En underbar lördag

Ja vilken lördag vi fick...solsken och sommarvärme - så UNDERBART!! Ja å i detta nu (klockan närmar sig 19) så sitter vi ute och njuter av ett glas rosé...man måste ju älska dessa sensommarkvällar! 
 
 
 
 
 
 
Hello finaste ni! 
 
 
Har ni haft en härlig lördag? 
 
 
Själv så skrev jag ju att vi skulle ha en lat och ledig lördag utan måsten....men...det blev som alltid fullt upp ändå. Vet inte vad det är med oss men vi är igång hela tiden. Hur som helst...jag har tagit hand om alla blommor utomhus, vissa har gett upp för säsongen medans andra bara behövde lite extra kärlek. Sen så har fönstren putsats på ena sidan av huset (tar andra sidan en annan dag) så nu kan solen skina in utan att jag mår dåligt av att se all smuts...ja å så har jag varit ute på en härlig runda i spåret å Tomas har betat av 6 mil på cykeln...så en ganska bra lördag om jag får säga det själv.
 
Just nu så är det solsken och rosé på altanen som gäller men snart så ska en god middag röras ihop och vi ska mysa ner oss i soffan och bara vara nära varandra. 
 
 
#1 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Bästa sättet att avsluta en lördag på anser jag. Inget slår en sommarkväll på altanen.

Svar: JA eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Ingela

Oj, vilken energi! Jag skrev också upp att jag skulle vara lite lat i lördags, men icke, jag fastnade i mitt nyhetsbrev och renskrev dessutom en intervju. Men istället för att koppla av med ett glas rosé så har jag börjat brodera på en gammal höstduk som legat och skräpat sedan många år. Jag har tagit fram den varje höst i säkert 20 år men nu har jag satt deadline till att den ska vara klar till sista augusti. Frågan om jag hinner, tja, jag kommer nog vara hyfsat klar men får nog flytta fram deadline några dagar. Men det är en rolig sak som jag gör för att koppla av, jag får ett synligt kvitto på att jag gör något annat än fippla med mobilen eller ta några glas vin. ;)

Svar: Ja det råkade bli så!! Din dag vart ju väldigt effektiv också!! Hejja oss!
AngelicasVärld

#3 - Ekenäsliv

Underbart! Det gäller verkligen att krama ut alla man kan ur sommaren nu :)
Kram Anna

Svar: ja eller hur!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!