Gott Nytt År

Vänner tittar in här i all hast och önskar er en fantastisk nyårskväll, ett gott slut på 2017 och även en fantastisk start på 2018!

 

  (null)


 

Själv så har vi haft en UNDERBAR dag som bestått av en härlig dag i backen, en god lunch med tillhörande bubbel uppe i en av toppstugorna på fjället och sen stugmys med tillhörande bastubad…en perfekt dag än så länge. Nu är vi dock piffade och ska vi iväg till fina vänner och äta en mysig nyårsmiddag och skåla in det nya året!

 

Önskar er en fantstisk kväll och ett Gott Nytt År!!!


Nyårsafton !!

Godmorgon vänner - Nyårsafton idag!! 
 
Whoop Whoop!!
 
Själv så har vi sovit så gott, vaknade utvilade fått en god frukost i magen å nu så är det ut i backen som gäller! En dag av skidåkning, god lunch (med tillhörande bubbel), lite mer skidåkning och sen middag hemma hos fina vänner står på schemat - en fantastisk dag i våra härliga fjäll! 
 
Så vänner...nu lägger vi bubblet på kylning i snön och beger oss ut! Önskar er en fantastisk dag så syns vi senare igen! 
 
 
 

Vilken dag!!!

Vilken underbar dag vi haft!!! Solsken, klarblå himmel, vindstilla och -11 grader...man kan inte få bättre väder och förutsättningar för skidåkning! Gud så UNDERBART det varit! 
 
 
Hej fina ni!
 
Ja denna dag har varit FANTASTISK! Det finns ju inte mycket som slår en dag som denna i våra vackra svenska fjäll!! Dagen började tidigt med frukost vid 8-tiden, sen ut i backen vid 9 för att få va med om en vacker soluppgång och få åka lite underbart nypistat underlag...så härligt!! 
 
 
 
 
Ja å härlig skidåkning fick vi...så många härliga åk på morgonen innan "massorna" han ut...bästa skidåkningen är ju när det är nypistat och lite folk å det får man på morgonen. Det blev dock åk hela dagen då vi vid 15-tiden kastade in handduken och begav oss mot lite afterski å sen efter det en härlig promenad i det vackra vintervädret.
 
 
Nu är vi tillbaka i vår lilla härliga stuga, har duschat, bastat och nu står världens finaste make i köket och rör ihop lite härlig svamprisotto - MUMS!! Efter middagen så blir det en film och sen sängen då vi ska vara först ut i backen imorgon också! 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen också!! 
 
 
 

Ut i backen!

En smarrig frukost med havregrynsgröt, goda smörgåsar och kaffe är i magen så nu ska vi ta och bege oss ut i backen! Lite härlig skidåkning väntar och jag är såååå laddad. Gud så mysigt det är med vinter, snö och känslan av att ha några dagar av härlig skidåkning framför sig är UNDERBAR – jag mår verkligen sååå jäkla bra när jag är här upp ni våra vackra fjäll…det är ett lugn som jag bara älskar!!

 

Nedan har ni en bild från när vi var här senast och endligt väderprognosen så ska vi få precis lika bra väder idag!! Wihooo! 

 

Nä vänner nu ska vi bege oss ut i backen och åka lite härlig manchester...älskart!! 

 

 
 

Semestern börjar nu...

Ja då var vi framme i vår härliga lilla stuga…eller stuga och stuga. Det är en helt nybyggd tvåvåningslägenhet med utsikt över backen (Vemdalsskalet)…gud va bra vi kommer trivas här! Det är så fint, fräscht och alldeles lagom för oss två! 

 

 
 
 
 
 
 

Nu har jag fått ett glas gott i handen medans Tomas står i köket och fixar med middagen, sen så blir det dusch, bastu och en bra film innan sängen ropar…vi vill ju vara laddade, utvilade och redo när backen öppnar imorgon vid 9 – då ska vi ut och åka manschester, njuta av vinter, snö och bra skidåkning! 

 

LOVELY!

 

 


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!