När Louise Roe flyttar in

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Ja det har fått flyttat in lite nytt här hemma...lite inför-hösten-nytt kanske man ska säga. Jag vet inte vad det är med mig och årstidsskiftningar men jag blir ALLTID så sugen på att piffa, fixa och göra fint hemma. Ja å nu när semestern är slut och vi går in på en ny årstid (eller snart iaf) så är det precis lika dant som vanlgit. Jag byter ut, köper nytt, flyttar runt och fixar.
 
 
Nytt in är vaser, ljuslyktor och krukor från Louise Roe - jag är såååå kär i dem! Jag älskar ju klarglas och tycker att dessa blev sååå vackra där på skänken från Englesson..en perfekt match om jag får säga det själv. Längtar efter att få tända ljusen som jag har i två av dem å se det spegla sig sådär härligt i glaset...det får dock vänta ett tag för riktigt så mörkt är det inte ännu om kvällarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har dessa fina vaser/ljuslyktori fyra olika storlekar från vänster till höger City Light 2 HÄR,  City Hurrucane HÄR, City Light 3 HÄR och City Light 1 HÄR...ja å så står ju den vackra oljelampan från Klong (den stora) bredvid å är bara så där vacker - den finns HÄR  Den oljelapan fick jag faktiskt i morsdagspressent för två år sen...en så vacker inredningsdetalj som brinner allt som oftast här hemma - älskar den! Funderar dock på att investera i ytterligare en av dessa oljelampor men då en mindre och i en annan färg det finns ju så många se bara HÄR
 
 
 
 
 
 
 
Nä vänner nog med inredning...nu ska löparskorna snöras på och jag ska ut å ta ett varv i spåret...det är dags att komma igång ordentligt med träningen igen och denna vecka så har jag 8 pass inplanerade så det är bara att beta av dem pass för pass å idag så blev det ingen träning på lunchen då jag har suttit i möten hela dagen så då får det bli spåret nu på kvällen istälelt - hej å hå! 
 
Ja det känns lite små motigt men jag vet hur skönt det är när jag sen klarat av passet, får duscha å bara vara...
 
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

#1 - Mona

Vackra blommor, är det salvia?

Svar: kommer tyvärr inte ihåg vad dom heter men fina är dom!
AngelicasVärld

#2 - Ekenäsliv

Sååååååå himla fint!
Älskar buketten med bara de blå (vad de nu heter igen;-) blommorna med:)))
Kram Anna

Svar: TACK snälla! kommer heller inte ihåg vad de heter men snygga är dom!
AngelicasVärld

#3 - Maria

Mycket vackert. Elegant kombo.
Kram
Maria

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#4 - Sanna

De är verkligen så sjukt fina, jag vill så gärna ha en mörkgrön av dessa :) Alternativt en rökfärgad eller mörkblå.
Dina är superfina, snyggt att ha fler i olika storlekar :)

Svar: ja visst är dom! Så nöjd!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!