En sista ledig dag...

Då vaknar vi upp till vår sista lediga dag...imorgon väntar vardagen igen... Regnet smattrar utanför och vi myser fortfarande runt i morgonrock, med dagens andra kaffekopp i handen och har det sådär härligt å mysigt... Ganska skönt med regn idag måste jag säga...även om man gärna vil njuta av sol så känns det lite härligt kravlöst när det regnar utomhus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
 
 
Här så blir det nog en lugn dag idag...jag ska dock ta mig iväg till blomstermarknaden för att byta ut lite blommor som gett med sig under sommaren. Lite nytt krispigt ska få flytta in i krukorna i fönstren och kicka igång denna hösttermin...ja å sen så kanske jag ska svänga förbi härliga Länna Möbler å strosa lite innan det är dags att hjälpa dottern packa inför en veckas ridläger...så ja där har min plan för denna sista lediga semesterdag. 
 
 
Hur har ni det denna söndag? Allt bra med er?? Vad ska ni göra? Berätta gärna det är ju så härligt när ni lämnar en rad eller två!
 
Hur som helst så önskar jag er en fantastisk söndag så syns vi senare igen! 
 
 
#1 - Helena Roth

Jag tog mig till Skarhults Slott och tog del av deras tre olika guidade visningar - rekommenderas varmt till de som har vägarna förbi Skåne!

Svar: låter super mysigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!