F R E D A G

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

Fredag och solen skiner…det kan ju inte bli bättre! 

 

Den första veckan på jobbet är över och startsträckan till verkligheten var verkligen kort denna gång då det har gått i ett på jobbet denna vecka! Jag hade hoppats på en lite ”slow start” men icke sa nicke…möten, massor att göra och full fart har det varit så det blev mer ”direkt in i hetluften” om man kan säga så.

 

 

 

 

 

 

Men efter en ganska tuff arbetsvecka så kommer man hem till detta !!!  Så fantastiskt – mina fina killar dom kan dom! Tänk att jag är så lycklig att jag har tre fina killar i mitt liv - älskar dom alla så enormt mycket! Så U N D E R B A R T att bli bortskämd på detta sätt!! 

 

 

Todeloo vänner

 

 

 

Vilket underbart sätt jag blev mottagen när jag kom hem...blommor, vin, chips och finaste meddelandet ever på finaste tavlan (den finns HÄR och bokstäver HÄR)- så uppskattat!! Nu är blommorna i vasen och vi har sippat lite gott ut i solen på altanen så nu ska grillen tändas å det är dags för en smarrig grillmiddag!! Killarna har nämligen varit iväg å fixat middag å allt vad det innebär också...tänk om man alltid hade en hemma-make som skötte "markarbetet" så man fick komma hem till detta varje dag - det hade inte varit helt fel!! Tyvärr så blir det ju inte så då maken jobbat hemifrån denna vecka och ska tillbaka till kontoret och verkligheten (läs kontoret) han med på måndag. Jaja…drömma kan man ju alltid ;-)

 

Ja å iom att ni vart snuvade på morgonens outfit iom att jag var på kaninjakt så kommer det en eftermiddags outfit nedan...en "så här såg jag ut när jag kom hem och vart överraskad med fredagsmys deluxe" !!!

 

 

 
 
 
 
 
T-shirt HÄR, Skinnkjol HÄR, Kavaj HÄR, Solisar HÄR
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Kamilla

Vilket välkomnande hem efter första veckan du fick. Det var du värd. Igår var verkligen underbart sommarväder här hos mig men idag har jag vaknat av smatter på fönsterrutan igen.

Hoppas det klarnar upp så det kan fixas lite med några växter i trädgården i eftermiddag.
Ha en fin helg. /Kamilla

Svar: ja helt underbart!
AngelicasVärld

#2 - Sanna

Åh, jag älskar verkligen sådana tavlor. Jag är så sugen på att införskaffa en hem till oss. Så stämningsfullt :) Tack för ett inspirerande inlägg!

Svar: JA så fina - en perfekt liten enklare inredningsdetalj som lätt går att förändra! Det gillas!
AngelicasVärld

#3 - Helena Roth

Härligt välkomnande!

Svar: ja helt klart! Dom är bäst mina fina!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!