Hon samlar sommarminnen...

Idag vid lunch så packade jag och Tomas in barn och packning i bilen och styrde iväg mot Karlshemsridläger där Mikaela ska spendera den kommande veckan. Det var en förväntansfull tjej vi hade med oss…en vecka utan mamma och pappa med massa kompisar och hästar väntade!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
När vi kom fram så strosade vi runt lite på den så härliga gården, hälsade på hästar å gosade en smula innan det var dags för Mikaela att hoppa i ridkläderna och möta upp 4 andra kompisar från stallet hemma…gud vad det chit-chattades och fnissades – jag tror nog att alla 5 tjejer var lika förväntningsfulla!! Tänk vilket härligt gäng, å va kul dom kommer få…vilka sommarminnen som kommer skapas – UNDERBART!!
 
 
 
 
 
 

 

Ja sen var det bara för oss att kramas hej då lite snabbt…mer fanns det inte tid för då tjejerna minsann snabbt skulle iväg å få reda på hur dom skulle bo och vilken häst dom skulle få rida å då var inte mamma, pappa och brorsorna så mycket värda längre… 

 

 
 
 
 
Ja nu har hon och alla andra på lägret en härlig vecka framför sig...en vecka med hästar, gos, ridlektioner, bus och skratt - UNDERBART! Men på söndag då åker vi å hämtar hem henne igen  - vår skrutta!
 
 
#1 - Carro

Vilken underbart söt liten prickig häst där på första bilden ^_^ <3

Svar: Ja visst var den söt! ;-)
AngelicasVärld

#2 - Kamilla

Vilken underbar liten Pippi häst du fick med på bild. Låter som dottern kommer få en toppen vecka.

Kram Kamilla

Svar: JA visst var den söt! Fanns flera stycken på gården!
AngelicasVärld

#3 - Felicia

vilka fina bilder

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!