Välkommen helg!!

 
 
 
 
 
Todeloo Bloggisar - It's Friday! 
 
Whooop whooop!! 
 
 
 
 
Hur härligt är det inte med fredag och fredagkväll...den här veckan har varit minst sagt intensiv så två lediga dagar tas tacksamt emot! 
 
 
Iom att jag igår gjorde all handling så kunde jag faktiskt bara åka direkt hem från jobbet idag, slippa den hemska hetisga stämningen på stormarknaden utan bara landa hemma i lugn och ro. Så värdefullt...ja å på det så kom jag hem till ett nystädat hus som doftade så gott!
 
 
Ja nu tror ni at RUT hade varith är men icke sa nicke utan våra fina, underbara sommarlovslediga barn hade storstädat! Det var dammsuget, golven var torkade, badrummen var städade, deras sovrum var städade och köket var kliniskt rent...ja å på det så hade dom tom kört en tvättmaskin!! Ja å så lovar dom även att stå för middagen idag å det ska bjudas på smarrig Fajitas med goda tillbehör - vilken lyx va!!!
 
 
Dom är verkligen så duktiga och hjälpsamma våra tre finingar så tacksam att dom hjälper till här hemma och att dom gör det helt på eget bevåg utan att man behöver be om det - så nu ska jag nog ta å springa upp med lite mys (chips och läsk) till dom...det har dom helt klart gjort sig förtjänade av!
 
 
 
 
 
 Vänner - jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
 
#1 - Maria

Vilka hjälpsamma barn, drömmer om den dagen mina söner är tillräckligt gamla för såna överraskningar :-)

Svar: Ja så härligt att få lite hjälp å att dom gör det självmant är ju UNDERBART!
AngelicasVärld

#2 - Charlotte

Jag tycker att begreppet "hjälpa till" är ett så intressant uttryck. För det säger ju att det är någon annan som ansvarar. I en familj är det ju självklart så att de vuxna ska sitta vid rodret, som hos er och att barnen hjälper till. Men när förskjuts fokus till att det är naturligt för alla att bidra? Och hur skulle det vara att ha en partner som ser det som att "nu hjälper till" eller som, när hen tar en VAB-dag "jag är barnvakt i dag" ... <3

Svar: Håller med...det där med att "passa sina egna barn" - nja riktigt så är det ju inte! Här hemma hjälps vi alla åt med det mesta å barnen har sysslor som ska göras å dom vet att om vi hjälps åt så blir alla gladare å vi har tid åt annat!
AngelicasVärld

#3 - Karin

Å, det där lät helt underbart! Längtar efter att våra barn ska komma på hur roligt det är att överraska sina föräldrar med städning och sånt! 😊

Svar: Ja så härligt nu när dom är större å självmant hjälper till hemma - värmer i mammahjärtat!
AngelicasVärld

#4 - Fr%25F6ken%2520Hauffman

Men vad underbara barn!! :)

#5 - Fröken Hauffman

Men vilka underbara barn!! :)

Svar: Ja dom är bra fina !!
AngelicasVärld

#6 - Anonym

Vilken härlig berättelse och underbara kort

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!