The Triminator

På måndagar när arbetsveckan startar så brukar jag ju bjuda på en härlig måndags outfit men idag får ni en helt annan outfit...jag ger er Angelica The Triminator! Piffad till tänderna i snyggaste och cickaste blåkläderna som är så där snygg-snygga i stänk av falurödfärg och lite vitt...glasögonen är av hippaste mode i klarplast och i händerna det grymmaste av verktyg en trimmer!
 
Jepp där har ni mig, snygg som få ;-)
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
 
Idag så börjar ju min arbetsvecka men jag sitter vid hemma kontoret då Mikaela ska lämnas iväg på ridläger vid lunch så för att slippa åka mellan huset, kontoret och ridlägret så blir det en lugnare dag hemma...en slowstart kanske man kan säga - ja å det passar mig perfekt!
 
 
 
Men ska vi återgå till outfiten ovan...visst är den lite grym! Tycker jag ser lite små cool ut om jag får säga det själv! Anyway...ute på vår paradisö så är det inte bara mys och häng nere vid badbryggornoa utan det är även jobb som ska göras... Barnen klippte gräsmattan, klippte ner massa sly som växer runt i vår skog och Tomas trimmade av alla diken och liknande...kvar till mig blev att trimma ner gräset runt alla träd i vår vackra alé mellan våra fina ängar. Så sagt å gjort, det blev till att svida om till "jobbar kläder" och få lite gjort!
 
 
 
Ängarna trimmar pappa av med skördetröskan efter traktorn men den kan inte gå så nära träd och stenmurarna så då får trimmern jobba...ja å jag också!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blir verkligen såååå fint när det är trimmat i hela alén mellan ängarna...man ser så långt och ser både rådjur som skuttar och ormvråkar som dyker ner på ängarna för att fånga sorkar och ormar - en UNDERBAR vy!! 
 
 
Men när trimmandet var klart så gick jag via grönsaksland och växthus för att plocka in lite gott till middagen...ny skördad potatis, rädisor, bönor och egen lök skördades men när jag sen kom upp till huset så kom mormors alltid så hungriga höns springande å ville minsann ha lite av maten jag skördat. Rödbetsblast är tydligen en hit om man är hönapöna!
 
 
 
 
 
Ja där har ni dagens måndagsoutfit...lite annorlunda än vanligt men ändå väldigt härlig måste jag säga. Nu är det dags för mig att stänga ner bloggen å jobba lite...så vänner vi syns senare igen!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Pillan

Working Girl, working Hard!

Ser grym ut :)

Börjar också jobba denna veckan men det känns ok!

Kram P

Svar: hahah - ja men kul också! å så ser man ju lite macho ut ;-)
Hoppas du får en bra vecka tillbaka i verkligheten!
AngelicasVärld

#2 - Gunnar F Novik

Ser ändå rätt kul ut, även om ansiktsuttrycket inte berättar om det roliga. Och så smakar det gott med mat efter en rejäl omgång med fysiskt jobb, eller hur?

Svar: JA det är riktigt roligt å fint blir det! Ängarna är så vackra när allt är klippt å vyn är sådär öppen å härlig! Å ja ett dopp i havet å mat var härligt efteråt!
AngelicasVärld

#3 - Annica

En kanske lite mer ovanlig outfit-bild i bloggvärlden. Men ack så naturlig och så kopplande till hur vi svenskar levde förr i tiden - hela tiden. :)

Svar: hahah - ja lite ovanlig men sånt är livet på landet ;-)
AngelicasVärld

#4 - Helena Roth

Rödbetsblast är en hit även för mig ska du veta! Har tre kvällar i rad ätit en fräs på rödbets-, morots- och lökblast. Supersmarrigt!

Svar: men du det ska jag prova...blasten åkte dock av och lades in i hönsgården till glada hönapönor ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!