Sista veckan på sommarlovet

inlägget innehåller annonslänkar

 

Idag så startade vi upp den sista veckan på sommarlovet…själv så är ju jag och Tomas redan tillbaka i verkligheten men barnen är lediga även denna vecka. Sommarlovet å med det 10 veckor av lata lediga och härliga sommardagar är snart slut och på måndag så väntar 5:an, 6:an och 7:an för våra tre finingar. 

 

Vart tar tiden vägen, när blev dom så  här stora? Ja å när blev jag så gammal att min minsta går i 5:an…konstigt det där -  huvudet är jag ju bara 25!

 

 

 

 

Hur som helst…barnen har en sista sommarlovsvecka där vi sakta men säkert ska försöka skruva tillbaka dem till en normal dygnsrytm igen – det där med att gå å lägga sig vid 23:30 tiden å gå upp vid 11-12-tiden är det slut med. Nu får klockan ställas på 9 alla mornar å i säng ska man senast kl 22 – då borde dom var någorlunda på ”rätt köl” tills på måndag då verkligheten drar igång även för dom.

 

Annars så är det lite smått å gott som ska fixas under veckan…nya idrottskläder (såg dessa kit HÄR å dom blir perfekt till alla tre) ska inhandlas, ja å så måste ju garderoben uppdateras då alla tre dragit iväg i sommar – igen!! Sen så ska anteckningsböcker, pennor, nya ryggsäckar fixas – ja ni vet allt det där inför skolan-fixet som vi föräldrar måste fixa varje höst. Sen så är vi nog redo för skolstart.

 

Så ja, det får bli en ”skol-fix” och ”vända tillbaka klockan” vecka!

 

Önskar er en fantastisk måndagkväll så syns vi imorgon igen!

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!