Pink Lady

Men HUR härligt är det inte med FREDAG!!
 
 
Efter en intensiv vecka med mycket på kontoret, två dagars konferens så är det grymt skönt att vakna upp till FREDAG!! Fredagsfeelingen är på topp både för stora och små här hemma...barnen är glada att första veckan i skolan snart är över och att det faktiskt varit en riktigt bra första vecka i verkligheten å vi vuxna är mest glada för att barnen är glada - ja så bra fredagsfeeling helt enkelt!
 
Nedan har ni dagens fredagsbloggerska - en Pink Lady! 
 
 
 
 
 
 
Nya snygg-snygga blusen, nya snygg-snygga skorna båda i lagom smutsrosa färg å till det ett par svarta jeans - en perfekt lagom casual fredagsoutfit om ni frågar mig!
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
FREDAG...ja jag tjatar men det känns helt lovely! Jag är så taggad på att ha en lugn och skön helg utan att göra många knop...det ska ju regna här imorgon så då blir det nog bara till att vara medans söndagen planerar vi att spendera på golfbanan - så det känns som om vi har en härlig helg framför oss. Men innan dess jobb på kontoret, lite hederlig fredagsshopping på stormarknaden, en tur förbi torget för att plocka upp lite blommor å sen blir det hem å ta helg.
 
Men nu ska jag ta min Pink Lady outfit å åka mot kontoret! 
 
 
 
 
 
Tjingeling så länge!
#1 - Annica

Ja, fredag är härligt. Har barnen hemma från förskolan och vi har en skön start med sovmorgon. Helgen är välkommen.

Svar: men så mysigt!!
AngelicasVärld

#2 - Linda Brolin

Supersnygg fredagsbrud. Passade dig perfekt. Har också fredagsfeeling. Däremot blir det inte en rosa look här då det är så mkt snyggare på andra än mig.

Trevlig helg.

Svar: tack fina!!
AngelicasVärld

#3 - Maria

Trevlig helg du snygga kvinna. Mycket fin outfit för fredagen.
Kram
Maria

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#4 - PIllan

Så snygg och fräsch outfit på en fin pingla!!

Yes härliga fredag och jag ska på fest i helgen minsann ;)

Kram P

Svar: TACK pinglan!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!