Like a Girl - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med Always
 
Som mamma (ok bonus mamma) till en tjej på 12 år som på måndag börjar 6:an så kan jag inte annat än Ä L S K A Always kampanj "Like a girl". Kampanjen visar på att tjejer i puberteten ofta är osäkra, rädda för att misslykas, rädda för att bli ensama å att dom är rädda för att prova på nya saker och genom att belysa just det så jobbar Always för att vända denna bild. I kampanjen uppmuntras istället tjejer att våga testa på nya saker, våga misslyckas å våga prova igen!
 
 
 
 
 
 
Min förhoppning i mitt föräldraskap är jag kan boosta Mikaela till i att bli en stark, medveten kvinna som tar plats, vågar stå för vad hon tycker, vågar prova nya saker, vågar misslyckas å lär sig av det å försöker igen istället för att lägga ner och känna sig värdelös. Jag vill att min dotter ska få rätt förutsättningar i livet, att hon ska få mjligheter att utvecklas, lära sig och växa! 
 
 

 Always – globalt ledande inom mensskydd – vill stoppa tjejers bristande självförtroende genom att ändra på hur tjejer uppfattar motgångar. Keep Going #LikeAGirl uppmuntrar tjejer till att göra misslyckande till en del av att bygga självförtroende, den personliga utvecklingen och av lärandet - Ja å det gillar jag som mamma skarpt! 
 
 
 
Vi tjejer kan, vi ska våga och vi ska få misslyckas å lära oss - ta gärna en titt på filmen nedan så får ni se denna härliga kampanj! 
 
 
 
 
 
Inlägget är ett reklamsamarbete med Always
 
#1 - Malin

Yes box, helt rätt!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!