Lite äppelkaka är aldrig fel

Ni kanske läste DETTA inlägg om att årets första äpplen var skördade...men vad blev det av dem då? Nått smaskigt kanske??? JEPP helt klart...en god äppelkaka! 
 
M U M S
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!!
 
 
Ja en äppelkaka på egna äpplen är ju bara sååååå gott! Det smakar liksom bättre om man odlat något själv. Det känns liksom bättre i hjärtat å det kommer helt klart fram i smaken. Håller ni med?? 
 
 
Den hemma gjorda äppelkakan fick lite smak av kanel och serverades sen med god vaniljvisp å ni må tro att det uppskattades här hemma!! 
 
Gott Gott !! 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det där mumasde vi på i helgen...idag är det dock tisdag och ingen äppelkaka finns kvar så det har ätits lite grillad kyckling med sallad och nu ska vi slå oss ner i soffan för att titta på Allsången...det är väl säsongens sista avsnitt om jag inte missminner mig.
 
 
Vänner - Jag önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
 
#1 - Felicia Holmgren

Mums!

Svar: Ja MUMS!
AngelicasVärld

#2 - Webbtanten

Äppelkaka är ruskigt gott! Äter det aldrig längre pga undviker gluten, men ett gott alt är att steka äpple i mkt smör och kanel istället. Även en snabb variant av lyxigt mellanmål.

Svar: JA så gott - speciellt på egen skörd!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!