Sushi till middag

Ja men då säger vi VÄLKOMMEN till helgen!! 
 
 
Känns riktigt skönt måste jag säga...två dagar av ledigt och inga måsten inplanerade - lovely!! 
 
 
Vi hade pratat om att jag skulle göra min goda skaldjursrisotto till middag idag men när jag åkte från jobbet så kände jag att jag inte orkade så det blev istället att åka via sushistället å göra en härlig beställning. Ibland får man göra det lätt för sig...vi får äta skaldjursrisotto imorgon istället! Då har jag säkert lite mer ork för att stå å röra i grytor å mysa i köket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni! 
 
 
 
Jag måste först säga TACK för den härliga responsen jag fick på DETTA inlägg...det värmer så i hjärtat att ni håller med i vårt tänk kring barnen å att ni tycker att vi gör rätt. Så fint av er att kommentera med så varma å härliga ord. Jag vet att jag kanske inte alltid är så personlig här i bloggen men att ni är så fina när jag väl är lite mer privat å personlig så värmer det! 
 
TACK snälla. 
 
Nu har vi iaf fredagkväll och barnen åkte idag till sina andra föräldrar så jag och Tomas får en lite lugnare helg utan massa aktiviteter och fix med barnen...så vi ska njuta, ta det lugnt å faktiskt spela lite golf på söndag - känns som en härlig plan för denna helg.
 
 
NU ska vi dock ta å hugga in i denna smarriga middag!
MUMS
 
 
 
 
 
 
 
TA hand om er vänner så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge!
 
#1 - Miss Baby Peaches

Gud så gott med sushi!

Svar: ja så gott!
AngelicasVärld

#2 - Anita

Wow, gott :D

Svar: ja så smarrigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!