Monday and off to work

 
 
 
 
Godmorgon vänner!
 
 
Måndag å dags att ta sig mot kontoret för ytterligare en vecka av jobb...vi har haft en så härlig helg så jag känner mig riktigt utvilad å redo för jobb - en skön känsla!
 
 
 
Tre sommarlovströtta barn har vi också lyckats skaka liv i denna morgon...skolstart och start av höstterminen för alla tre idag. Dom var lite små sega i morse när dom klev upp, inte riktigt vana att behöva gå upp vid 7-tiden men ändå förväntansfulla och lite pirriga - skolstart...ja många minnen väcker det iaf i mig. Nu hoppas jag på att alla tre får en härlig första dag, en bra start på den nya terminen så kommer det säkert som vanligt rassla på i en hiskerlig takt fram till jul - det är iaf så det brukar vara. 
 
 
Vänner, en härlig augustimåndag önskar jag er så syns vi senare igen!
tjingeling så länge!
 
#1 - Lillemmish- mode - inspo

ha en fin måndag

kramizz

Svar: TACK det samma!
AngelicasVärld

#2 - Jessica Högberg

Hoppas även du får en härlig dag

Svar: TACK det samma!
AngelicasVärld

#3 - Charlotte

Hoppas du får en fin dag på jobbet!

Svar: TACK snälla!! Hoppas även du fått en fin dag!
AngelicasVärld

#4 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Här var det också två barn som gick till skolan idag. Dottern började i torsdags och sonen har sin första dag idag. Dottern är så stor nu att hon sköter sig själv. Jag har jobbat sedan tidigt imorse. Mycket trevligt.

Svar: ja hej vardag och verklighet...men lite skönt är det allt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!