Vackra Gladiolus

Skänken här hemma bjuder på en av sen sommarens vackraste blomor ever - vita gladioulus...dom är ju så fantastiskt ståtliga och när alla blommor står i blom så är dom ju helt magiska! Ja ni som hängt med på instagram (@angelicasvarld heter jag där) har ju redan sett dessa magiska blommor.
 
 
 
 
 
 
Todeloo fina ni!
 
 
Idag tar vi det lugnt här hemma...Mikaela ligger nedbäddad ni soffan och vilar efter dagens knä-operation så här hemma blir det bara till att pyssla om vår lilla tjej så att hon trots omständigheterna mår bra. Hon opererade ju sitt ena knä tidigt i våras och fick gå med ställning i 6 veckor och sen en tuff rehab på det...idag var det dags för knä nr 2 som skulle opereras å det blev precis samma procedur som första knät. Ja så nu väntar 6 veckor på kryckor och med ställning på benet...vår lilla duktiga, fina och underbara tjej - vad du ska behöva gå igenom! 
 
 
 
Men åter till de vackra blommorna Gladiolus...jag letade bak i bloggarkivet då jag hade för mig att jag tidigare tipsat om bästaste tipset för att få gladiolusen att blomma hela vägen upp till toppen - ja å det hade jag! Den 22 augusti 2014 så skrev jag om det tipset å det hittar ni HÄR. Ett enkelt husmorstips som faktiskt fungerar! 
 
 
 
 
 
 
Anyway - tisdagkväll så nu ska jag krypa upp bredvid vår lilla skrutta i soffan å mysa lite! Önskar er alla en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge! 
#1 - Maria

Gladiolus min absoluta favoritblomma!
Kram
Maria

Svar: ja visst är den vacker!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!