Solrosor

Nä jag var iväg till blomsterhandlaren för några dagar sen så hade han fått in så vackra solrosor...jag kunde inte hålla mig utan det blev ett fång! Tycker dom är så vackra å så ger dom en föraning om höst och alla vackra färger som kommer.
 
 
 
 
 
 
 

Todeloo vänner!

 

Onsdag, mitt i veckan och full fart mot helgen! Tycker dessa tre arbetsdagar sprungit iväg och det måste ha å göra att jag kommit in i detta ”vardagsliv” igen å att den där semesterbubblan som man varit i har poppat… lite tråkigt när man tänker på det men minnena från en härlig semester med sol, bad och lata dagar tar vi med oss in i den mörkare årstiden som kommer…dock så hoppas jag på en härlig, varm sensommar och på det fina höstdagar med klar hög luft innan kylan och regnet å rusket drar in över vårt land.

 

Idag så har det jobbats å sen så hem för att röra ihop middag innan det var dags för mig att åka iväg med lilleman till hans fotbollsträning. Jag passade dock på att dra på mig mina träningskläder å begav mig ut på en härlig längre PW medans lilleman tränade – en så bra kombo!! Att lämna lilleman på träningen, ta en PW och sen komma tillbaka till fotbollsplanen när dom sen spelar lite match i slutet av träningen…win win – glad son och glad mamma!

 
 
 
 
 
 
 

NU är det dock kväll och efter en härlig dusch har jag slagit mig ner bredvid Tomas i soffan…nu blir det lite Game of Thrones innan sängen ropar!

 

Tjingeling så länge!

 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!