Kräftpremiär

Idag är det den 8:e augusti och varje år den 8:e augusti så är det KRÄFTPREMIÄR!! De där smarriga röda kräftorna får börja mumsas och man får ha kräftskiva, äta gott, skåla och sjunga snapsvisor – en så härlig sensommartradition!

 

 

 

 

 

Hej finaste bloggisar!! 

 

Är ni redo för kräftpremiär?? Eller har ni kanske redan gjort er kräftpremiär??

 

Vi fuskade faktiskt lite och hade kräftpremiär redan förra veckan när vi var ute på Paradisön… I all packning som vi hade med oss ut till ön rymdes även några smarriga paket med kräftor, goda ostar, bröd, aioli och kex…ja å snaps förståss, kanske inte den smarrigaste alkoholen jag vet (är mer för vin och bubbel) men en snaps vid rätt tillfälle kan faktiskt smaka riktigt gott - speciellt när pappa sjunger en av sina härliga snapsvisor till!!

 

Så ja…vår kräftpremiär blev ute på paradisön, på altanen i solnedgången med utsikt över de vackra ängarna där rådjuren skuttade – en inte helt fel premiär om jag får säga det själv.

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

#1 - Anonym

Vad smarrigt med kräftskiva, och vilka otroligt fina bilder!!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Lina

Såååå gott! Ikväll blir det kräftor här hemma 😍

Svar: Men så mumsigt!
AngelicasVärld

#3 - Webbtanten

Det är faktiskt lite tråkigt att inte gilla kräftor! De ser ju så smarriga ut och de är perfekta att fota ;). Jag äter dock gärna tillbehören och räkor så det är inte synd om mig alls.

Svar: ja dom är ganska fotovänliga men jag måste hålla med om att det är tillbehören som gör helheten !
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!