Rött är höstens färg

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Det kan ju inte ha undgått någon att rött är höstens färg...rött i alla nyanser men famförallt klarrött å jag tycker ju att det är sååååå snyggt! Jag har ju redan stans snyggaste röda kavaj i garderoben men jag hade gärna piffat till med lite mer å ALLT nedan rött som svart hade gärna fått flytta in i min garderob. 
 
 
Nått man ska tänka på när man använder en så stark färg som rött är att just tona ner kläderna man har till...har du röda pumps så kanske det räcker med en svart topp, svarta byxor men sen en röd accesoar i form av en scarf eller väska - ni förstår säkert vad jag menar...men nått som är säkert är att just en såndär poppande färg som rött är såååå snyggt! 
 
 
Älskart! 
 
 


Kofta HÄR / Blus HÄR / Scarf HÄR / Byxor HÄR / Väska HÄR / Pumps HÄR

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Sanna

Åh, en så himla härlig färg! Jag älskar burgundy, men starkt rött är det dåligt med i min garderob. Kanske får det bli ändring på det!

Svar: Ja så snyggt!!
AngelicasVärld

#2 - Helena

Skönt med färg! Har inte ett enda färgstarkt plagg i garderoben, gillar mer dova färger och svart. Men beundrar dem som vågar använda färg!

Svar: Ja är också sån egentligen...mycket ljusblått, ljusrosa, vitt, bege och svart å vitt - men lite mer färg har börjat smyga sig in!! Gillart' !!
AngelicasVärld

#3 - Annika Högström Theens

Rött är riktigt snyggt. Och skulle inte tacka nej till något som finns med i ditt kollage. Kram Annika

Svar: Visst var det snyggt! såg att du delat mitt kollage på din blogg - i like!
AngelicasVärld

#4 - Anonym

så snyggt med rött jag måste bara köpa ngt som lyser upp hösten i röd färg;)kramar

Svar: ja rött är så snyggt! Älskart har en röd-röd kavaj som är en favvo!
AngelicasVärld

#5 - Webbtanten

Jag älskar rött, men på webbplatser :) Just i kläder är jag en svart-fascist, för då behöver jag inte bry mig så mkt. Gillar varken kläder eller mode så jag klickar aldrig på dina länkar (sorry!). Fast jag gillar din blogg, för vi är verkligen så olika i så mycket och det berikar mig. Önskar dig en skön kväll!

Svar: hahah - ja vi är kanske lite olika men det är ju det som är charmen med att följa olika bloggar ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!