Han gjorde en Hole in one !!!

Idag så gick vi upp i tid, åt frukost och begav oss sen till goflbanan...Tee off kl 11:40!! Efter lite härlig uppvärmning på rangen så gav vi oss ut på en härlig runda i strålande sol!! 
 
UNDERBART!! 
 
 
Jag blandade och gav! Bra slag blandades med "duffar" och skitslag men så är det...spelar man lite så kan man inte gå på gamla meriter å lågt handikap utan golf är en färskvara som man behöver träna på. Så TRÄNA vad det vi gjorde på dagens runda. Nästa lördag väntar nämligen årets mest prestigefulla golftävling ever - Grannfejden!!! En golftävling mellan oss grannar på gatan!! Jag har tagit hem tävlingen en gång och Tomas har vunnit en gång...MEN detta är en kamp på liv och död...årets helt klart VIKTIGASTE tävling! 
 
 
Ja så även om dagens runda gick under namnet "träning" så gick min fina make upp på hål nr 14 (en par 3:a med hcp 2 på banan) å slog en fin järn 9:a i motvind som landade ca 1 m från hål å sen rullade ner i koppen...en HIO, en Hole in one!! Så galet !! En HIO!! Hans första...så sort å så enormt roligt!! 
 
Stoltare kille (eller fru) finns nog inte!! 
 
GRATTIS ÄLSKLING DEN VAR DU VÄRD!! 
 
 
 
 
 
Gladaste maken med HIO bollen i handen!! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja så dagen har gått i golfens tecken å HIO:n firades självklart med bubbel i klubbhuset, ja å även bubbel hemma. Det är ju sen gammalt att HIO:s ska firas med bubbel! 
 
 
HIO är svårt...Tomas började spela golf redan som 15-åring och har varit nere på 2 i hcp och spelar så bra golf men han hade inte gjort en HIO förns nu...han har varit nära MÅNGA gånger men den har aldrig gjort den där sista snurren ner i kopp förän nu...så roligt att han fick göra den!! Jag är nog minst lika glad som han! 
 
JA så dagen har gått i golfens tecken å det har varit så härligt! Imorgon väntar måndag och en ny dag på kontoret men liiiite till ska vi njuta av denna härliga HIO känsla! 
 
 
#1 - Linda Brolin

Häftigt. Måste vara en grym känsla. Grattis till mannen och dig.

Lycka till på grannfejden.

Svar: TACK snälla...jag får ta å göra min första HIO då ;-)
AngelicasVärld

#2 - Helena Roth

Det är rätt - fira det som firas kan!

Svar: JA eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!