En skön start på dagen

Godmorgon finaste ni...eller god förmiddag kanske man ska säga! Så här börjar jag min morgon denna lördag...nerbäddad i sängen med en god kaffe och ett härligt magasin. En så skön start på dagen! 
 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner! 
 
 
Lördagsmorgon (läs lördag förmiddag) i vår lilla villa och jag har inte klivit upp ur sängen ännu. HUR härligt är det inte att få ligga länge och dra sig i sängen, sippa kaffe, bläddra i härliga magasin och bara vara. Jag tycker iaf att det är det ultimata sättet att starta en lördag...eller ja vilken dag som helst igentligen! 
 
 
Nu är det iofs kanske dags att snart maka sig upp och ta tag i denna dag...vi har inte så mycket på schemat utan det väntas lite träning, spåret för mig och en tur på racern för Tomas men annars så ska vi nog bara vara. Känns helt lovely å välbehövligt med lite härligt lugn ibland.
 
Vänner vad ska ni göra? Ska ni hitta på något roligt?? Dela gärna med er bland kommentarerna det är ju så roligt när ni lämnar lite spår efter er! 
 
 
#1 - Helen

Härlig start:) min startade med ett pass bodypump,oxå skönt att starta dagen med träning, sen blir det trädgård resten av dagen med god midd ikv o gott vin. LOVELY! Kram

Svar: ja verkligen!! så mysigt!! Å hejja dig som startade dagen med träning!!
AngelicasVärld

#2 - Webbtanten

Härligt start! Här blev det frukost framför Nyhetsmorgon, sedan slötittade jag på Idol som kom efter, mest för att jag inte hade lust att kliva ur fåtöljen. En god förmiddagsfika och sedan började jag läsa en ny bok. Efter lunch blev det en middagslur och sen en cykeltur och tvättande efter semestern. Snart bio! Ha en fin kväll!

Svar: ja en så härlig start på dagen!!
AngelicasVärld

#3 - Linda Brolin

Ååå vad härligt med en läslördag. Imorgon får det nog bli en lässöndag här med inspiration från dig. Idag har jag fotograferat 3 härliga familjer.


Svar: ja en så bra start på dagen!
AngelicasVärld

#4 - Helena Roth

Idag var det äntligen dags för min och barnens utflykt till Bakken, som belöning för vår rensa-ogräs-utmaning! Haft en förträfflig dag tillsammans, som jag skriver om i dagens inlägg: https://herothecoach.com/2017/08/26/utflykt-bakken/

Svar: så härligt!! Hoppas ni fick en härlig dag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!