Hoppsan så det kan gå...

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
I helgen när vi var iväg för att fixa det sista inför barnens skolstart så råkade jag och Tomas springa på stans sko-rea... Varken Tomas eller jag var ute efter nya skor men vi kom därifrån med tre stora kassar!! Tomas hittade 4 par nya snygga skor å jag 3 par - Ja hoppsan så det kan gå... !! 
 
Nedan ser ni de tre fina paren som fick följa med mig hem...kanske inte de bästa höst eller vinterskorna men till sensommaren så fungerar de perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
 
 
Ja det råkade bli lite shopping till denna mamman när vi var ute å letade pennor, pennskrin å allt annat som kan behövs inför en skolstart. Tre par fina skor som ALLA tre var på 50% REA fick följa med hem - toppen ju!
 
 
 
 
 
 
Dessa snygg-snygga mer dressade skorna är jag sååå nöjd med! ÄLSKAR dem! Kommer njuta av dem så mycket det går innan höstrusket drar in å sen längta lite extra till våren nästa år när jag kan plocka fram dem igen. Såg att liknande fanns HÄR om ni är sugna själva!
 
 
 
 
 
Par nr 2 vart ett par rosa i mocka - hur snygga!! Så nöjd med dessa...en lite lagom färgklick på fötterna - perfekt tycker jag! Funkar både till jeans, kjol eller klänning Lovely!! Liknande ljusrosa skor finns HÄR om ni vill klicka hem ett par egna! 
 
 
 
 
Det sista paret, ett par svarta så snygga och enkla skor som funkar lika bra till jeans, mina svarta culotte byxor eller varför inte kjol eller klänning - ett kap! Ja å liknande finns HÄR om ni är sugna! 
 
 
Ja där har ni helgens kap...nu är det bara lite annat smått å gott som höst garderoben ska uppdateras med innan jag är nöjd! Men mer om det en annan gång...nu är det dags för konferens igen! 
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
 
#1 - Ekenäsliv

Wohoooo, supersnygga verkligen!
Men kände att hjärtat tog ett litet extra skutt för de rosa :-)
Kram Anna

Svar: ja visst var dom fina!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!