! Måste nog beställa några :)

#2 - Sara

Åh Elsa Beskows julgranskulor var jättefina (har en dotter som heter Elsa efter denna otroliga kvinna)! Jag skulle både vilja ha de själv plus ge till min kära mor! Måste nog beställa några :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!