Höst inspo

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Augusti går mot sitt slut och hösten smyger sig sakta men säkert på...med ens så vill jag gömma mig i härliga kappor, stickade tröjor och snygga nya ankelboots. Ja höstens mode är nog det bästa modet!! Älskart!
 
 
Jag tittade in på en ny sida NA-KD som jag sett flera handlat ifrån...jag har fått för mig att det är en sida för "yngre" modeintresserade men ack så fel jag hade! Det finns ju så mycket snyggt. 
 
 
Vad sägs om den stickade tröjan med en skjorta under nedan eller den stickade cardigan...ja eller någon av de två kapporna - I LOVE THEM å skulle glatt kunna klicka hem allt! 
 
 
 
 
1 HÄR, 2 HÄR, 3 HÄR, 4 HÄR
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Jessica Högberg

Den stickade tröjan är verkligen en VILL HA!

Svar: ja visst ar den fin!
AngelicasVärld

#2 - mammansprinsessor

Ja nu går vi mot mörkare/murriga tider:) Blev ju ändå ingen sommar så lika bra att köra i gång med höstkläder, kramar och förra inlägget var kul att läsa.

Svar: Men va kul att du gillade det!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!