1:a december är här

Hej vänner och hej December!

 

Så himla härligt va – nu är julmånaden äntligen här på riktigt! December är verkligen en favoritmånad för mig som älskar julen. Men jag gissar på att ni finingar också gillar julen och är glad att december äntligen är här.

LOVELY !!

Ja å i morse så var det ju ÄNTLIGEN lucköppning i min härliga julkalender och det märks att ni var lika pepp på det som jag var! Gud va många ni är som tävlar - så roligt!!  Ja å välkommen hit alla nya läsare! Hoppas ni ska trivas här i min lilla del av cyberspace - ni är så hjärtligt välkomna!! 

  

 

 

Ja å det är ju inte bara första december utan det är ju fredagkvälloch helg på ingång och den kickar vi igång med lite härligt glöggmingel hos fina vänner...tänk - första december är här och nedräkninge till julafton är igång - så UNDERBART!

 

Ja ååå pssst ni missar väl inte julkalendern inne hos min fina bloggkolega Liw - Fina Lyan !! Hon kommer ha lucköppning hela vägen fram till julafton hon med! Så kul!! Ja ås å in å tävla där med - idag kan man nämligen vinna ett härligt fårskinn!! Älsk på den!! 

 

 

#1 - Kamilla

Vilken fin fin kalender du skapat. Önskar dig en fin advent. Kram från mig Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!