Tack Juli - Välkommen Augusti

Juli, underbara juli...försvann i ett naffs...tänk att 31 dagar kan gå så fort! Men jag ska inte klaga...juli har varit en fantastisk månad! 
 
 
Vi började med att räkna ner till semestern, åt gott, myste till det hemma men mest så räknade vi ner. Ja å när semestern väl var här så åkte vi ju iväg på två veckors solande och badande i vackra Spanien...så fantastiskt skönt! Sol, bad i poolen, bad i havet, goda middagar, mys med familjen å bara lata, lata UNDERBARA dagar!
 
 
Väl hemma så väntade sen en veckas jobb men nu så här den första augusti så är det återigen semester igen. Så vi säger tack till underbara Juli och blickar fram mot Augusti - jag är övertygad om att du kommer bli en fantastisk månad!!
 
 
 
 
#1 - Magnus Blixt

Härligt, instämmer!
Vi får helt enkelt se till att göra även augusti fantastisk.

Svar: ja det får vi!
AngelicasVärld

#2 - Ewa

Jag har också det upp min semester lite. Skönt att ha nåt att se fram emot ;-) Hoppas att augusti blir lika bra!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!