Hooked on Game of Thrones

Vi är nog sist i världen att upptäcka Game of Thrones…jag har hört massa prat om serien men plöjt annat som Suits, Homeland, Narcos ja å massa annat som finns på Netflix. Så en till serie var liksom inte på tapeten – förrän här för några veckor sen då Tomas slog på TVn å det verkligen inte fanns nått bra att titta på. Han gick då raskt in på AppleTVn för att kolla om det fanns någon bra film men började leta runt å ruttnade tillslut å startade en prenumeration på HBO å ropade sen till mig som stod i duschen: ”Älskling kom nu…Game of Thrones” börjar…”

 

Ja å sen den där första kvällen för några veckor sen då 2 avsnitt plöjdes på raken så har vi varit fast…det tittats på minst ett avsnitt varje kväll…å jag är såååå glad att vi bara är på tredje säsongen å har flera säsonger kvar att titta på – detta är ju bara såååå bra! 

 

LOVELY!!

 

 

 

Vänner har ni några serier som ni tittar på?

Något som ni fastnat för??

#1 - Maria

Jag började kika för många år sen, men fastnade inte. Men blir nyfiken att ge den ett försök till :-)

Svar: ja gör det...så bra när man väl kommit in i serien!!
AngelicasVärld

#2 - Maria

Så gjorde vi förra sommaren. Vi började se den sedan var det Game of Thrones, varje kväll. Ska snart börja och se den senaste säsongen som kom ut nu i sommar. Egentligen inte min typ av serie men den är fascinerande så man kan inte sluta man måste se hur det går.
Kram
Maria

Svar: ja den är ju sååå bra den serien!
AngelicasVärld

#3 - Jessica Högberg

Nä, ni är inte sist, jag är kvar 😉

Svar: hahah - då är det tid nog att börja kolla!!
AngelicasVärld

#4 - Helena Roth

Just nu gläds jag åt tredje säsongen av Världens bästa veterinär på SVT Play. Tårdrypande. :-)

Svar: låter som en härlig serie! Skulle säkert dottern älska som är en djurälskare av rang!
AngelicasVärld

#5 - Åsa Rindstål

Älskar game of thrones! Vi började kolla på den när jag var gravid med första så när vi har ett par avsnitt att kolla ikapp så får man liksom Flashbacks till tiden innan bebis när vi kunde ligga halva nätterna och koll GoT :)

Svar: ja visst är det bra!! Älskar serien å börjar få lite panik nu när vi tuggar oss igenom avsnitt för avsnitt...vill inte att det ska ta slut!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!