Redo för höst

Innan jag åkte iväg till paradisön så gjorde jag en beställning på en så fin cape...det perfekta höstplagget om ni frågar mig å lagom tills det att jag kom hem från ön så plingade det till i telefonen och mitt paket hade kommit! 
 
 
 
H A P P Y
 
 
 
Denna cape Lisa från Cape Sweden har jag spanat på länge och när jag såga att den var på REA å att jag fick den för halva priset så kunde jag inte hålla mig å det blev ett klick! Nu längtar jag bara efter lite svalare väder så att jag får använda denna fining...eller det där svalare vädret kan få vänta lite då denna cape måste "hänga ut sig" lite innan den kan användas å jag njuter gärna av lite mer sommarvärme..men de där "väcken" som blir är tyvärr en av nackdelarna med att beställa på nätet...men för halva priset så kan jag ta lite skrynklor ;-)
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar alla vackra detaljer, alla fina knappar, att den är fodrad å bara såååå sååå fin! 
 
ÅÅÅÅÅÅÅ vad jag längtar efter att få använda denna fining...ett par snygga bruna skor, min LV Neverfull på armen å mina nya Tom Ford solisar på näsan så är jag redo för soliga höstkvällar!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Annica

Så fin den var!

Svar: TACK snälla!! Längtar så tills jag får använda den!
AngelicasVärld

#2 - Gunnar FN

Snygg, gör säkert hösten skön.

Svar: ja det hoppas jag!!
AngelicasVärld

#3 - Sanna

Wow, verkligen superfin :)

Svar: TACK snälla - längtar så tills jag får använda den!
AngelicasVärld

#4 - Helena Roth

Blir nyfiken på material osv, ska genast kolla in tillverkaren - jättefin verkligen!

Svar: ja kolla den är så fin å jag är så nöjd!
AngelicasVärld

#5 - Kristin/onlyfemale

Sååå fin! Kommer passa dig utmärkt! Kram

Svar: TACK snälla - längtar lite tills att den får användas!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!