Nu är vi här...äntligen

Vi är här!!

 

Ä N T L I G E N  är vi ute på vår vackra paradis ö !! Nu väntar lugna härliga dagar i sakta mak…ingen stress utan bara lugn och massa, massa tillsammanstid med barnen och mina fina föräldrar! 

 

LOVELY!!

 

 

 

 

Todeloo Vänner! 

 

Ni som är nya här har kanske inte så bra koll på vår härliga paradisö…jag har ju varit sommarbarn ute i skärgården och har precis som min mamma spenderat alla mina sommarlov på denna vackra pärla ute i Stockholms norra skärgård. Vår paradis ö är grann ö till Saltkråkan och från början så var det faktiskt så att Astrid Lidgren vill spela in Saltkråkan på vår ö och då även hyra det hus som min Mormor ägde…men byborna (och mormor) sa nej så filmproduktionen fick hyra på grannön Norröra istället!

 

Men här ute är det riktig ”Saltkråkan stil” det finns ingen el, inget rinnande vatten. Vi eldar i vedspis för värme, använder gasolspis för att laga mat, fotogenlampor eller levande ljus ger lyse och man duschar genom att hälla vatten man värmt på spisen över sig ute på altanen (om man inte doppar sig i havet)… ja enkelt, spartanskt men helt fantastiskt UNDERBART!

 

Våra barn har ju precis som jag och min mamma spenderat sina somrar här ute (om än till viss del då vi även gjort annat) men det fantastiska är att ”tweenisarna” som lever i en digital värld ÄLSKAR tiden här ute på ön utan datorer, tv och mobiltelefoner – dom gör annat vilket är helt fantastiskt. Jag är så glad att vi fortfarande har vårt hus här ute, att vi kan njuta av denna fantastiska ö och det underbara lugn som infinner sig så fort man kliver av båten…för nej bilar finns inte här ute heller…

 

Så vänner - Om jag är lite frånvarande nu när jag landat här ut, ja då vet ni varför…ingen el, inget wi-fi och taskig mottagning på mobilerna…så vänner håll till godo så syns vi när vi syns !!

 

Hoppas ni förstår!

 

Psssst: Men vänner, powerbanken är laddad så jag hoppas på att kunna uppdatera lite på instagram iaf så häng med där - @angelicasvarld heter jag! 

 

KRAM

 

#1 - Carro

Låter helt underbart, ta dig tid att njuta av lugnet! :)

Svar: ja vår ö är fantastisk - så härlig!
AngelicasVärld

#2 - Fr%F6ken%20Hauffman

Åh vad spännande!!!

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#3 - Helena

Ahh.. Låter supermysig! Njut!

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#4 - Ekenäsliv

Låter verkligen heeeelt underbart!
Njut av lugnet och stillheten <3
Kraam Anna

Svar: ja så härligt och avkopplande...älskart!
AngelicasVärld

#5 - Maria

Hoppas ni får en fin vistelse!
Allt gott.
Kram
Maria

Svar: Vi har haft det toppen - såååå underbart på vår ö!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!