Lucka nr 15 - Julkalender

Dagens lucka öppnas i samarbete med Annelies Design och Interior
 
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om detta presentkort på 500 kr så behöver du bara botanisera runt inne hos Annelies Design och interior och sen klistra in länken i kommentarsfältet till den produkt du gärna skulle köpa för din vinst. 

 

När du är med och tävlar i denna lucka så glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren!   

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 15 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. 

 

Lycka till

 

2017-års julgran...nu är den på plats

Ledsen för ett sent inlägg men vi har haft fullt upp...julgranen har kommit på plats och pepparkakshus har pimpats. Så lite härligt julmys en torsdag i december...älskart! 
 
 
Ni ska få en fin bild när det är lite ljusare på vår vackra gran så idag får ni nöja er med lite fina bilder på några av mina favorit julkulor...först de vackraste från Kähler omaggio i pärlemor. Jag har flera sett av dessa och ÄLSKAR dem - så fina
 
 
 
 
Sen så är mina andra favvoriter från Elsa Beskow...såååå enormt vackra - även dessa har jag i flera olika varianter och idag hänger 9 olika i granen...så fina!!  
 
 
 
 
 
 
 
Ja så granen är klädd och står så grön och grann i stugan (vår lilla villa) och sprider julfeeling...älskart! Gilar verkligen att få ta in granen lite tidigare än precis vid julafton. Jag vill ju kunna njuta så länge som det är möjligt. Gud vad jag älskar denna härliga tid! 
 
 
Annars så har jag faktiskt använt lite av tiden ikväll till att packa...imorgon väntar ju nationel konferens med jobbet och med det även övernattning på hotell så det behövs packas lite smått och gott...bla är DESSA röda snygg-snygga skor packade å ska invigas imorgon. Ja å flaskan bubbel ligger också i väskan och ska poppas medans jag och min rumskompis jenny ska piffa oss. 
 
Så där har ni min kväll...hoppas även ni har haft en härlig torsdag och är peppade för fredag, helg och 3:e advent!  Ja å glöm inte att tävla i dagens lucka - den vill ni INTE missa!! 

Lucka nr 14 - Julkalender

Dagens lucka öppnas i samarbete med Cosmeco.se
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om detta härliga skönhets-kit så behöver du bara svara på frågan: Vad är Cosmecos filosofi? Självklart finner du svaret på deras härliga hemsida och webbshop HÄR

 

När du är med och tävlar i denna lucka så glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren! Ja och tryck gärna på det lilla hjärtat här nedan om du gillar luckan - TACK! 

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 14 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. 

 

Lycka till

 

Glad Lucia!!

 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Tittar in som hastigast och önskar er en fantastisk Lucia!! Tänk att det är den 13 deceber idag och full fart mot jul! 
 
Själv så blir det inget lussefirande för oss på någon av barnens skolor...dom är helt enkelt för stora. Föräldrar blir inte inbjudna längre vilket känns lite konstigt. När blev dom så här stora? Jaja...det är tur att vi iaf kommer få ett härligt luciatåg på kontoret idag så att man får lite lussefeeling iaf! 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk lucia! 
 
 
Psst - missa inte dagens lucka i kalendern den hittar ni HÄR
 

Lucka nr 13 - julkalender

Dagens lucka öppnas i samarbete med soxs.se
 
 
 
 
 
 

Tävlingsregler

 

För att vara med och tävla om ett par valfria raggsockor från soxs.co behöver du bara botanisera runt bland alla härliga raggisar på soxs.co hemsida HÄR klistra sen in länken till de raggsockor du vill vinna i komentarsfältet och mottivera varför just du ska vara den lyckliga vinnaren - ps glöm inte att ange storlek på sockorna du önskar vinna!

 

När du är med och tävlar i denna lucka så glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren! Ja och tryck gärna på det lilla hjärat här nere till höger om du gillar denna lucka!  

 

Luckan är öppen för tävlan idag den 13 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnare presenteras  här i denna lucka inom några dagar. 

 

Glad Lucia och Lycka till

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!